2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canim niye kafan karisik bugun 14.gunun mu oluyor 57 degerin pozitif sonuc bu doktorunla konustunmu?

evet 2 gun sonra tekrar bakicaz dedi....ama arda bazen lekelenmem oluyo..

canım hayırlı olsun değerin düşüklüğünemi kafan karışık...
unutma ne değerlerden ikiz bebek haberleri aldık...
hakkında hayılrısı olsun canım....

aminnnnn,,,

saol canım...
evet doktora gittik
kadir gecesinin olduğu gün gittim..5+4 te bebeği ve kalp atışını gördük..
2 hafta sonra yani bu perşembe 2. kontorlüm var canım..
sen gittinmi...

ay masallah masallah
yok canim ben hollandada yasiyorum 7.5 8 haftadan once randevu vermiyorlar burda beklemek zor 15 eylulde randevum var 7+4 filan oluyor ozaman en erken ozamana alabildim... hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah. bende bulanti filan hic bi belirti yoktu iki gundur yemekler cok yagli gibi geliyor midem bulaniyor hersey kokuyor sanki sadece salata,yogurt, meyve filan yemek istiyorum bakalim ne olucak. senin varmi bulantilarin:)

evet canım yurtdışında boyle olduğunu duymuştum..
benimde görümcem ilgilterede yaşıyor oda bahsetmişti....
hatta kan testi bile yapılmadığını soylemişti...
sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdi...
inşallah güzel haberler ile döneceksin kontrolünden...
benimde bulantı gibi değilde yemeklerden sonra hep ekşime var midemde ..
ne yersem aynı ekşime oluyor..
sadece sabahları bulantı oluyor uzun süre yataktan çıkamıyorum..
o da daha bayramdan beri yani yaklaşık 1 haftadır var..
kokulara karşı hassasiyet bendede var..
hatta başta kendi kokuma karşı
sürekli kokuyorum

merhaba kızlar,
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.
sizlere birşey sorucam yine. ankarada co-kültür yapan bir merkez biliyor musunuz? ya da yaptıranınız var mı?
biliyorsunuz istanbula gidip gelecektik brüksel e. ama eşim iş değişikliği yaptı yeni. belki hemen izin alamaz. gidememe ihtimalimize karşı ankarada bi yer var mı diye bakınıyorum ama hiç bulamadım.

ben ilk gebeligimde 8.haftadaydi ilk randevum bos gebelik oldugunu ogrendim ama ondan once esime diyordumki askim midem filan bulanmiyor hic bisey hissetmiyorum filan diye simdi midem bulaniyor (ne kadar zorlansamda) seviniyorum sanki simdilik hersey yolunda gibi geliyor bana belirti olmasa hep aklimda yine soru isaretleri olacakti... yani simdi herseye raziyim kokulara bile farketmez

benimde ilk denemem boşgebelik oldu...
o zamanda hafif oluyordu bulantı ama bu şekilde değildi...
bu defa kalp atışını görünce sanki üzerimden yük kalktı...
inşallah sende güzel haberler alacaksın...

benimde ilk denemem boşgebelik oldu...
o zamanda hafif oluyordu bulantı ama bu şekilde değildi...
bu defa kalp atışını görünce sanki üzerimden yük kalktı...
inşallah sende güzel haberler alacaksın...

ay insalllah seninde bos gebelikti demek bak icim biraz daha rahatladi cunku sen yavrucunu gordun zaten doktorum bos gebelik o ayki surec icin gecerlidir tekrarlama olasiligi cok cok kucuktur demisti bide ben o ay rahim filmi cektirmistim doktorum istemisti hamile kalamiyordum o ay hamile kalmisim doktorum rontgen isinlarindan olabilir demisti. darisi basima bende gorurum insallah hem bebegimi hem kalp atislarini...

evet canım malesef benimde oyle oldu..
banada doktorum sadece bu gebeliğe has bi durum tekrarlama olasılığı çok düşük demişti..
işte yinede ben endişe ediyordum...
ama şükürler olsunki attık üzerimizden o korkuyu
darısı senin başına inşallah..

amin insallah

Gizim benim hiçde unutmuyor evet yarın gidec eğim vakit geçmiyor bizim bu arada telaşe ile geçiyo yok bayram yok düğün bi türlü nete giremedim bugun boş kalıdım bugunde vakit geçmek bilmedi

Gizim benim hiçde unutmuyor evet yarın gidec eğim vakit geçmiyor bizim bu arada telaşe ile geçiyo yok bayram yok düğün bi türlü nete giremedim bugun boş kalıdım bugunde vakit geçmek bilmedi

canim insallah hersey yolundadir kalp atislari mi yavas cikmisti senin yanlis hatirlamiyorumdur umarim. dualarimiz seninle canim saatler gecmez simdi yarina kadar dimi:)

Yahu benim hiç telaşem bitmediki önce emriyom olmadı fazla 1 tane kaliteli oldu dondurma işlemi yaptıramadık sonra o tutacakmı derken test tarihi geldi çattı hcg düşük başladı katlanacakmı diye korkarken oda katlandı sonra dr dış gebelikden şüphelendi haydiiii 10 gün daha bekle tekrar gittik kesesi göründü sonra kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı peki dedik tekrar gittik buyrun burdan yakın bu seferde kalp atışları yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gelin dedi yarın gideceğim çok merak ediyorum yarında bişi çıkacakmı zaten tüp bebek tedavısı çok sancılı bi dönem birde üstüne bunlar eklenince çok yoruldum valla hamileliğime tam sevinemedim bile hevesim her defasında kursağımda kaldı inş yarın bir ohh çekerim dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

ilaydacım inşallah güzel haberler ile döneceksin..
bi arkadaşta boyle yavaş kalp atışı ile başladı şimdi 28. haftasında ..
seninde bi bakmışsın kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…