canım devletle özel arasında çok çok bir fark olduğunu düşünmüyorum tedvaide (istisna olan merkezler var tabi)ama devlete tedvai olmanın en zor tarafı çok fazla git gel yapmalarıııı özelikle raporda sürekli sıkıntı yaşanıyor devlette ama fiyat olarak özellerden çok daha uyguna mal oluyor [sıze=3][/sıze]
ilaydacım cnm çok sevindim bende senin sonucuna bakayım diye arada bakıyodum ama kaç gündür yazan yoktu topik hareketlenmiş tekrardan cnm eşini ve seni tebrik ediyorum allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına:) kendine çok ii bak çok öpüyorum cnm.
canım bence özele hiç ama hiç gerek yok, resmen para tuzağı..zaten allah nasip edecekse nerde yaptırırsan yaptır edecektir.. Ben ankara ünv ile ilgili çok iyi şeyler duymamıştım, önyargı ile gitmiştim ama hiç öyle olmadı benim, sadece benim doktorumu özel istemiştim..adetin 2. Günü gittim, 3 gün düşün ialçalarıma başlamıştım, raporum falan çıkmadan ve 1 haftada da rapor çıkmıştı..kontrollerimi falanda benim hep doktorum yaptı..
Inş çekeceksin, kötü sakın düşünme, bak ne güzel rabbim sana tekrar nasip etti, sen daima bebeğini sev okşa, o hep seninle olacak..pozitif olmak gerçekten çok önemli..herşeyin hayırlısını iste, benim 12. Gün değerim yüksekti, doktor hatta ikiz olabilir demişti, 367 idi sanırım..senin kaç çıktı? 14. Gün kaç oldu? Benim 2 gün sonra 700lü bişeydi canım..dediğin gibi benim bişi kalmadı sanki :) 7. Ayıma giriyorum bu pazar, rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah..
canım benim 12.gün değerim 80 çıktı dr bana 2 hafta sonra gel olması gereken değer dedi tekrar 2 gün sonra test felan yaptır demedi
böyle pozitif sonuçları görünce çok mutlu oluyorum.canım bence özele hiç ama hiç gerek yok, resmen para tuzağı..Zaten Allah nasip edecekse nerde yaptırırsan yaptır edecektir.. Ben Ankara ünv ile ilgili çok iyi şeyler duymamıştım, önyargı ile gitmiştim ama hiç öyle olmadı benim, sadece benim doktorumu özel istemiştim..Adetin 2. günü gittim, 3 gün düşün ialçalarıma başlamıştım, raporum falan çıkmadan ve 1 haftada da rapor çıkmıştı..kontrollerimi falanda benim hep doktorum yaptı..
2 gün sonra katlanıp katlanmadığına bakmadı yani, neyse sağlık olsun..direkt seni keseyi görmek için çağırmıştır o zaman..bende katlanıp katlanmadığına bakalım, emin olalım demişti ve aynı senin gibi 2 hafta sonra gel demişti ama benim kanamam olunca erken gitmiştik ve keseyi görmüştük..bebek yoktu o zaman 5+3 demişti..6+3 dede kalp atışını duymuştuk..ama değerin iyi, o kadarda düşük değil..gittiğinde keseyide, bebişide görürsün artık..
böyle pozitif sonuçları görünce çok mutlu oluyorum.
Ben de hep istanbula bahçeciye gitmeyi istiyordum bir süredir. Ama şu an maddi olarak hiç halimiz kalmadı. Bakalım birkaç ay daha doğal deneyeceğiz. Sonrasında hangisi kısmetse.
Bugunde kimsecikler uğramadı buraya
canım kızkardeşimde çok kilo almıştı 3 aylıktı düşün 6 7 kilo büyük dogum has.diyetisyen bölümüne gitti dr verdigi reçeteyi uygladı aynen
ve inan 8.5 kiloyla dogum yaptı maşallah hemen git derim canım
8.5 kilo mu, süpermiş yaa. ben hamile değilken bile şimdiden çok kilo artışım oldu tedavilerden dolayı. özellikle de elevit kullandırdı son 2 tedvaide doktor, onun çok kilo yaptığını düşünüyorum. gebelik de olmayınca bonus olarak kaldılar bana(
cnm ben 8 aylık hamileyim dr bana supradyn energy verdi vitamin olarak onda bütün vitaminler varmış ben çok memnunum kan ilacıda kullanmadım gerek kalmadı ve 8 ayda toplam 8,5 kilo aldım dr bi sor istersen elevitin kokusuda iğrenç birşey ben içemedim onu
Kızlar çok heyecanlıyım salı günü kontrolüm var keseye bakacaklar
Canım bebeğin kesesini gördük ama kalp atışı için çok erken dedi dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım canım allah hayırlısını versin
Canım bebeğin kesesini gördük ama kalp atışı için çok erken dedi dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım canım allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?