ah kuzum saol ama inş. gerek kalmaz çarşamba günü dr gidicem test için idrar testi yapmaya cesaretim yoktu yapmadım.
canım slm benimde transferim gerçekleşti 30 unda sana bir şey sorcam bana 1 tane embriyo transfer edildi yasadan ötürü ama sen le aynı yaş sayılırız ve sana çift embriyo konulmuş bana yasak olduğunu söylemişlerdi canımm bana yaptıkları saçma geldi ikimiznde ikinci denemesi yazarsan sevinirimmmm
Merhaba arkadaşlar..öncelikle çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim.Buarada eskilerden tülayss leblebişekeri ece22 güzelsoy vs.gördüm.ÖZlemişim ssizlerle sohbet etmeyi.
güzel haberlerini aldığım arkadaşlarım için de o kadar sevindimki anlatamam.gün saydığımız o günler geldi aklıma.RAbbim sağlıkla kucağımıza almayı danasip etsin inşş
canım benim hala görüşüyor olabilmek çok güzel. ben de özlemişim. ama kendim daha inanamadan birşey demek istemedim. bu gün kontrolümüz vardı. 12. haftamız da bitti. 5 cm olmuş boyumuz teyzeleri. ikili test için kan verdik. rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Hamileeyiiiiiiiiiiiiiim :) sukurler olsun ki, bu denememizde guzel haberi aldik doktorumuzdan. Kizlar umarim herbiriniz bu guzel ani yasayin, Allah herbirimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin. Duarlarim sizinle, hep okuyordum , hissediyordum sizleri. Ben de ilk defa hamile kaldim, sukurler olsun.
saol canım su anda test günüme 1 gün kaldı çarşamba günü dr gidicem test için inş. hamileyimdir değilsemde bu karışımı mutlaka yapıcam saol bitanem
inşallah gerek kalmaz canım dualarım seninle. :)
Hamileeyiiiiiiiiiiiiiim :) sukurler olsun ki, bu denememizde guzel haberi aldik doktorumuzdan. Kizlar umarim herbiriniz bu guzel ani yasayin, Allah herbirimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin. Duarlarim sizinle, hep okuyordum , hissediyordum sizleri. Ben de ilk defa hamile kaldim, sukurler olsun.
tebriklerrrrrrrrrr..... çok şükür rabbime.
yine yeni yeniden ben de geldim...Ayyy başka başlıklarda gezindim ama ilk denemem bu sayfa ile başlamıştı ve bi bakiim dedim..çok da sevindim...hamile arkadaşlar allah tamamına erdirir inşallah.ben de ikinci denememi dondurulmuşlarımla gerçekleştirdim.ve yarın test günüm...çok dualar ettik hala da ediyoruz. Rabbim yüzümüze baksın hayırlısını versin inşallah.Bu arada beni listeden çıkarmışsınızTest günü 5 ekim olarak eklerseniz sevinirim....
Nisancım inşallah sonucun çok çok güzel olur. Allah çabalarının meyvesi olarak yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle canım..
amin canim saol.demek 15haftalik oldun bile.nasil gidiyor.geriye cok gidemedim.nasil kaldin.Allahim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.
günaydın kızlarrrrrrrrr nasıslınız
yine yeni yeniden ben de geldim...Ayyy başka başlıklarda gezindim ama ilk denemem bu sayfa ile başlamıştı ve bi bakiim dedim..çok da sevindim...hamile arkadaşlar allah tamamına erdirir inşallah.ben de ikinci denememi dondurulmuşlarımla gerçekleştirdim.ve yarın test günüm...çok dualar ettik hala da ediyoruz. Rabbim yüzümüze baksın hayırlısını versin inşallah.Bu arada beni listeden çıkarmışsınızTest günü 5 ekim olarak eklerseniz sevinirim....
cnm ciddimisin çookkkkk sevindim sonunda yüzü güldü inşallah hayırlısıyla kucağına alıcağı o günleride göstersin rabbim gerçekten onun adına çok sevindim merak edip duruyodum darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?