günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrr
ilaydam haber ver şöyle yandan yandan oynuyalımmmmmmmmmmm
castamo ikinci daha basit çıkartabilirsin hele birde özelde ise onlar kendileri çıkartıyor çok basit canım
,ark bişey sorucam öncelikle kaç yumurtanız oluşuyo tüp bebekte bide emriyoyu kaçıncı gün yerleştiriyolar 2. Gün 4. Gün hangisi daha iyi ve son sorum dondurma işlemi tüp bebeğe verilen paranın içindemi oluyo yoksa ayrıyetten onada para ödüyomuyuz teşekkürler kuzular şimdiden
Kızlarrrr şimdi kan verip geldim dualarınızı gönderinnnnnnn inş değerim katlanamıştır heyecanlı bi gün beni bekliyo yineeeeeeee
hadi bakalım hayırlısı......allah hayırlısını versinnn....olumlu düşün emi....
inş canım benim bakalım 11.gün 28 13 gün 48 bakalım bugun 17. Gün kaç gelecek inş katlanmıştır bebeişim benimledir
canım ya daha önce sordum mu sana sen ankarada nerdesin bende ankaradyım da ankarılar kim bakalım toplansın
Kızlarrrr şimdi kan verip geldim dualarınızı gönderinnnnnnn inş değerim katlanamıştır heyecanlı bi gün beni bekliyo yineeeeeeee
günaydın kızlarrrr yarın test günüm ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç pozitif sizce gerçekten hamilemiyim ben hala ikinci çizgiyi gördüğüme inanamıyorum da
günaydın kızlarrrr yarın test günüm ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç pozitif sizce gerçekten hamilemiyim ben hala ikinci çizgiyi gördüğüme inanamıyorum da
hadi gözün aydın. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
allah yardımcın olsun ilayda şu mübarek günde hayırlı güzel haberler aldırtsın sana canım inşaallah...
Hayırlı cumalar herkese arkadaşlar.
canım dualarımız seninle canım inşallah katlanmıştır değerin
rabbim yüzünü güldürür inşallah.
canım benim inşallahhhh hayırlı haberler alırsın allah hepimizin yüzünü güldürsün
sağol canım inşallah kan testimde pozitif olur yarın için sabırsızlanıyorumallah herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?