2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım seni tebrik ederim inş sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin rbbim bende başlayacağım tedaviye inş bende hayırlı haberler ile gelririm bu ayın sonunda başlayacağız bakalım
Amin cnm sağol, hepimiz için dua ediyorum, Rabbim dileyen kimsenin kollarını boş koymasın. Dilerim senin için de hayırlısı, doğru zamanı bu denemedir, dilerim bu süreç sonunda mis kokuluna kavuşursun.

Kızlar mrb bişi sorcam size dr bana histereskopı sonrasında duphason verdi şimdi aklıma geldi olduya sanmıyorum ama(umut fakirin ekmeği) ben bu arada hamile kaldırsam bi zararı olurmu acaba bu ilacın ne olduğunu ilen varmı

kızlar hepinize merhaba uzun süredir giremedim yatıyorum süreklidüşük tehlikesi vardı benim şimdi 13 haftalık oldu inşallah inanın her zaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesi çok merak ettim kimseden haberim yok ama inanın canlarım o kadar zor günler geçirdim ama asla inancımı kaybetmedim

canım rabbim herkesin gönlüne göre verir sen tıka kulaklarını aman stres yapma bu sadece sana zarar verir allah yardımcın olsunnnn

canım hayırlı olsunnnn

sagol cnm benim.cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin inşallah.saglıklı sıhatli hayırlı evlat olsun cnm.
cnm benim drun verdiği haplarımı kullanıyodum ama hap bitmeden adet oldum onun içinde tedavime başlayamadım şimdi adetimi bekliyorum 18-20 aralık gibi adet olucam diye umuyorum adetin 2. günü başlıcam allah kısmet ederse az kaldı cnm beklemedeyim şuanda.

slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir ara sira girdigim icin nete unutmus olabilirsiniz
ececim naber canim su gunlerde adet olup tedaviye baslicaktin sanirim bu son olur insallah canim arkadasim, herkesin tedavisi hayirlisiyla sonuclanir insallah kendinize iyi bakin

sagol cnm sen nasılsın? evet cnm son 1-2 günüm sanırım adet olmayı bekliyorum amin cnm inşallah herkesin bu son tedavisi olur sende sag saglim alırsın bebegini kucagına kendine çok ii bak cnm öpüyorum seni

sagol cnm sen nasılsın? evet cnm son 1-2 günüm sanırım adet olmayı bekliyorum amin cnm inşallah herkesin bu son tedavisi olur sende sag saglim alırsın bebegini kucagına kendine çok ii bak cnm öpüyorum seni

canım bu sefer olucak ben inanıyorum çok çok dua et ve transferden sonra dinlen tamam biliyosun ben 11 gün boyunca sadece yemek ve wc için kalktım emin ol banyo dahi yapmadım bir kaç gün de bir saçlarımı yıkattım iüneye giderken tabi bundan dolayı tuttu demiyorum ama olmasaydıda bn elimden geleni yaptım derdimmmm

amin cnm inşallah.allah her isteyene tez zamanda versin inşallah.cnm ben geçen 2 denememde hep dinlenerek geçirdim hele ilkinde 12 gün banyo bile yapmadım sadece wc ye gittim evden çıkmadım resmen olmadı 2. denemede 8 gün evdeydim 8. ğün kan tahliline gitmek için çıktım evden sonuçta negatif olunca yine evde durdum ama gezindim gerçi hep.bu defa kış zaten yine evde olucam ama erkenden test filan yaptırmıcam sonra erken üzülüyorum.kısmet cnm artık inşallah son tedavim olur.sende sag saglim kucagına alırsın bebegini inşallah. bu arada kanamaların geçtimi nasıl geçiyor şimdi ğünlerin kendine çok ii bak cnm

günaydın kızlar nasılsınız?
dün gece adetim başladı pazartesi günü tedavime başlıcam hayırlısıyla allah hakkızda hayırlısını versin .

dün gece adetim başladı pazartesi günü tedavime başlıcam hayırlısıyla allah hakkızda hayırlısını versin .

hayırlı olsun yeni tedavin ececim, inşallah sağlıkla gelsin bebişin bu defa.
topik pek sessiz bu aralar. kimsecikler yazmıyor.
ben de dün eşimle konuştum kaan hocadan randevu alıcaz. yeni tüp denemesine kadar bakalım eşimin değerleri ne durumda dedik.

ayy canimmm cok sevindim hadi hayirlisi Allah emeklerini bosa cikarmasin insallah dualarim seninle,tum tedaviye baslayan baslayacak olan herkesle insallah....
bende adetin ucuncu gunu baslamistim insallah 12.gunde seviniriz hep beraber canim benim cok optum kib....

sagol cnm.amin inşalalh bu son tedavilerimiz olur cnm.allah tez zamanda nasip eder bizede.cnm evet arada ugranıyor ama genelde sessiz topiğimiz artık.yeni tedaviler yeni haberlerle inşalalh eski haline gelir topiğimiz ne güzeldi hazira-temmuz agustos çok güzel arkadaşlıklar kurduk .inşallah eşinin degerleri ii çıkar cnm rahat rahat başlarsın tedaviye.ben bu defa nedense çok rahatım sanki ben değilde başkası başlıcak .allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

sagol liefdecim artık şahin beyde bıktı sanırım benden adamcagız ugraşıp duruyor bu hafta sonu yokmuş şehir dışındaymış ama pazartesi burda olucak herkes kışınmı tüp yaptırıyor ne çok yogunmuş bu aralar merkez. senn nasılsın cnm bebiş nasıl gördüm facede hamile fotonu çok tatlı olmuşun:):):)kendine çok ii bak cnm öptüm

canim iyiyim bebiste iyi cok sukur hersey yolunda bol bol tekmeliyor face hamile fotomu koymadim canm haaa baska biri yuklemisti galiba belki ordan gormussundur:)
demek bayagi yogunlar gerci yazinda kalabalikti baya pazartesi baslican ozaman ilaclara dimi?

inşallah canım, değerler iyi aslında ama biliyosun bizimki sebebsiz. her taraftan bi araştırma içindeyiz. belki başka bir tedavi önerir diye.
rahat olmana çok sevindim ece, sonucta stres çok kötü etkiliyor bu tedaviyi. Allaha sığınıp böle devam etmek en iyisi. hayırlısı olsun hakkımızda. arada gel yaz nasıl gidiyor tedavin. yazın ki ekip süperdi, belki onlardan da yazanlar olur yeni tedavilerini, hamişlerimiz arada ses verirler.

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

aman ii olun cnm bebekte tekmelesin rahat rahat bu tekmeleri yemek için çok bekledin zaten.:)
cnm bi ev kapısı önünde resmin vardı onu gördüm ben .
bide bir bomba haber ben yine tedaviye başlayamadım yaaaa bugün 14:15 te randevum vardı 14 te ordaydım 17:30 da şahin beyin yanına zor zar girdim muayne etti kistin var başlayamama dedi şahin bey 3,5 saat beklediğimemi yanayım yoksa tedaviye başlayamadıgımamı bilmiyorum.2 kistim vardı 1i ğitmiş biri oldugu yerde duruyor öylece embriyolar tutunmuyor bu kistlerin tutundugu kadar bana ya ay nasıl sinir oldum kaç aydır kist eritcem diye ugraşıp duruyorum neyse artık vardır bundada bir hayır diyorum allahım hayırlısını nasip etsin.kendine ii bak cnm öptüm

cnm bizimde sorun sebepsiz en zoruda sebepsiz inf sanırım.tüm tahliller temiz çıkıyor ama sonuç yok .ben bir sürü tahlil yaptırdım hormon tahilili,histereskopi,rahim filmi,smear daha ne varsa hepsi yapıldı dr hiç bir sorun yok diyor eşiminde 5 defa sperm tahlili yapıldı hep ii çıktı işte cnm gerçekten sebepsiz .4 yıldır her ay dr dayım ama yok artık ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış diyorum cnm napayım verirse bir tek allah vericek .inşallah çok bekletmez bizleri.cnm tedaviye başlayamadm yine kist varmış dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyor beklicez dedi dr kendiliğinden gitsin diye artık hakkı versin.valla bizim bu kızlar nereye gitti bilmiyorum sayfalar nasıl hızlı ilerliyodu listeyi zor takip ediyoduk şimdide sayfalar ilerlemiyor.kendine çok ii bak cnm haberleşelim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…