Kızlar tedavi sürecinde hiç bilgisayara dokunmadım veee dün test tarihimdi hamileyim inş sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim çok mutluyum ama korkuyorumda bişi olacak diye allahım inş herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana
Tebrik ederim Rabbim inş. Kucağına almayı nasip eder...
öncelikle başarılı sonuç elde eden herkesi tebrik ediyorum. uzun zamandır siteye girmedim. Mersinde tedavi olan var mı? bir de hafif kabızlık sorunu yaşamak sonucu direk olumsuz mu yapıyor. bugün transferimin 3. günü ve tuvalette biraz zorlandım. kullandığım jel hafif pembe bir şekilde aktı. korktum açıkçası. tecrübesi ve fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. teşekkürler
canım bak ben seni hemen detaylı bilgilendireyim bende tedaviden önce çok soru işaretleri ile gittim canım bu arada murat beyi de biliyorum oda çok iyi bir hoca yumurta toplama işleminden korktuğum için ben genel anestezi istedim sonra beni yukardaki hemşire arkadaşlar vazgeçirdiler çok kıza ve ağrısız bi işlem korkma boşuna vücuduna genel anestezi alma dediler yoksa genel anestezi olacaktı bende bi cesaretle tamam dedim lokal anestezi olsun dedim ve inan hiç pişman olmadım ne bir ağrı hissettim ne bir acı sadece yerime gidip yatınca batmalar oldu o kadar o zaten genel anesteziylede oluyor birde tarnsferden sonra iş yerimd3en 12 günlük izin aldım evde dinlendim hee sürekli yatmadım oturdum kalktım yedim içtim sadece ani hareketler yapmadım birde hiç düşünmedim açıkcası benim pek umudumda yokdu 1 tane emriyo oluşmuştu onada çok kaliteli diyemiyorlardı ama olsun bir tane olsun kısmetse oluyor benim her zaman dualarımdasnız rabbim kimsenın kucağını boş koymasın bakalım beni 2 hafta sonra tekrar çağırdılar sana tek tavsiyem canım rahat ol aklına bile getirme güzel düşün güzel olsun allah hepimizin yardımcısı olsun
canım.tesadüfen.girdim.hala.burdamısınız.diye.hamilesin.çok.güzel.çok.mutlu.oldum.inan.allahım.kucagına.almayı.nasip.etsin
canım ankara tıp da yapıldı dr cem bey idi. Toplamda 5 yumurtam oluştu 3 tanesi kaliteliydi 2 tanesi döllendi bu yumurtanın ve 2. Gün 1tane emriyoyu transfer ettiler hiç umudum yokdu fakat kısmet işte emriyoyu hiç bekletmediler direk 2. Gün transfer ettiler bende çok şaşırdım canım kısmet inş diğeri gibi sonuçlanmaz bu sefer kucağıma almayı nasip eder rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş
ben 5. negatiften sonra doğal akışına bıraktım herşeyi.
allah kısmet ettikten sonra işte hepsi bahane. 2. Gün embriyosu ve tutunmuş annesine. çokk güzel bir haber yaaa.
Ilayda, bak canım her hamilelik kendine özel , diğeri gibi olucak kaygısını at içinden. Sağlıkla alacaksın bebişini kucağına.
Tıp fakültesi önce rapor mu çıkarttı size? Yani ilaç + tedavi filan çok masraflı olmadı di mi bu tedavin.
ben ilk tedavimde neredeyse 10 milyar harcadım bundada 470 ilaçlarım tuttu 410 da hastaneye verdim yani ortalama 1000 tl verdim yani özelle aynı muameleyi gördüm desem aynı sadece yumurta büyüyomu diye kontrollere gittiğimde bekledim oda olsun yani sonuçda devlet hastanesiyalnız şuna çok dikkat ettim bütün dr lar ya doçent ya uzman ya prof hiç asistana denk gelmedim
evet canım, özelde yaklaşık o civarı buluyor. devlet hastaneleri varken özele gitmenin bir mantığı yok aslında. ben işten çok sık izin alıp orda beklemeyelim dedim güya. ama o kliniklerde de az beklemedim. bir de gittiğim hoca hiç takibi yapmadı ki. hep başka doktorlar. yani devlet en iyisi. hem maddi olarak hem de kendini daha güvenilir ellerde hissediyorsun. özellikle de yumurta toplama işleminin hastane ortamında olması bence daha iyi.ben ilk tedavimde neredeyse 10 milyar harcadım bundada 470 ilaçlarım tuttu 410 da hastaneye verdim yani ortalama 1000 tl verdim yani özelle aynı muameleyi gördüm desem aynı sadece yumurta büyüyomu diye kontrollere gittiğimde bekledim oda olsun yani sonuçda devlet hastanesiyalnız şuna çok dikkat ettim bütün dr lar ya doçent ya uzman ya prof hiç asistana denk gelmedim
ne güzell, kızlar umut veriyorsunuz bize. böle paylaşımlar çok önemli. pek çok kişi maddiyattan korktuğu için başlamıyor bile bazen tedaviye. sağlıkla büyüsün bebişleriniz kızlar...ilayda canım tebrik ediyorum, bu sefer inşAllah sağlıkla kucağına alırsın..Bende orda yaptırmıştım hatırlıyorsan, çok şükür bende memnun kalmıştım..Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebeklerimizi..
evet canım, özelde yaklaşık o civarı buluyor. devlet hastaneleri varken özele gitmenin bir mantığı yok aslında. ben işten çok sık izin alıp orda beklemeyelim dedim güya. ama o kliniklerde de az beklemedim. bir de gittiğim hoca hiç takibi yapmadı ki. hep başka doktorlar. yani devlet en iyisi. hem maddi olarak hem de kendini daha güvenilir ellerde hissediyorsun. özellikle de yumurta toplama işleminin hastane ortamında olması bence daha iyi.
ne güzell, kızlar umut veriyorsunuz bize. böle paylaşımlar çok önemli. pek çok kişi maddiyattan korktuğu için başlamıyor bile bazen tedaviye. sağlıkla büyüsün bebişleriniz kızlar...
1 aşılama, 2 tüp 2 donmuş embriyo transferi seklinde oldu. senin 3 tüp taze embriyo muydu hepsi? benim çok yumurtam oluşuyor , embriyolar da iyi bölünüyor ama bı türlü tutunma olmuyor sebebini bilmiyoruz
ilayda canım tebrik ediyorum, bu sefer inşAllah sağlıkla kucağına alırsın..Bende orda yaptırmıştım hatırlıyorsan, çok şükür bende memnun kalmıştım..Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebeklerimizi..
evet canım, özelde yaklaşık o civarı buluyor. devlet hastaneleri varken özele gitmenin bir mantığı yok aslında. ben işten çok sık izin alıp orda beklemeyelim dedim güya. ama o kliniklerde de az beklemedim. bir de gittiğim hoca hiç takibi yapmadı ki. hep başka doktorlar. yani devlet en iyisi. hem maddi olarak hem de kendini daha güvenilir ellerde hissediyorsun. özellikle de yumurta toplama işleminin hastane ortamında olması bence daha iyi.
ne güzell, kızlar umut veriyorsunuz bize. böle paylaşımlar çok önemli. pek çok kişi maddiyattan korktuğu için başlamıyor bile bazen tedaviye. sağlıkla büyüsün bebişleriniz kızlar...
evet bende söylediklerinize aynen katılıyorum 3 tedavimde özelde oldu bende acaba diyorum devlet hastaneleri nasıl?? arkadaşların fikirlerini paylaşmalar bizim içinde iyi oluyor.son tedavimde her gittiğimde yumurta takibi için en az 2 saat bekledim dediğin gibi yumurta takibinie filan kendi dr un girmiyor üstelik sonundada 10 milyar harcadım sonuç yine negatif ve bir açıklamada yokkkkkk
ahh canım inş senin bişi kalmamış maşallah bende bebeğimi kucağıma alıp şöyle bi kokusunu içime çekebilecekmiyim hayal gibi geliyo bana birde senin ilk 12. gün beta hcg değerin kaç çıkmıştı canım
Kızlar tedavi sürecinde hiç bilgisayara dokunmadım veee dün test tarihimdi hamileyim inş sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim çok mutluyum ama korkuyorumda bişi olacak diye allahım inş herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?