arkadaşlar geçmiş olsun bir süre önce benimde 3.tedavim negatifle sonuçlandı allah bizlere sabır versin sizleri çok iyi anlıyorum......tgbesir ankaradansın galiba nerede tedavi görmüştün ??
Merhaba arkadaslar...
uzun zaman oldu siteye girmeyeli... Temmuz ayindaki negatif sonuctan sonra hicbirsey yapmak gelmiyordu icimden.... taa ki bugune kadar...
o 3. negatif sonuctan sonra, doktorumu degistirdim ve daha degisik bi protokol uyguladi... ve bugun test gunumdu, sonucu aldim ve Allahima binlerce sukurler olsun ki, 10. gun degerim 603Bugun siteye beni taniyan arkadaslara haber vermek icin girdim... hepinizie cok tesekkurler, Allah herkesin gonlune gore versin....
merhaba arkadaşlar...beni hatırladınız mı bilmiyorum.Listenin başlarında varım zaten.Bende haziranda tüp bebek yaptırmıştım ve malesef negatif sonucu almıştım.Burada sizlerle yaşamıltık o günleri.Ondan sonra da temmuz ayında bi mucize oldu ve şükürler olsun ki doğal yolla hamile kaldım.MEleğim şimdi
15.haftaya girdi.Çok fazla nete giremiyorum ama sizleri fırsat buldukça takip ettim hamile kalan arkadaşları çok tebrik ederim.Sonucu negatif olanara da benim durumumu göz önünde bulundurmalarını rica ederim.RAbbim herşeye rağmen doğru zamanda nasip ediyor çünkü.
Kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun inş
gelirgelmez 3 güzel haber beni dahada umutlandırdıselam kızlarr nasılsınız.. benimde size müjdem varr. temmuz ayı tüp bebek denemesinde pozitif sonuç aldık 12 haftalık olduk bile.
ama bilen arkadaşlar vardır daha önce 10 haftalık düşük olduğu için hemen ilan etmeye cesaretim yoktu. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. bu arada tülayımın ballı polenli karışımını ben de uyguladım. 15 yumurta toplandı 12 döllendi. en kaliteli 2 embriyo transfer ve 4 dondurulmuş var. yani faydası çok fazla bence.. denemekte yarar var.
mylady ablacım hakkında hayırlısı inşallah en doğru kararı sen verebilirsin tabii. inşallah rabbim en kısa zamanda doğru yola iter seni
ececim artık listede güncelleyebilirsin beni. hepinizi öpüyorum.
Leblebişekeri-nilalp-canımca Allah tamamına erdiersin inşallah.Belki okumuşsunuzdur ben de ikinci denememi yaptım negatif ama sizinkileri duyunca üzülmedim desem yeri..Çok sevindim inanın.Demek ki herşeyin bi zamanı var...Allah sağlıklı-hayırlı evlatlar versin..
merhaba bende izmirdeyim ekim sonu kasım lbaşı dokuz eylülde 2. defa başlıycam tedavime ilk denemem de dokuzeylül de olmuştu malesef olmadı bu sefer çok umutluyum inşallah herşey yolunda giderarkadaşlar hepinize merhabalar, uzun zamandır giremedim nete, nasılsınız? ben de dün 3. tedavime başladım. İrenbe Tüp Bebek Merkezi. Doğum kontrol hapı kullanacağım 1 ay. Sonra da gelsin iğneler:)) Yani ekim sonu iğnelere başlıyorum, aynı zamanda başlayacak var mı?
Leblebişekeri-nilalp-canımca Allah tamamına erdiersin inşallah.Belki okumuşsunuzdur ben de ikinci denememi yaptım negatif ama sizinkileri duyunca üzülmedim desem yeri..Çok sevindim inanın.Demek ki herşeyin bi zamanı var...Allah sağlıklı-hayırlı evlatlar versin..
merhaba bende izmirdeyim ekim sonu kasım lbaşı dokuz eylülde 2. defa başlıycam tedavime ilk denemem de dokuzeylül de olmuştu malesef olmadı bu sefer çok umutluyum inşallah herşey yolunda gider
Kızlar merhaba benim kürtajdan sonra dün kontrolüm vardı a.ü. Cem bey rahimde küçük bi perde olduğunu histereskopi ile alınması gerektiğini söyledi off bu nasıl bi işlem zormu zararı varmı beni bilgilendirirseniz çoık sevinirim
doktorun nerde....
Canim kurtajdan sonrami olusmus perde....
canım valla bilemiyorum neden dolayı oldu ama küçük bi parça dedi alalım aklımızdaki soru işaretlerini bitirelim dedi bebeğin neden kalbinin durduğunu araştırıyordum
Kızlar merhaba benim kürtajdan sonra dün kontrolüm vardı a.ü. Cem bey rahimde küçük bi perde olduğunu histereskopi ile alınması gerektiğini söyledi off bu nasıl bi işlem zormu zararı varmı beni bilgilendirirseniz çoık sevinirim
doktorun nerde....
canim kurtajdan sonrami olusmus perde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?