2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım napım toprrladım işte onumuze bakıcaz bundan sonra..bıde adet olsaydım super olucaktı...
cumartesi gıdıcem dr . bakalım ..

canım napım toprrladım işte onumuze bakıcaz bundan sonra..bıde adet olsaydım super olucaktı...
cumartesi gıdıcem dr . bakalım ..

canım toparlanıcaz elbette..
allah biz insanlara çok güzel değerler vermiş...
her sıkıntının altından kalkabiliyoruz...
inşallah tez zamanda adet olursun sıkıntıların gider..
tekrar denemeyi düşünüyormusunuz......

canım benim tüpler kapalı ..çok şukur onun dışında sorun yok..
2 tane dondruma var..onları denıcem ekim gıbı düşünüyodum ama sanırım kasıma kaldı..

fatmaozkan canim doktorunu aradinmi igneyle filan durduruyorlar ya kanamayi insallah seninledir bebegin canim...

yarın bahçeci klınığınde halit beyle ön görüşmem var merak heyecan korku hepsi bir arada ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsun İNŞAALLAH.

slm kızlar son adet tarihim 15 temmuz tüp bebek yaptırdım transfer tarihimde 8 ağustos embryo 5. günnde transfer oldu 26 ağustosta kontrolde kese 5.2 mm çıkmıştı hcg değerm düzenli katlandı bugün başka hastaneye kontrole gittiğimde kesenin boyu 1.48cm çıktı ama bebeği göremedik ve dr um bana boş gebelik olabileceğini söyledi 10 gün sonra bakalım dedi sizdede böle bişey olmuşmuydu sizce daha erkenmi böyle olupta sonradan bebği gören varmı ?

selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar..umarım herşey yolundadır..bende bugün evime döndüm çok şükür..haftaya tekrardoktora gitcez, nolur dua edin bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabileyim kızlar..

kızlar bu akşam hastaneden ardılar nihayet kan pırtılaşması sonucum çıkmış bir problem yokmuş gayet ii dediler genetiklerde kan pırtılaşmasıda temiz çıktı allaha şükür
başka yaptırmam ereken bir tahlil varmı dedim yokmuş.herşey normal çıkıyo bir taraftan seviniyorum bir taraftanda madem bişey yok niye olmuyo diyorum.var bişeyde bulamıyolar herhalde diyorum kafam karşııyo iyice.didiklemekte istemiyorum artık.
bide tüp bebekten sonra adet gecikmesi oluyomu ?benim ilk denememde gününde gelmişti şimdi gelmiyo gelcek gibide durmuyo hiç.

yatiyorum....
ayricada progestana devam ....
yarin test tekrarlanicak.....
dun ksam coook agladim ama ne yapayim...
ped ped de kaniyoyrum....

hamile arkadaşlar size bişey sormak istiyorum..Şuan siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben folik asit, progestan fitil ve estrofem kullanıyorum ve bunlara 3. aya kadar devam edecekmişim..Sizce normal mi? Birde coraspini bana kestirdi doktor sizce kullanmaya devam edeyim mi?

canım tebrik ederim çok sevindim bişey sorcan hamilesin ne iğnesi kullanıyosun su anda canım

yarın bahçeci klınığınde halit beyle ön görüşmem var merak heyecan korku hepsi bir arada ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsun İNŞAALLAH.

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım aman korkman gereken bişey yok çok iyi bir doktor emin olllllll

kızlar vakit geçmiyo artık bi stres sardı anlatamam ele avuca sığmıyorum bir adet olsam da başalasam tedaviye artık gerisi yaradana kalmış ama belirsizlik hepsinden kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

günaydın.fıstıklar

teker.teker.yazmak.usulüm.degildir.genelde

tedaviye.başlıyacak.olanlar
bebişlerin.keselerini.görecekler.
yeni.test.günlerini.bekleyen.arkadaşlar.allah.yardımcoınız.olsun

birde.keseyi.görüp.bebegi.görmeyen.ama.saglıklı.bebişler.dünyya.getiren.anneler.var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…