2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm haziranın 16 sında yapıldı benim hstereskopimde,ben 21 güne 1 adet oluyorum bazen en geç 27-28.ğün adetim başlar histereskopi sonrasıda hemen geldi adetin 2. ğünüde tüp bebek tedavisine başlandı .ama sanırım benim adetim erken geldi operasyon sonrası adet gecikmesi normalmiş.güzelsoy1979 oda benden 20 gün önce filan hisereskopi yaptırmıştı onun adeti 15 gün geçti evet çok agrılı oldu adeti.ama adet gecikmesi daha ii oluyo sanırım adetle beraber iice temizleniyo içerisi benim adetim gününde geldi tedaviye 2.ğünü başlandı ama rahim kalındı hep yani endometrium dökülmemişti üzerine ilaçlar iice kalınlaştırdı ii leşmedi tabi.tüp beek denememde negatif aklımda kaldı tabiyki herşey şimdi.geçen hafta dr gittiğide rahim incelmiş çünkü anca temizlendi içersi .histereskopi sonrası yara iileşsin diye bi süre bakleniyomuş en az 1-2 ay aklında olsun cnm.

çok saol ece,
beklemedeyim bugün ama olmayacak sanırım. bari bayramda gelse de evdeyken atlatsam. sana da geçmiş olsun canım. doktora kalsa beni histereskopi sonrası hemen bu ay başlatacaktı tüpe. ben de korktum açıksanı tutmaz diye. ara verdik şimdi. doğal yolla denemeye devam tabi. inşallah tüpe hiç gerek kalmadan bebişlerimiz bulur bizi artık.

amin cnm inşallah gerek kalmaz tüp bebek yaptırmayada kendiliğinden gelirler.
cnm histereskopi sonrası kendiliğinden hamile kalan çok fazla kişi var zaten ii geliyomuş.
ii yapmışsın cnm hemen tedaviye başlamamakla benim hem rahim kalındı hemde küçük yumurtalık kistim vardı adetimde tam sökülmemişti olay tabiyki ortada negatif.gerçi kıset değilmiş olmadı napalım.ama bu ay dra gittiğimde bende şok oldum rahmin içi ayna gibi tertemiz demekki beklemek gerekiyomuş problemsiz başlamak en iisi insanın içi rahat oluyo en azından.şuanada benimde içerde oluşan yumurtalar var eger kendiliğinden bu ay olmazsa eylül sonu tedaviye başlıcam bu yumurtalar çatlamazda kiste dönüşürse diye korkuyorum.dr rahim temiz kalsın diye dogum kntrol hapı vereyim dedi ama diğer tüp bebek drum kabul etmedi hap yumurta rezervini düşürüyomuş.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin .

ben temmuzdaki negatiften sonra eve sığamaz olup kendimi istanbul a atmıştım ece, hemen yeni bir denemeye başlayıp hemen hamile kalayım istiyordum. doktor histereskopi deyince bile onu da olayım hemen başlayayaım diye düşünüyordum. ama süreç çok yıpratıcı. ilaçların da etkisi geçince normal ruh halime döndüm zamana bıraktım biraz. histereskopi sonrası hamile kalanları duymuştum ben de, o nedenle preseed ve keçiboynuzu kürü uygulayacağız önümüzdeki aylarda. rahimde toparlanmış olur hem. senin de yeni tedavin hayırlı olur inşallah canım. kist oluşur diye korkma bence de doğum kntrol hapı kullanma,onlarda hormonları altüst ediyor sonuçta.zaten kullanmadığımz hormon kalmadı.

kızlar ben geldim..bugün tekrar kan yaptırmıştım ve sonucum 700 çıktı, Rabbime şükürler olsun..bayramdan sonraya gün verdi doktor..

selam arkadaslar nasilsiniz..
uzun zamandir giremiyordum tatildeydim bayagi yeni arkadaslar gelmis sayfalar ilerlemis:) guzel haber alan arkadaslari tebrik ediyorum bende yakin zamanda guzel haberimi aldim Allaha sukur. darisi tum isteyenlerin basina

ececim ben geldim canim arkadasim

günaydın.güzellikler

nurmelek.maşh.işte.sanada.bayram.hediyesi.hemde.en.güzeli.eşini.seni.tb.ediyorum.ve.halay.hopppaaaaaaaaaaaaa

çok sağol çok tşk ederim hem bayram hediyesi oldu hemde evlılık yıldonumu 3 gun sonra evlılık yıl donumumuz 10 gun sonrada eşimin dogum gunu rabbım yedıncı yılımızda yuzumuzu güldürdü darısı tum isteyenlere bu yolda emek zaman harcayanlara

cnm gözünaydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin.eşini ve seni tebrik ediyorum.

cnm listeye hamile olarak ekledim ama diger bilğilerinide yazarsan tamamlayalım olurmu?

amin darısı tum isteyenlerin başına ... bızde sorun ıkı taraflı sayılırdı eşimin sperm hareketi zayıftı benımde tek tupum tıkalıydı

ay canım 7 yıl demek allahım daim etsin ya ben daha 3 yıl 3 ay oldu evleneli ama yaş 34 e geldi

kızlar sizlere birşey soracagım içten samimi cevaplıyacagını biliyorum bunu sormamım nedeni bu sorunu birçogumuz yaşıyor yol göstermek amaçlı olsun

erkek veya kadın : diyelim sorun eşinizde siz nasıl davranıyor ve tepkileriniz nedir yada tam tersi sizde eşinizin tepkisi ne oluyor bebk konusu açıldıgında sorun sende bende davası yaşıyan varmı bu süreçte şimdiden saolun

cnm benim hoşğeldin.
allah bebeğini sag saglim kucagına almayı nasip etsin arkadaşım inşallah büyüdüğü günleri görürüz.

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

gizim ben eylülde 8 yıla gireceğim eliliğimde daha 1 aylık bile evli değildik infertilite olduğumuzu öğrendimzde (erkek infertilitesi )ben bu konuda çok ama çok dikatli davrandımm eşimi incitmemeye dikat ettim bir asla senin yüzden çocuk sahibi olamıyoruz konuşmayız (konuşmuyoruz)biliyorsun infertilite dışındada çok sıkıntı yaşadım allahım bana bu konuda çok büyük bir güç sabır verdii asla tartışma konusu yapmadım yapmamada çünki şunu çok iyiy bilirimki eşimde infertilite olmayı tecih hakkı olsa tercih etmezdii
gizimmmm seniseviyorum kuzumm

cnm benim hoşğeldin.
allah bebeğini sag saglim kucagına almayı nasip etsin arkadaşım inşallah büyüdüğü günleri görürüz.

hosbulduk amin canim benim insallah o gunleride goruruz. bugun doktoru aricam bakalim ne zamana randevu verecek burayi biliyorsun 2 haftadan once alamam kesin.
aman gec olsun sorun degil insallah bebegi gorup kalp atislarini duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…