Kızlar tedavi sürecinde hiç bilgisayara dokunmadım veee dün test tarihimdi hamileyim inş sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim çok mutluyum ama korkuyorumda bişi olacak diye allahım inş herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana
Kızlar tedavi sürecinde hiç bilgisayara dokunmadım veee dün test tarihimdi hamileyim inş sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim çok mutluyum ama korkuyorumda bişi olacak diye allahım inş herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana
gözün aydınçok sevindim sağlıkla kucakla inşşşşşşşşşşşşşş [sıze=3][/sıze]
çok saolun arkadaşlar allah nsağlıcakla kucaklamayıda nasip eder inşçokk tebrik ederim canım. Sağlıkla büyüsün bebişin.
çokk sevindim. Bu aralar aldığım en güzel haber oldu:)))
biraz anlatsana ilayda, kaç yumurta oldu, kaç embriyo oluştu, 3. Gün transferi miydi?
canım ankara tıp da yapıldı dr cem bey idi. Toplamda 5 yumurtam oluştu 3 tanesi kaliteliydi 2 tanesi döllendi bu yumurtanın ve 2. Gün 1tane emriyoyu transfer ettiler hiç umudum yokdu fakat kısmet işte emriyoyu hiç bekletmediler direk 2. Gün transfer ettiler bende çok şaşırdım canım kısmet inş diğeri gibi sonuçlanmaz bu sefer kucağıma almayı nasip eder rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş
canım ankara tıp da yapıldı dr cem bey idi. Toplamda 5 yumurtam oluştu 3 tanesi kaliteliydi 2 tanesi döllendi bu yumurtanın ve 2. Gün 1tane emriyoyu transfer ettiler hiç umudum yokdu fakat kısmet işte emriyoyu hiç bekletmediler direk 2. Gün transfer ettiler bende çok şaşırdım canım kısmet inş diğeri gibi sonuçlanmaz bu sefer kucağıma almayı nasip eder rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş
Maşşallah yarabbim ne güzel. Allah sana bağışlasın. Darısı olmayanların başına ve bize. Canım yumurta toplama işlemin ağrılı oldu mu? Genel anestezi mi yaptırdın? ve transferden sonra nelere dikkat ettin? bende Ankara tıp'tayım. doktorum murat bey. Bizim içinde dua et canım.
canım.tesadüfen.girdim.hala.burdamısınız.diye.hamilesin.çok.güzel.çok.mutlu.oldum.inan.allahım.kucagına.almayı.nasip.etsin
cnm tebrik ederim seni çok sevindim Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın gerçekten tarifsiz bir mutluluk bende 31 haftalık hamileyim bana dr hamilesin dediğinde attığım çığlık geldi aklıma inanamamıştım rabbim isteyen herkese versin kimsenin kolları boş kalmasın inşallah sağlıkla kucağına aldığın o günleride görürsün tekrar tebrikler
tebrikler arkadaşım. Allah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğin sonucunda bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı herkesin başına.
arkadaşlar hepinize çok teşk ederim allah hepimize anne olmayı nasip eder çok korkuyorum bişi olacak diye sizin 12. gün değerleriniz beta hcg kaç çıkmıştı
öncelikle başarılı sonuç elde eden herkesi tebrik ediyorum. uzun zamandır siteye girmedim. Mersinde tedavi olan var mı? bir de hafif kabızlık sorunu yaşamak sonucu direk olumsuz mu yapıyor. bugün transferimin 3. günü ve tuvalette biraz zorlandım. kullandığım jel hafif pembe bir şekilde aktı. korktum açıkçası. tecrübesi ve fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?