Kizlar tahlil yaptirdim pozitif cikti hamileyim kan degerimde 637 cikti darisi sizlerin. Basina
merhaba kızlar,
bişey sorucam. histereskopi olanlar varsa lütfen cevap verin operasyon sonrası adetiniz nası oldu. erken, geç, az, çok? dün olmam gerekiyordu, gelmedi kırmızılar ama acayip ağrım var son bi haftadır.işdeyim.
çok şiddetli olacakmış gibime geliyor. kendimi bir an önce eve atmak istiyorum(
cnm haziranın 16 sında yapıldı benim hstereskopimde,ben 21 güne 1 adet oluyorum bazen en geç 27-28.ğün adetim başlar histereskopi sonrasıda hemen geldi adetin 2. ğünüde tüp bebek tedavisine başlandı .ama sanırım benim adetim erken geldi operasyon sonrası adet gecikmesi normalmiş.güzelsoy1979 oda benden 20 gün önce filan hisereskopi yaptırmıştı onun adeti 15 gün geçti evet çok agrılı oldu adeti.ama adet gecikmesi daha ii oluyo sanırım adetle beraber iice temizleniyo içerisi benim adetim gününde geldi tedaviye 2.ğünü başlandı ama rahim kalındı hep yani endometrium dökülmemişti üzerine ilaçlar iice kalınlaştırdı ii leşmedi tabi.tüp beek denememde negatif aklımda kaldı tabiyki herşey şimdi.geçen hafta dr gittiğide rahim incelmiş çünkü anca temizlendi içersi .histereskopi sonrası yara iileşsin diye bi süre bakleniyomuş en az 1-2 ay aklında olsun cnm.
çok saol ece,
beklemedeyim bugün ama olmayacak sanırım. bari bayramda gelse de evdeyken atlatsam. sana da geçmiş olsun canım. doktora kalsa beni histereskopi sonrası hemen bu ay başlatacaktı tüpe. ben de korktum açıksanı tutmaz diye. ara verdik şimdi. doğal yolla denemeye devam tabi. inşallah tüpe hiç gerek kalmadan bebişlerimiz bulur bizi artık.
amin cnm inşallah gerek kalmaz tüp bebek yaptırmayada kendiliğinden gelirler.
cnm histereskopi sonrası kendiliğinden hamile kalan çok fazla kişi var zaten ii geliyomuş.
ii yapmışsın cnm hemen tedaviye başlamamakla benim hem rahim kalındı hemde küçük yumurtalık kistim vardı adetimde tam sökülmemişti olay tabiyki ortada negatif.gerçi kıset değilmiş olmadı napalım.ama bu ay dra gittiğimde bende şok oldum rahmin içi ayna gibi tertemiz demekki beklemek gerekiyomuş problemsiz başlamak en iisi insanın içi rahat oluyo en azından.şuanada benimde içerde oluşan yumurtalar var eger kendiliğinden bu ay olmazsa eylül sonu tedaviye başlıcam bu yumurtalar çatlamazda kiste dönüşürse diye korkuyorum.dr rahim temiz kalsın diye dogum kntrol hapı vereyim dedi ama diğer tüp bebek drum kabul etmedi hap yumurta rezervini düşürüyomuş.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin .
Kizlar tahlil yaptirdim pozitif cikti hamileyim kan degerimde 637 cikti darisi sizlerin. Basina
kızlar ben geldim..bugün tekrar kan yaptırmıştım ve sonucum 700 çıktı, rabbime şükürler olsun..bayramdan sonraya gün verdi doktor..
günaydın.güzellikler
nurmelek.maşh.işte.sanada.bayram.hediyesi.hemde.en.güzeli.eşini.seni.tb.ediyorum.ve.halay.hopppaaaaaaaaaaaaa
nurmelek coook tebrik ederim hadi hayırlısı artık...
bide nerde yaptırmıştın sen tedavini....
cnm gözünaydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin.eşini ve seni tebrik ediyorum.
cnm listeye hamile olarak ekledim ama diger bilğilerinide yazarsan tamamlayalım olurmu?
çok sağol çok tşk ederim hem bayram hediyesi oldu hemde evlılık yıldonumu 3 gun sonra evlılık yıl donumumuz 10 gun sonrada eşimin dogum gunu rabbım yedıncı yılımızda yuzumuzu güldürdü darısı tum isteyenlere bu yolda emek zaman harcayanlara
selam arkadaslar nasilsiniz..
uzun zamandir giremiyordum tatildeydim bayagi yeni arkadaslar gelmis sayfalar ilerlemis:) guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum bende yakin zamanda guzel haberimi aldim Allaha sukur. darisi tum isteyenlerin basina
ececim ben geldim canim arkadasim
ay canım 7 yıl demek allahım daim etsin ya ben daha 3 yıl 3 ay oldu evleneli ama yaş 34 e geldi
kızlar sizlere birşey soracagım içten samimi cevaplıyacagını biliyorum bunu sormamım nedeni bu sorunu birçogumuz yaşıyor yol göstermek amaçlı olsun
erkek veya kadın : diyelim sorun eşinizde siz nasıl davranıyor ve tepkileriniz nedir yada tam tersi sizde eşinizin tepkisi ne oluyor bebk konusu açıldıgında sorun sende bende davası yaşıyan varmı bu süreçte şimdiden saolun
cnm benim hoşğeldin.
allah bebeğini sag saglim kucagına almayı nasip etsin arkadaşım inşallah büyüdüğü günleri görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?