günaydın.kızlar
ilayda.az.kalmış.cuma.demek.duyulacak.kalp.atışı.maşallllah.eeee.pastamıda.getir.ya.ayıp.oluyor.nerdeyse.bebek.kucaga.gelecek.maşallah.daha.benim.pasta.yok.kızlar.ayıp.demi.yaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tüpbaby.slm.altta.göedüm.ne.durumdasın.
Wish.sendedemi.yumurta.bozuklugu.ne.kullanıyorsun.peki.ilaç.falan.fsh.kaç
günaydın.kızlAR
ilayda.az.kalmış.cuma.demek.duyulacak.kalp.atışı.maşallllah.eeee.pastamıda.getir.ya.ayıp.oluyor.nerdeyse.bebek.kucaga.gelecek.maşallah.daha.benim.pasta.yok.kızlar.ayıp.demi.yaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wish.sendedemi.yumurta.bozuklugu.ne.kullanıyorsun.peki.ilaç.falan.fsh.kaç
günaydın.kızlAR
wish.sendedemi.yumurta.bozuklugu.ne.kullanıyorsun.peki.ilaç.falan.fsh.kaç
slm kızlar bügün benimde test günüm aşırı derecede stresliyim 3 kere idrar tahlili yaptım üçündede pozitif çıktı ama sanki kanda negatif sonuc alacak gibiyim tahlil yaptırmaya gitmek bile istemiyorum
slm kızlar bügün benimde test günüm aşırı derecede stresliyim 3 kere idrar tahlili yaptım üçündede pozitif çıktı ama sanki kanda negatif sonuc alacak gibiyim tahlil yaptırmaya gitmek bile istemiyorum
merhaba 1,5 sene evvel bebek için dr gidince polikistik olduğumu söylediler tahlilerimim hepsi bir önceki merkezde kaldı bende kilo sorunu olduğu içinde gulucophage metformin 850 mg kullanıyorum.prolaktinim yüksek benim fsh da4,7 diğer aşılamalarım çok bilinçsiz oldu zaten.dr.da hiç bir açıklama yapmıyodu pof olduğu içinde insanın yüzüne bile bakmıyo yönlerndirmedi beni olumsuzda olunca 1,5 senedir dr.gitmedim saldım kendimi pskolojik olarak yeni kendime gelmişken hemen merkez arayışına girdim fsh normal değer kaç acaba? senin sorun neydi?
Kizlar tahlil yaptirdim pozitif cikti hamileyim kan degerimde 637 cikti darisi sizlerin. Basina
Kizlar tahlil yaptirdim pozitif cikti hamileyim kan degerimde 637 cikti darisi sizlerin. Basina
of.canım.hep.aynı.benimde.fsh.yüksek.senin.biraz.düşük.ama.iyi.
Benimmde.yumurtalar.kalitesiz.döllenme.olmuyor.sabır.sadece.diliyorum
tüpbaby.maş.hadi.bakalım.ya.bizler.eskileriz.hala.burdayız.hadi.bu.sefer.veda.edelim
ilayda.tamam.ya.bagırma.kuzum.beklerim.ne.yapayım.artık.muzlu.çilolatalı.olsun.haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.anterasın.karşısında.çaylarda.benden.yudumlarızz.ve.kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?