canim insallah hersey yolundadir kalp atislari mi yavas cikmisti senin yanlis hatirlamiyorumdur umarim. Dualarimiz seninle canim saatler gecmez simdi yarina kadar dimi:)
Yahu benim hiç telaşem bitmediki önce emriyom olmadı fazla 1 tane kaliteli oldu dondurma işlemi yaptıramadık sonra o tutacakmı derken test tarihi geldi çattı hcg düşük başladı katlanacakmı diye korkarken oda katlandı sonra dr dış gebelikden şüphelendi haydiiii 10 gün daha bekle tekrar gittik kesesi göründü sonra kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı peki dedik tekrar gittik buyrun burdan yakın bu seferde kalp atışları yavaş dedi 10 gün sonra tekrar gelin dedi yarın gideceğim çok merak ediyorum yarında bişi çıkacakmı zaten tüp bebek tedavısı çok sancılı bi dönem birde üstüne bunlar eklenince çok yoruldum valla hamileliğime tam sevinemedim bile hevesim her defasında kursağımda kaldı inş yarın bir ohh çekerim dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
ilaydacım inşallah güzel haberler ile döneceksin..
Bi arkadaşta boyle yavaş kalp atışı ile başladı şimdi 28. Haftasında ..
Seninde bi bakmışsın kucağında
insallah canim yarin dedigin gibi bir ohh cekersin, sikintili baslayan surecin hep guzel bitmis canim insallah sonuda guzel olacak,,,,
inş canım allah hepimize yaşatsın bu duyguyu bu arada beni tüp bebek tedavisi olmam için zorlayan 6 senedir bebek sahibi olamayan arkadaşım yarım saat önce anne oldu tüp bebek tedavisi ile allahdan onlara eşiyle bebeğiyle mutlu bir ömür diliyorum darısı bize olur inş
inş canım allah hepimize yaşatsın bu duyguyu bu arada beni tüp bebek tedavisi olmam için zorlayan 6 senedir bebek sahibi olamayan arkadaşım yarım saat önce anne oldu tüp bebek tedavisi ile allahdan onlara eşiyle bebeğiyle mutlu bir ömür diliyorum darısı bize olur inş
canim benim testim c.tesi idi ama ben bu gun yaptirabildm.
benim betahcg 57.8 cikti,,,
ptum sizi....
ecem cepten bi bakiyim dedim seni gordum cebi kapattim laptopu actim bi baktimki yoksuncanim arkadasim naptin bakalim?
cnm tebrik ederim gözün aydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
degerin için canın sıkılmış okuduguma göre cnm ama her bünyeye göre değişiyomuş bazen yüksek bazen az çıkarmış deger önemli olan 2 ye katlaması kafana takmada saglıklı artsın degerin cnm.
cnm buralardayım benim evin kapısına boncuklu perde asıcam artık giriş çıkışlar kolay olsun diye
bi giriyorum nete bakıyorum hop kapı çalıyo
sagolsunlar gelen gidenim eksik olmaz yanlarındada tüp bebek topiğini açık tutamıyorum malum ondan kaçmışımdır.:2:
ben napayım cnm adetim gelmedi daha beklemedeyim.dün test yaptım bişey çıkmadı ama ümit işte 1 hafta geçti hala tık yok.histereskopi sonrası bile hemen gelmişti tüp bebekten sonraki ay geçikiyomu acaba ilk denemede gününde gelmişti.gelcekse gelsin gelmiceksede bileyim ne var diye bekliyorum işte.
sen neler yapıyosun cnm ? miğdem bulanıyo demişsin olsun güzel şeyler bunlar orda oldugunu hissettiriyo sana hem hamilelikte migde bulantısı bebegin saglıklı geliştiğini ğösterirmiş dru arkadaşıma öyle demiş.saglıklı olsunda varsın bulansın
az kaldı sabret dr gitmenede zamanda geçmiyordur gerçi sana,kendine ii bak cnm öpüyorum seni
canim benim testim c.tesi idi ama ben bu gun yaptirabildm.
benim betahcg 57.8 cikti,,,
ptum sizi....
seviliyosun canim ne guzel bende cok seviyorum boyle gelen giden olsun kalabaligi filan
canim hasta olmadin demek test yapmamis olsan dicem kesin hamilesin gerci dun teyzemin kiziyla konusuyorduk oda ikinci kizini dogurdu haziranda dedi hapi biraktigim ay adetim gecikti kesin uzun zamandir hap kullaniyorum ondandir diye ustunde durmamis arkadaslari zorla idrar testi yaptirmislar negatif cikmis sonra yine gelmemis yine idrar testi yapmis yine negatif sonra hastalanmis neyse ikinci ay yine gecikmis bu sefer doktora gideyim demis bi niye duzene girmedi diye megersem 13 haftalik hamilemis hapi biraktigi ay kalmis dusun testler negatif cikti bide ustune adet gordu kismet iste cok tatli kizi var simdi
bide topik actim canim 2012 nisan mayis aylarinda tupbebekle anne olacaklar diye sen yeterki gel Allah in izniyle hamis olacaksin haziran temmuzda ekleriz yanina
canım diğer tarafada yazdım bence değerin gayet iyi önemli olan katlaması canını sıkma
pasıfloraaa
canım nasıl gıdıyo hamılelık sana geçen dondurulmuş tedavısını sormuştum...
yaa bişey sorucam ilk denemende kurtajdan sonra nezaman adet oldun canım benım 36 gunum hala olmadım kı eskiden hep duzenlıydı...
kanammam kirmiziya dondu artik...
baslamadan bitti iste.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?