2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin canım inşallah....
saol güzel dileklerin için..
canım benim tek embriyo idi..
yinede allah bilir....
hayırlı sağlıklı olsun bu defa beni yarı yolda bırakmasın tüm temennim bu...

ah canım maşallah korkma sakın ya süper birşey bayram hediyesi sana yaradanım inş. darısı bizlere ne deyim artık evinizin neşeşini görüyorum şimdiden sen ayaklarını uzatmış enişte çay servisi yapıyorrrrrrrrr nazlan biraz bakalım biz bunu ne kadar bekledik oh beeeeeeeeee

PASSIFLORA kardesım tebrık ederım rabbım devamıunıda gtrsn ınsaalah 12 gunluk surecı nasıl degerlendrdın canım hıc kalkmadınmı ıhtıyac dısında ne yedın ne ıctın analtrmısın benım de yarın ınsaaalh tarnsferım kızlar dualaerınız eksık etmeyın ınsaalh hepımızın emegı yaglı ballı bol bebıslı olur

canım hadi allah tamamına erdirsin inş tebrik ederim seni

çoookkk teşekkür ederim kızlar desteğiniz güsel dilekleriniz için..
inşallah rabbim tez zamanda burda ve her nerde el açıp dileyen bekleyen varsa meleklerine kavuştursun...
bizler gibi çok beklemeden kavuşsun herkes meleklerine...

canım seninde şimideden hayırlı olsun transferin güzel sonuçla dönersin inşallah test günü..
benim bu 2. denememdi daha rahattım ilkine göre..
transfer günüyle birlikte 3 gün düzenli yattım..
ondada yemek tuvalet ihtiyacı için kalkıyordum..
daha sonraki günler yoruldukça uzandım son 3 gün hemen her işimi yaptım yemek bulaşık vs..
özel bişeyde yemedim....
burda ananası duymuştum..
doktoruma sorduğumda kesinlikle karşı çıktı..
ilaçlarımı düzenli kullandım..
rabbim nasip etti..
inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm..

Herkese selam, passiflora tebrik ederim. Mevlam tez zamanda kokusunu icine çekmeyi nasip etsin. İlaydacim güzel haberlerle donersin umarım. Jklm sana da bol şans, rahat ol bence isin sırrı rahat olmaktan geçiyor. Umarım sorunsuz bir transfer olur, bebisin de sana sıkı sıkı tutunur.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel haberler eksik olmasın topiğimizden

şekerler yine heyecan dolu bir gün saat 16:00 da randevum var muayaneye gideceğim bebeğimin bakalım kesesine bakacakmış dr inş hayırlı haberlerle gelirim:)

şekerler yine heyecan dolu bir gün saat 16:00 da randevum var muayaneye gideceğim bebeğimin bakalım kesesine bakacakmış dr inş hayırlı haberlerle gelirim:)

heycanla senden gelecek güzel haberi bekiliyoruz inşş [sıze=3][/sıze]

Son düzenleme:

kuzum ben etlikdeyim sen söle ben sana tatlı göndereyim aşkolsun sen tatlı iste:) ellerimle yapayım

ay canım çok yardımcı oldun saol bitanem senide tebrik ederim inş. bende eylül 15 de tüp bebeğe başlıyoruz benim çikolata kistim var onun için 3 ay geçici menapoz tedavisi gördüm eylülün 10 da bu kistimin içini boşaltcaklar 5 gün sonrada tedaviye başlıcam çok heyecanlıyım aynı zamanda kan pıhtılaşması var sabah akşam iğne vurulcam o iğnelerede eylül 1 de başlıcam heryer iğne olacak rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

canımmmmm hadi hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle..

Kızlar bugünde benim transferden sonraki 5.günüm ama hiçbir belirti vs yok niya böyle oldu? moralimi bozmuyorum herşeyin hayırlısı ama ne bileyim insan bir tuhaf oluyor..dua etmekten başka birşeyim yok, sizinde duanızı bekliyorum..

ECE22 canım ben 10 adet yasın ı serıfı okudum .okuyunca haber et demıstın.rabbım kabul etsın ınsaalah...

şekerlerim çok şükür dış gebelik yokmuş kesem göründü inşallah ayın 26 sındada kalp atışlarını duyarız

kız biz sana söyledik allahın izni ile bir şey olmaz dedikkkk
ÇOK SEVİNDİM DARISI PIT PITLARA İNŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…