Meldir canım ilk test tarihinde senin değerin kaç çıkmıştı
9 temmuzda transfer oldu 21 temmuzda değerim sadece 17 iki gün arayla 30, 73, 233, 585ten 4 gün sonrası 2402 ve ikiz mucize dimi her gebelik bi mucize tabiki ama bu supriz bi mucize
ayyy kuzum maşallah yaa çok şükür ohhh dedim artık o zamanKızllar maşallah süpenallah 17.gün değerim 250 çıktı:)
ece kız bakarsın o yumurtalar sana sürpriz yaparlar haa?inşallah...bu arada benim adet geldi ama tedavi biraz ertelendi benim bünye henüz hazır değil..aralık gibi falan olur artık bilgine..amin cnm alalh hepimizin yardımcısı olsun.2. denemede olmadı bizim sorun sebepsiz var bi sorun tabiyki ama ne belli değil?
şuanda ankaarya kan yolladım 2 gün önce orada sgk ile anlaşmalı hrs kadın hastalıkları hastanesi varmış orada eşimin ve benim kanımdan genetiklerimize bakılıcak ve bende kan pırtılaşması bakılıcak 10 gün sonra çıkıyomuş sonuçalar şuanada merakla onu bekliyoruz. 2 gün önce dra gittim rahim çok güzel dedi hatat geçen ay kullandıgım ilaçların etkisiyle 2-3 tane yumurtada varmış içerde allah ol desin yeterki cnm.
aaa süpperr sanada yükselecek mi düşecek mi diye bakarken..bak Allah'ın hikmetine senslm bayanlar dün doktorda kontrolüm vardı kalp atışlarını duymaya gittik bir de ne görelim 2 tane kalp atıyo benm değerlerim ikiz olcak kadar yükseklerde değildi ama dr olmayacak diye bişey yok diyor.tek korkum aynı kesede olması olabilecek riskleri düşünmek istemiyorum güzel düşünmek istiyorum hala inanamıyorum ikiz olduğuna
mrb arkadaşlar yarın test günüm bana da dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacım var.............çok ümidim yok 3-4 gündür adet sancısı gibi ağrım var.........hayırlısı
slm kızlar ben geldim ana ne göreyim ikizler maşallah ya alahım dyuyor duruyor tam veriyor yaradnım işi işte
ilayda seninde ikiz vallahi hadi bakalım heeeeeeee işime gelir yakınız zaten bakarız beraber ne güzel bu arada kalp atışı duyunca isterim pastayı unuttum sandın demiiiiiiiiiii
ayyy kuzum maşallah yaa çok şükür ohhh dedim artık o zaman
ece kız bakarsın o yumurtalar sana sürpriz yaparlar haa?inşallah...bu arada benim adet geldi ama tedavi biraz ertelendi benim bünye henüz hazır değil..aralık gibi falan olur artık bilgine..
Aaa süpperr sanada yükselecek mi düşecek mi diye bakarken..bak allah'ın hikmetine sen
mrb arkadaşlar yarın test günüm bana da dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacım var.............çok ümidim yok 3-4 gündür adet sancısı gibi ağrım var.........hayırlısı
inşaalah hayırlı haberler alırsın güzelim...
Bende laporoskopi ameliyatı oldum tüplerim alındı....
önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak...İstanbul tüp bebek merkezinde inşaalah....liste güncel değil galiba temmuzda kalmış....beni de keleyin kızlar bu ilk denemem inşaallah son olur...şimdi raporluyum dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum ayın 21inde hormona başalayacak doktorum...peşinden hemen ilk tüp bebek için iğnelere başlayacağız
benim temmuzda transfer oldu, 1.deneme, akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde. faktör sebepsiz, yaş 27 son durumumu bugün öğrendim sonuç pozitif. Sanırım listeye siz ekliyorsunuz...
kızlar merhaba ben geldim, bugün transferden sonraki 2.günüm :) ama listede daha başlamamış gözüküyorum :))) kaç kere yazdım ama sanırım gözden kaçtı, neyse hamiş olursam onu yazarız artık, şimdilik böyle kalsın :) 23 ağustos test tarihim..dualarınızı bekliyorum..şuanda hiçbir ağrı vs bişey yok, bu iyimi kötümü bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?