fatmacım hiç korkma canım bende oldum histereskopi iyikide olmuşum çok basit birşey anestezi yapıyorlar en fazla yarım saat kalıyosun ameliyatta ve o gün hastaneden çıkıyosun sonrasındada hiç ağrın olmuyo inan ki yumurta toplama işlemi daha ağır bana dr histereskopi olan hastaların tüp bebekte şanslarının dahada arttığını rahimi uyardıkları için ortam hazırlıyomuş ben ilk denememde hamile kaldım inşallah sende kalırsın
kızlar ya liste işinden anlayan yokmu tekrardan düzenleyelim şu listeyi ben bezeremedim alıntı ile cvp ver deyince bilğiler çıkıyor ama ekrana gelmiyor napcaz?????????
canim facebooktadi mesajini okudum iyiyim canim cok sukur sen nasilsin? ayni hala belirtiler 3 ay oldu nerdeyse gecmedi bazilarin 4 ay suruyormus bulanti kusmalar olsun farketmez herseye deger minikim icinliste cikmiyor canim 40 sayfa geriye gittim ayni senin mesajindaki gibi gozukuyor ne olmus bende anlamadim:26:
kızlar neredesiniz yine kaç gündür ugrayan olmamış hiç ayıp valla.......
evet malesef pek gelen olmuyor ben günde bir kez mutlaka uğruyorum ama kimse yazmayınca yazacak bir şey bulamıyorumm
ay evet cnm bende hergün ugruyorum bakıyorum nerde bizim bu kızlar kayıp valla.
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor?
selamunaleykum arkadaslar uzun bir suredir girmiyordum nasilsiniz...
ekim ayinda 5. tup bebek dememizi yaptiracagiz dondurlmus 1 embriyom vardi onceki tedavimde kalan onu deneyecegin adetimin gelmesini bekliyoruz..........
rabbim tum isteyenlere versin hemde cifter cifter............
canım bilmiyorum kiiiii neredeler kış gelsin toplanırız diyorduk ama yazı arar olduk
canım ben yoğunum ya eşimin rahatsılığıyla uğraşıyorum bu gün yine kontrlümüz var oraya gideceğiz allahtan 11 dediler bu saate evdeyiz normalde sabah 8 de çağırıyorlar ve sabah saat 5 ayaklanıyoruz çünki 2saat sürüyor yoll geç gidincede (radevulu olmasına rağmen )sıra kalmadı diyorlar bazan haftada 3 4 defa gittiğimiz oluyorrr
işte bütün bu sebebplerden ben sık gelemiyorum
selamunaleykum arkadaslar uzun bir suredir girmiyordum nasilsiniz...
ekim ayinda 5. tup bebek dememizi yaptiracagiz dondurlmus 1 embriyom vardi onceki tedavimde kalan onu deneyecegin adetimin gelmesini bekliyoruz..........
rabbim tum isteyenlere versin hemde cifter cifter............
öyle cnm valla yok biizm kızlar nerelerde belli deyil.bu arada facede castomonuyla konuştum allaha şükür tedavisi olumlu sonuçlandı hamile allah kucagna almayı nasip eder inşallah .
yetercim bende öyle valla cnm burda fakülteye gidip geliyorum neredeyse hergün neen tutmadıyla ilğili testler yapılıyor dün dr kistimin gitmediğini söyledi adetimde kahverengi geliyor brelli kistin işi dedik ama dr ne olur olmaz diye gebelik testi istedi birde adetliyken bakılan hormon testlerini bugün 3 te yine randevum var ama fakültede bize çok uzak 1 de evden çıkmam lazım.ay allahım bu emeklerimizin karşılıgını versin inşallah tez zamanda.
cnm benim inşallah bu son son denemen olur cnm tutunur bebegin kucagına alırsın arkadaşım.allah hakkımızda hayırlı olanını versin
Cnm selam bir liste buldum yine komşu sayfalardan:)))))
Listedeki hamile arkadaşları işledim, çok vaktim yoktu, kalanını sana bıraktım.
Allahım bekleyen dileyen herkesi evlatlarına kavuştursun. Hepinizi öpüyorum...
ay cnm benim çok sevindim allah razı olsun valla .ii oldu teşekkür ederim cnm benim.
kızlar bugün fakülte maceram bitti sonunda tüm hormon testlerim yapıldı hormonlarım çok ii miş sevindim birde dr gebelik testi istedi hep 0 çıkıyordu bugün sonucu bi aldım 1.20 negatif ama başında 0 görmedim ya o bile sevindirdi beni.2 tane kistim varmış dogum kntrol verdi oradaki dr ama ben hemen acıbademdeki druma gittim bide o baktı adetinin 5. günü hiçbişey kullnma bir sonraki adetinin 2. ğünü görüşelim dedi .artık bu ay rahat rahat evimdeyim kızlar hele şükür bitti dr hastane bu aralar dinlenme zamanı şimdi.birde açtım bizim topiği kyr cım listeyi düzenlemiş çok ii geldi valla.
hadi gözün aydınnnn eeeeeeeeeeee baktımda tek eksikkkallahın izni ile onda bir gelsinnnnnn her şey hada güzel olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?