2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben ankara tıpda raporlar için ilk gittiğimde gerekli evrakların listesini aldım sonra adetin 2.günü gittiğimde dr rapor işlerini hallet dedi bende o zaman evraklarımı hazırlamıştım direk verdim ve bi kaç gün sonra rapor çıktı o süre zarfındada ilaçlarımı tanıdık bi eczaneden ödünç aldım bütün ilaçlarımı rapor çıkınca aldım sonrasında kutusunu açmadığım artan ilaçlar oldu onlarıda eczaneye iade ettim ben prosedürler için hiç uğraşmadım yanı

çok saol canım bende sürekli bakıyodum şükür hareketlendik biraz :)

canım benim 12.gün değerim 80 çıktı dr bana 2 hafta sonra gel olması gereken değer dedi tekrar 2 gün sonra test felan yaptır demedi

canım benim 12.gün değerim 80 çıktı dr bana 2 hafta sonra gel olması gereken değer dedi tekrar 2 gün sonra test felan yaptır demedi

2 gün sonra katlanıp katlanmadığına bakmadı yani, neyse sağlık olsun..Direkt seni keseyi görmek için çağırmıştır o zaman..bende katlanıp katlanmadığına bakalım, emin olalım demişti ve aynı senin gibi 2 hafta sonra gel demişti ama benim kanamam olunca erken gitmiştik ve keseyi görmüştük..bebek yoktu o zaman 5+3 demişti..6+3 dede kalp atışını duymuştuk..ama değerin iyi, o kadarda düşük değil..Gittiğinde keseyide, bebişide görürsün artık..

böyle pozitif sonuçları görünce çok mutlu oluyorum.
ben de hep istanbula bahçeciye gitmeyi istiyordum bir süredir. ama şu an maddi olarak hiç halimiz kalmadı. bakalım birkaç ay daha doğal deneyeceğiz. sonrasında hangisi kısmetse.

inş kuzum hayırlısıyla bi sıkıntı olmadan alırım bebşiimi kucağıma

canım allah inş doğal yollardan nasip etsin hepimizin yardımcısı olsun inan bizde artık son dakikaları oynadık maddi açıdan çok yıpratıyo allah herkesin yardımcısı güzel düşünelim güzel olsun inş

Kızlar birde ben çok kilo alıyorum yediklerimide kısıyorum yaraMayacak KİLO YAPACAK şeyler yememeye çalışıyorum ama karnım özelliklşe çok şişiyo sizin yaptığınız özel bişi varmı

Son düzenleme:

8.5 kilo mu, süpermiş yaa. ben hamile değilken bile şimdiden çok kilo artışım oldu tedavilerden dolayı. özellikle de elevit kullandırdı son 2 tedvaide doktor, onun çok kilo yaptığını düşünüyorum. gebelik de olmayınca bonus olarak kaldılar bana(

Kuzularım mutlaka bu tavsitenize uyacağım çünkü ben bu şekilde baş edemeyeceğim profesyonel bir yardım almazsam kesinlikle bu elevit yokmu 3. Kutuyu kullanıyıorum ben ilk tedavide son tedavide mahvetti beni kendimi kontrol altına almam lazım zaten zayıf bi insan değilim acaba anakara üniverstesi tıp fakültesinde varmı böyle bi yer

cnm ben 8 aylık hamileyim dr bana supradyn energy verdi vitamin olarak onda bütün vitaminler varmış ben çok memnunum kan ilacıda kullanmadım gerek kalmadı ve 8 ayda toplam 8,5 kilo aldım dr bi sor istersen elevitin kokusuda iğrenç birşey ben içemedim onu

maşallah süpanallah elevıt gerçekden çok rahatsız edici bende bi sorayım senin ilacı onaylarsa içeyim

ilayda cnm nasılsın? nasıl geçti muaynen inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bebeğin kesesini gördük ama kalp atışı için çok erken dedi dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım canım allah hayırlısını versin

Canım bebeğin kesesini gördük ama kalp atışı için çok erken dedi dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım canım allah hayırlısını versin

cnm gözün aydın inşallah 2 hafta sonra kalp atışını duyarsın çok sevindim cnm allah sag saglim kucagna almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…