2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm transferin hayırlı olsun.inşallah sımsıkı tutunsun bebegin sana.
cnm benim listede güncelledim seni şimdi dha öncede güncellemiştim ama benim son günvcellediğim listeden alıntı yapılmadıgı zaman liste bi acayipleşiyo bazen çogu kişi siliniyo ben tekrar ekliyorum filan karışıyo anlıcagın.leptopum hala serviste oldugundan hergün eskisi kadar takip edemiyorum inşallah yakında gelcek servisten rahatlıcaz.cnm 23 agustosta güzel haberlerini bekliyorum inş. kendine dikkat et bol bol dinlen dua et allah bu mübarek günlerde dualarını kabul edicektir .

canlar nasılsınız keyifler nasıl bu pazar gününde

selam arkadaşlar.....
nasılsınız..
ben çok heyecanlıyım..
aslında test günüm bugündü ama pazara denk geldiği için yarına bıraktık test gününü..
sabah erkenden laboratuvarın kapısında olucam
inşallah güzel haberler ile dönerim...:18::18::18::18::18::18::18:

,nşaalaha güzel haberlerinin sevincini paylaşırız ....dualarımız seninle

Kızlar yarın saat 4 de bebişimin kesesine bakmaya gideceğim benim değerler düşük başladığından dış gebelik riski olabilir dedi dr keseme erken bakacaklar o yüzden inş bi aksilik çıkmaz

Kızlar yarın saat 4 de bebişimin kesesine bakmaya gideceğim benim değerler düşük başladığından dış gebelik riski olabilir dedi dr keseme erken bakacaklar o yüzden inş bi aksilik çıkmaz

canım allahın izni ile inşş keseyi görürsün sen değerlerin düşük başlamasına takılma ilerleme iyise giç bir şey olmaz

canım allahın izni ile inşş keseyi görürsün sen değerlerin düşük başlamasına takılma ilerleme iyise giç bir şey olmaz [sıze=3][/sıze]

dış gebeliğin bi belirtisi felan varmı bende bazen sadece çok hafif bi kasık ağrısı oluyor o kadar inş dış gebelikde değildirde bebeişimin sonrada kalbini duyarım gup gup

dış gebeliğin bi belirtisi felan varmı bende bazen sadece çok hafif bi kasık ağrısı oluyor o kadar inş dış gebelikde değildirde bebeişimin sonrada kalbini duyarım gup gup

canım bildiğm kadarıyla belitiler (gebelikteki gibi )kişiden kişiye değişiyor ama bir arkadaşım çok fazla kasık ağrısından şikayet etmişti dayanılmaz ağrılardan o sebeple dr gitiğinde dış gebelik fark edilmişti
birde bazı kişilerde değerlein olandan çok daha hızlı yükselmesi
ama sen bunlara takılma iyi düşün iyi olsun

kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana

Kızlar benim dr yarın keseme bakacak değerim düşük başladığı için dış gebelik olaslılığı olabilir dedi o yüzden erken bakacak keseye ayy ya şimdide içime bunun ateşi düştü inş hayırlı haberler alırım yarın

kızlar...
şükürler olsun hamileyim..
13. gün değerim 451 doktorum gayet güzel olduğunu soyledi değerin..
arefe günü ilk ultrason kontrolümüz var keseyi görmek için...
inşallah budefa herşey güzel olacak...
darısı isteyen sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....

Passiflora,cnm seni ve eşini tebrik ediyorum,Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,değerin çok iyi maşallahİkiz mi geliyor ne???

Passiflora,cnm seni ve eşini tebrik ediyorum,Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,değerin çok iyi maşallahİkiz mi geliyor ne???

amin canım inşallah....
saol güzel dileklerin için..
canım benim tek embriyo idi..
yinede allah bilir....
hayırlı sağlıklı olsun bu defa beni yarı yolda bırakmasın tüm temennim bu...

canım hadi allah tamamına erdirsin inş tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…