çok tşk ederim canım aklımda sadece bahçeci klınığı varbirazda korku var olumsuz olmasından korkuyorum 2 kere aşılama yaptırmıştım olumsuz sonuç alınca 1,5 senede kendimi zor topladım.dr.yaklaşımı nasıl canım senin sorunun neydi cvp ın için çok tşk ederim görüşmek üzere
çok tşk ederim canım aklımda sadece bahçeci klınığı varbirazda korku var olumsuz olmasından korkuyorum 2 kere aşılama yaptırmıştım olumsuz sonuç alınca 1,5 senede kendimi zor topladım.dr.yaklaşımı nasıl canım senin sorunun neydi cvp ın için çok tşk ederim görüşmek üzere
canım ben ilk tüp bebk denememi ankarada yaptırdım negatif oldu sonra araştırdım halit beyde karar verdim benim de çok zor oldu karar vermem genartta falanda gittim ama bir dahaki ay gel başlayalım demeleri içime sinmedi halit bey bir sürü tahlil istedi ve iyikide yapmış bende başka sorunlarda çıktı sorun bende canım endometrı var yani çıkolata kisti eşimde problem yok senin sorun ne canm inşallah çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize isteyen herkese dua ediyorummmmm
castamo canım bende 6 eylül halıt fırat erdem den ön görüşme için randevu aldım tüp bebekte ilk denemem olcak inş hakkımızda hayırlısı olsun görüşmek üzere k.i.b :)
ece 22 canim beni eklemeyi unuttun mu ben mi bulamiyorum kendimii((
bende ayni gun halit beye ilk gorusme icin gelecegim :) hihih aksamustu benim randevum
Günaydın dünyanın en güzel anne adayları bugun benim doğum günüm inş rabbim cuma günü doğum günü hediyemi verir (bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz bakalım) bu seneye kadar her doğum günümde hediye ne biliyim bi süpriz beklerdim bu sene sadece bi hediye bekliyorum onuda sadece rabbim gönderebilir inş hepimiz hediyelerimize tez zamanda kavuşuruz sizleri çok seviyorum siz benim kader arkadaşlarımsınız :)
Günaydın dünyanın en güzel anne adayları bugun benim doğum günüm inş rabbim cuma günü doğum günü hediyemi verir (bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz bakalım) bu seneye kadar her doğum günümde hediye ne biliyim bi süpriz beklerdim bu sene sadece bi hediye bekliyorum onuda sadece rabbim gönderebilir inş hepimiz hediyelerimize tez zamanda kavuşuruz sizleri çok seviyorum siz benim kader arkadaşlarımsınız :)
ayyyy çok güzel canım ikimiz içinde hayırlı olsun inş benim randevum 12.30 :)senin sorun neydi kaçıncı deneme sen nerden geliceksin ben ist beyoğlu ist dan nısın sende canım k.i.b görüşmek üzere :)
cnm eklemiştim ama silinmiş nasl olduysa arada sapıtıyo bizim bu liste ekledim cnm tekrar
nice senelere en güzel hediyen pıtpıtlar olsun inşşş [sıze=3][/sıze]
doğum günün kutlu olsun hayatındaki en mutlu doğum günündür herhalde sana bayağı bi güzel hediye gelmiş allahtan paha biçilemez değilmi?? Hadi iyisinnnn
günaydın cnm iiki doğdun doğum günün kutlu olsun.allahım bu mübarek günlerde seni üzmeyecek istediğin hediyeyi verecektir cnm.allah herşeyi ğönlüne göre versin.eşinle bebeğinle ömür boyu mutlu olmanı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?