ayy ece, ne zamandır kist var? hiç soğan kürü denedin mi canım. ben kendim denemedim ama kisti olanlarda iyi sonuçlar veriyomuş. hayırlısı olsun canım. demek ki bu ay kısmet diilmiş.aman ii olun cnm bebekte tekmelesin rahat rahat bu tekmeleri yemek için çok bekledin zaten.:)
cnm bi ev kapısı önünde resmin vardı onu gördüm ben .
bide bir bomba haber ben yine tedaviye başlayamadım yaaaa bugün 14:15 te randevum vardı 14 te ordaydım 17:30 da şahin beyin yanına zor zar girdim muayne etti kistin var başlayamama dedi şahin bey 3,5 saat beklediğimemi yanayım yoksa tedaviye başlayamadıgımamı bilmiyorum.2 kistim vardı 1i ğitmiş biri oldugu yerde duruyor öylece embriyolar tutunmuyor bu kistlerin tutundugu kadar bana ya ay nasıl sinir oldum kaç aydır kist eritcem diye ugraşıp duruyorum neyse artık vardır bundada bir hayır diyorum allahım hayırlısını nasip etsin.kendine ii bak cnm öptüm
cnm bizimde sorun sebepsiz en zoruda sebepsiz inf sanırım.tüm tahliller temiz çıkıyor ama sonuç yok .ben bir sürü tahlil yaptırdım hormon tahilili,histereskopi,rahim filmi,smear daha ne varsa hepsi yapıldı dr hiç bir sorun yok diyor eşiminde 5 defa sperm tahlili yapıldı hep ii çıktı işte cnm gerçekten sebepsiz .4 yıldır her ay dr dayım ama yok artık ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış diyorum cnm napayım verirse bir tek allah vericek .inşallah çok bekletmez bizleri.cnm tedaviye başlayamadm yine kist varmış dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyor beklicez dedi dr kendiliğinden gitsin diye artık hakkı versin.valla bizim bu kızlar nereye gitti bilmiyorum sayfalar nasıl hızlı ilerliyodu listeyi zor takip ediyoduk şimdide sayfalar ilerlemiyor.kendine çok ii bak cnm haberleşelim yine.
aman ii olun cnm bebekte tekmelesin rahat rahat bu tekmeleri yemek için çok bekledin zaten.:)
cnm bi ev kapısı önünde resmin vardı onu gördüm ben .
bide bir bomba haber ben yine tedaviye başlayamadım yaaaa bugün 14:15 te randevum vardı 14 te ordaydım 17:30 da şahin beyin yanına zor zar girdim muayne etti kistin var başlayamama dedi şahin bey 3,5 saat beklediğimemi yanayım yoksa tedaviye başlayamadıgımamı bilmiyorum.2 kistim vardı 1i ğitmiş biri oldugu yerde duruyor öylece embriyolar tutunmuyor bu kistlerin tutundugu kadar bana ya ay nasıl sinir oldum kaç aydır kist eritcem diye ugraşıp duruyorum neyse artık vardır bundada bir hayır diyorum allahım hayırlısını nasip etsin.kendine ii bak cnm öptüm
cnm bizimde sorun sebepsiz en zoruda sebepsiz inf sanırım.tüm tahliller temiz çıkıyor ama sonuç yok .ben bir sürü tahlil yaptırdım hormon tahilili,histereskopi,rahim filmi,smear daha ne varsa hepsi yapıldı dr hiç bir sorun yok diyor eşiminde 5 defa sperm tahlili yapıldı hep ii çıktı işte cnm gerçekten sebepsiz .4 yıldır her ay dr dayım ama yok artık ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış diyorum cnm napayım verirse bir tek allah vericek .inşallah çok bekletmez bizleri.cnm tedaviye başlayamadm yine kist varmış dogum kntrol hapıda kullanamıyorum yumurta kalitemi düşürüyor beklicez dedi dr kendiliğinden gitsin diye artık hakkı versin.valla bizim bu kızlar nereye gitti bilmiyorum sayfalar nasıl hızlı ilerliyodu listeyi zor takip ediyoduk şimdide sayfalar ilerlemiyor.kendine çok ii bak cnm haberleşelim yine.
Benzer durumu ben de 10 yıl önce yaşadım.Şimdi ikizlerim var.Hiç moralini bozma Annenin stres altında olmaması çok önemli.Elinden geldiği kadar rahatlamaya çalış. Bir de gerçekten inandığın, güvendiğin bir ekiple birlikte bu işi yürütmen. İnşallah güzel haberlerini de alırız.
merhaba arkadaşlar yeni katıdım aranıza. 10 gün önce kontrol amaçlı gittiğim doktor çocuğumuzun olmadığını söyledi. hem de öyle bi söyledi ki pat diye. şok olduk. eşimin sperm sayısı az. 7-8 tane sadece. özel hastaneye gitmiştik hemen tüp bebek yapın dedi. ne yapacağımızı şaşırdık.saraçoğlu nu aradık. bize 2 tane kür gönderdi. şimdi tek umudum o. yarın başlıyoruz. acaba bu durumda olupta çocuğu olan var mı aranızda? çok tedirginim. bir türlü inanamıyorum.
merhaba, erkek infertilitesi konu başlığında çok sayıda arkdaş var bu konuda. oraya bir bak istersen canım.
herşeyin hayırlısı. sorun var olmayacak diye düşünme. bak bizde sorun yok diye gözüküyor ama 5 denemede de olmadı.
ama eşinde azospermi olan arkadaşların pek çoğuda hamile kaldı. moralini bozma ama iyi araştır derim.
Kızlar merhaba bugun yarın reglimi bekliyorum tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım
içim içme sığmıyor inş hayırlı sonuclar alırım allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
Kızlar merhaba bugun yarın reglimi bekliyorum tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım
içim içme sığmıyor inş hayırlı sonuclar alırım allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı olsun canım,yine aynı yerde mi başlayacaksın?
merhaba cnm yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun umarım bu defa herşey yolunda gider sag saglim kavuşursun bebegine.
Kızzlar mrb günaydınlar tedaviye başladık bakalım bugun iğnelerin 3. Günü bana bu sefer gonal f dozunu yükseltti 225 vuruluyodum geçenkinde şimdi 265 başlattı nedenini bilmiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım
merhaba arkadaşlar bende temmuz başlarında bi tüp bebek denemesi geçirdim sonuç malesef olumsuz oldu sonra üç ay ara verdik yeniden doktora gittim rahim ağzında yara var dedi doktor simir testi ve dondurma işlemini yap bi dahaki ay başlayalım dedi, dediklerini yaptım bi dahaki adetimde yine gittim, bu sefer yumurta rezervin çok azalmış dedi amh, fsh istedi ve biesteron verdi günde üç tane kullanıyorum ara vermeden fsh sonucumu tedavi gördüğüm hastanede yaptırdım, amh yide dışarıda amh 0,40 gibi bişey çıktı, hastaneye gittiğimde dosyama konulması için verdim bugün yeniden adet oldum ve biesteron kullanmaya devam ediyorum pazartesi doktora gidicem, bakalım faydası olacakmı malesef bu ayda başlayamayacağız tedaviye çünkü eşim tam ona gerek duyulduğu günlerde şehir dışında olacak doktorda zaten yumurta sayısına göre başlarız tedaviye demişti, her ay bi sorun çıkıyo, vakti saati var deyip kendimi teselli ediyorum, bu arada benden nekadar çok yumurta toplanırsa okadar iyi, o yuzden doktorum sayıyı çoğaltmak için bekletiyor pgt yapılması gerekiyor çünkü eşimde bende talasami taşıyıcısıyız, bir kere kendiliğimden hamile kaldım malesef bebek taşıyıcı olmamız yuzunden majör oldu ve gebelik 22 haftalıkken sonlandırıldı, aynı şeyleri bir daha inşallah yaşamam, o yuzden şimdi pgt ile sağlıklı bir bebek sahibi olmak dileğimiz, ilk tüp bebek denememde bu siteye hergün giriyordum ara verince pek sık giremedim, zaman zaman girip listeye bakıyorum, bir çok arkadaş hamile kalmış. bu beni inanın çok sevindiriyor ve umudum artıyor, Allah bişey isterken sadece kendiniz için değil, başkaları içinde bana dua edin diyor bi ayetinde, bende umutla bekleyen çocuk hasretiyle yanıp tutuşan avuç açan tüm anne adaylarının dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar, hiçbirimizin boynu bükük kalmasın inşallah.....
Kızzlar mrb günaydınlar tedaviye başladık bakalım bugun iğnelerin 3. Günü bana bu sefer gonal f dozunu yükseltti 225 vuruluyodum geçenkinde şimdi 265 başlattı nedenini bilmiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?