2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ah kuzum saol ama inş. gerek kalmaz çarşamba günü dr gidicem test için idrar testi yapmaya cesaretim yoktu yapmadım.[/QUOTE]

inşallah cnm gerek kalmamıştır güzel haberlerle gelirsin çarşamba günü.ii olmuş yapmadıgın ben 2 denememdede sabredemedim ilkinde elimden idrar testi düşmedi,2.de 8.güne kadar hep idrar 8.günde kan testi yaptırmıştım.bu defa tutabilirsem tutucam bende kendimi test filan yapmıcam.şu 12 gün beklemek çok zor ya.

ah kuzum saol ama inş. gerek kalmaz çarşamba günü dr gidicem test için idrar testi yapmaya cesaretim yoktu yapmadım.

inşallah cnm gerek kalmamıştır güzel haberlerle gelirsin çarşamba günü.ii olmuş yapmadıgın ben 2 denememdede sabredemedim ilkinde elimden idrar testi düşmedi,2.de 8.güne kadar hep idrar 8.günde kan testi yaptırmıştım.bu defa tutabilirsem tutucam bende kendimi test filan yapmıcam.şu 12 gün beklemek çok zor ya.[/QUOTE]

evet tatlım zor ama napıyım ayyy zaten pozitifse kendime dikkat etmeye devam edicem ama negatifse ayy stres atmam lazım çok bunaldım evde durmaktan 12 gündür evdeyim ya dışarı çıkmıyorum valla gezip tozacam bacım kendimi toparlayana kadar offfffff negatifi düşünmek bile istemiyorum kuzum ya inş. pozitifdir

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim inşallah herşeyin güzel gider sonucun pozitif olur. kendine dikkat et ani eğilip kalkma ayakta fazla durma mümkünse de ilk 5-6 gün yat. Allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin bizlere.

ay ay canım nasılsın? bebişin nasıl iyimi? bende özledim herkesleri bir de dearmother olsaydı çok güzel olurdu.
Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin. bizlerede bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

maşallah canım inşallah kan değeri sonuçlarında güzel çıkar. 5 cm oldu he maşallah canım maşallah.

tebrikler arkadaşım Allah sağlılı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin.

maşallah canım inşallah kan değeri sonuçlarında güzel çıkar. 5 cm oldu he maşallah canım maşallah.

sağol canım benim. hayırlı olur inşallah.

yine yeni yeniden ben de geldim...Ayyy başka başlıklarda gezindim ama ilk denemem bu sayfa ile başlamıştı ve bi bakiim dedim..çok da sevindim...hamile arkadaşlar allah tamamına erdirir inşallah.ben de ikinci denememi dondurulmuşlarımla gerçekleştirdim.ve yarın test günüm...çok dualar ettik hala da ediyoruz. Rabbim yüzümüze baksın hayırlısını versin inşallah.Bu arada beni listeden çıkarmışsınız Test günü 5 ekim olarak eklerseniz sevinirim....

Nisancım inşallah sonucun çok çok güzel olur. Allah çabalarının meyvesi olarak yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle canım..

Nisancım inşallah sonucun çok çok güzel olur. Allah çabalarının meyvesi olarak yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle canım..

amin canim saol.demek 15haftalik oldun bile.nasil gidiyor.geriye cok gidemedim.nasil kaldin.Allahim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.

günaydın kızlarrrrrrrrr nasıslınız

amin canim saol.demek 15haftalik oldun bile.nasil gidiyor.geriye cok gidemedim.nasil kaldin.Allahim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.

ewet canım 15 haftalık olduk çok şükür. 3. denememde yüzüm güldü mucizem gerçekleşti. Şuan için iyi gidiyor Allahıma bin şükür. Amin canım amin Allah hepimize göstersin sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı. bebek isteyen tedavi gören herkese ama herkese versin.

günaydın kızlarrrrrrrrr nasıslınız

günaydın canım. sağolasın sen nasılsın? Eşin nasıl?

nisancım cnm hoşgeldin.cnm tedavin ve transferin hayırlı olsun cnm.inşallah olumlu sonuç alırsın bu defa.allah emeklerini boşa çıkartmasın .allah hayırlı evlat nasip etsin .cnm liste karışmıştı bilğilerini güncellersen bana tekrardan hemen eklerim cnm .güzel haberlerini bekliyoruz.

hiç ekleme arkadaşım bu sefer de olmadı....hayırlısı...darısı tüm isteyenlere..................

arkadaşlar geçmiş olsun bir süre önce benimde 3.tedavim negatifle sonuçlandı allah bizlere sabır versin sizleri çok iyi anlıyorum......tgbesir ankaradansın galiba nerede tedavi görmüştün ??

kızlar günaydın mutluolmak85 arkadaşımız biliyosunuz transferini yaptırmış ve beklemedeydi bugün 9. gün idrar testinde çiftçizgiyi görmüş telde konuştuk şimdi kan testi vermeye gitti .sag saglim kucagına alır inşallah .kan testi sonucunu bildirince yazarım sizede.

merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyodum bu topiğe nasılsınız?bende ahçeci fulya halit beyde tedaviye başladım bakalım hayılısı artık.iğnelerde bugün 9,günüm gün sayıyorum :)benim için dua edin gelişmelerden sizi haberdar edrim k.i.b. görüşmek üzere:)

cnm ciddimisin çookkkkk sevindim sonunda yüzü güldü inşallah hayırlısıyla kucağına alıcağı o günleride göstersin rabbim gerçekten onun adına çok sevindim merak edip duruyodum darısı sizlerin başına inşallah

ay evet cnm allaha şükür oldu bu defa demin aradı kan testi sonucu 178 dedi sanırım.9.ğün bugün sanırım ikiz .sag saglim hayırlısıyla kucagına alsın inşallah cnm.

ay kızlar ya bizim liste çıkmıyo bende .güncelliyemiyorum ne olduki listeye acaba .sizlerde çıkıyorsa güncellermisinz?

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
tgbers||eylül|kadın||akay hastanesi|bir dahakii sefere inşallah
kivikız||eylül|kadın|||4 ekim test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|HAMİLE
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||HAMİLE:nazar:
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…