amin canım inşallah....
saol güzel dileklerin için..
canım benim tek embriyo idi..
yinede allah bilir....
hayırlı sağlıklı olsun bu defa beni yarı yolda bırakmasın tüm temennim bu...
canım hadi allah tamamına erdirsin inş tebrik ederim seni
ah canım maşallah korkma sakın ya süper birşey bayram hediyesisana yaradanım inş. darısı bizlere ne deyim artık evinizin neşeşini görüyorum şimdiden sen ayaklarını uzatmış enişte çay servisi yapıyorrrrrrrrr nazlan biraz bakalım biz bunu ne kadar bekledik oh beeeeeeeeee
PASSIFLORA kardesım tebrık ederım rabbım devamıunıda gtrsn ınsaalah 12 gunluk surecı nasıl degerlendrdın canım hıc kalkmadınmı ıhtıyac dısında ne yedın ne ıctın analtrmısın benım de yarın ınsaaalh tarnsferım kızlar dualaerınız eksık etmeyın ınsaalh hepımızın emegı yaglı ballı bol bebıslı olur
şekerler yine heyecan dolu bir gün saat 16:00 da randevum var muayaneye gideceğim bebeğimin bakalım kesesine bakacakmış dr inş hayırlı haberlerle gelirim:)
şekerler yine heyecan dolu bir gün saat 16:00 da randevum var muayaneye gideceğim bebeğimin bakalım kesesine bakacakmış dr inş hayırlı haberlerle gelirim:)
,
arkadaşım öncelikle yumurta olumuşu kişiden kişiye değişiyor mesela bende 9 tane alındı 5 tanesi olgundu 1 tanesi döllendi emriyoyu yumurtaların alındıkdan sonra yinde dr göre ve sana göre değişiyo ama bana 3. Gün transfer ettiler dondurma işlemişndede dondurma için bize 900 tl verilecek dediler ayrıya dondurduğun emriyoyu da transfer etmek istediğinde 1000 lira dediler 3 yıl saklanıyo dediler her yıl içinde 250 tl kıra ücreti alınıyormuş inş kuzucum yardımcı olabilmişimdir fiyatlar ve işleyişler hemen hemen aynıdır zaten
kuzum ben etlikdeyim sen söle ben sana tatlı göndereyim aşkolsun sen tatlı iste:) ellerimle yapayım
PASSIFLORA kardesım tebrık ederım rabbım devamıunıda gtrsn ınsaalah 12 gunluk surecı nasıl degerlendrdın canım hıc kalkmadınmı ıhtıyac dısında ne yedın ne ıctın analtrmısın benım de yarın ınsaaalh tarnsferım kızlar dualaerınız eksık etmeyın ınsaalh hepımızın emegı yaglı ballı bol bebıslı olur
ECE22 canım ben 10 adet yasın ı serıfı okudum .okuyunca haber et demıstın.rabbım kabul etsın ınsaalah...cnm benim ekledim listeye .bende arapçasından okuyorum allah kabul etsin niyetimiz önemli öğreninde kurandan okuruz inşalallh.
evet cnm kendin 10 adet okuyosun. okuyunca bana haber ver okudu diye degiştireyim listeyi alalh kabul etsin cnm bu mübarek günlerde dualarımızı
şekerlerim çok şükür dış gebelik yokmuş kesem göründü inşallah ayın 26 sındada kalp atışlarını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?