2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mrh arkadaşlar uzun zamandır girememiyordum 10.03.2012 c.tesi sabah 8.10 geçe yavruma kavuştum o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam size bebeğimi ilk kucağıma verdiklerinde tamam dedim hasretlik bitti artık yılların özlemi sonunda dindi tüm acılarımı unuttum yüzünü görmek yetiyomuş rabbim hepinize versin arkadaşlar çok dua ettim bebeğimin yüzüne her baktığımda halada ediyorum Allaha emanet olun sakın vazgeçmeyin en kısa zamanda sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza eminim buna dualarım sizinle kendinize çok iyi bakın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrh arkadaşlar uzun zamandır girememiyordum 10.03.2012 c.tesi sabah 8.10 geçe yavruma kavuştum o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam size bebeğimi ilk kucağıma verdiklerinde tamam dedim hasretlik bitti artık yılların özlemi sonunda dindi tüm acılarımı unuttum yüzünü görmek yetiyomuş rabbim hepinize versin arkadaşlar çok dua ettim bebeğimin yüzüne her baktığımda halada ediyorum Allaha emanet olun sakın vazgeçmeyin en kısa zamanda sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza eminim buna dualarım sizinle kendinize çok iyi bakın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım, allah bebişine sağlıklı uzunnnn bir ömür nasip etsin.
aynı zamanda tüp denemiştik seninle. o günler aklıma geldi birden.
malesef ben hala bıraktığın noktadayım canım.
artık çok uzak geliyor herşey. umudumu kaybettim.

tebrik ederim canım, allah bebişine sağlıklı uzunnnn bir ömür nasip etsin.
aynı zamanda tüp denemiştik seninle. o günler aklıma geldi birden.
malesef ben hala bıraktığın noktadayım canım.
artık çok uzak geliyor herşey. umudumu kaybettim.

güzelim sakın böyle karamsar olma bak görüceksin sende yavrunu alıcaksın kucağına sadece vakti saatini bekliyo bende senin gibiydim çok üzülüyodum hatta eşime hayatı inan dar ediyodum yatağa ne zaman girsem sabahlara kadar ağlardım zavallı eşimde beni teselli etmeye çalışırdı ben artık inanmıyodum kabullenmeye bile başlamıştım ama bak şimdi yavrum kucağımda asla pes etmedim inan annem babam bile şaşırıyo benim normalde canım çok tatlıdır nazlıyımdır ama hamile kalmak adına 5 yıldır o kadar çok şey yaşadım ki onlar bile helal olsun dedi ayrıca güzel dileklerin içinde sana çok tşk ederim doğuma girerken hepiniz için çok dua ettim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucaklarınız boş kalmasın

mrh arkadaşlar uzun zamandır girememiyordum 10.03.2012 c.tesi sabah 8.10 geçe yavruma kavuştum o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam size bebeğimi ilk kucağıma verdiklerinde tamam dedim hasretlik bitti artık yılların özlemi sonunda dindi tüm acılarımı unuttum yüzünü görmek yetiyomuş rabbim hepinize versin arkadaşlar çok dua ettim bebeğimin yüzüne her baktığımda halada ediyorum allaha emanet olun sakın vazgeçmeyin en kısa zamanda sizlerde kavuşacaksınız yavrularınıza eminim buna dualarım sizinle kendinize çok iyi bakın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm maşallah sana ve bebeğine darısı başıma olsun inş

özlemişim sizleri ben biraz uzak kaldım belki bilmeyeniniz vardır bir düşük yaşadımmm ancak toparlandım hani bir laf vardır ya bana hep düşüğün ... içi olur dediler büyükler inandım ve zaman kaybettim sanırım önümüzdeki ay için tekrar araştırmaya gireceğim. nilciğim çok sevindim canım allah tamamına erdirsinnn güzelsoy senin içinde çok sevindim Analı babalı büyütsün Rabbimmm darısı bizlerin başına ama bu topiğin hayrına inanıyorum hepimiz hamiş kalacağız inşallah bir gün

özlemişim sizleri ben biraz uzak kaldım belki bilmeyeniniz vardır bir düşük yaşadımmm ancak toparlandım hani bir laf vardır ya bana hep düşüğün ... içi olur dediler büyükler inandım ve zaman kaybettim sanırım önümüzdeki ay için tekrar araştırmaya gireceğim. nilciğim çok sevindim canım allah tamamına erdirsinnn güzelsoy senin içinde çok sevindim Analı babalı büyütsün Rabbimmm darısı bizlerin başına ama bu topiğin hayrına inanıyorum hepimiz hamiş kalacağız inşallah bir gün

güzelim sakın böyle karamsar olma bak görüceksin sende yavrunu alıcaksın kucağına sadece vakti saatini bekliyo bende senin gibiydim çok üzülüyodum hatta eşime hayatı inan dar ediyodum yatağa ne zaman girsem sabahlara kadar ağlardım zavallı eşimde beni teselli etmeye çalışırdı ben artık inanmıyodum kabullenmeye bile başlamıştım ama bak şimdi yavrum kucağımda asla pes etmedim inan annem babam bile şaşırıyo benim normalde canım çok tatlıdır nazlıyımdır ama hamile kalmak adına 5 yıldır o kadar çok şey yaşadım ki onlar bile helal olsun dedi ayrıca güzel dileklerin içinde sana çok tşk ederim doğuma girerken hepiniz için çok dua ettim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucaklarınız boş kalmasın

canım, çok teşekkür ederim. bizi bizden başka kimse anlamıyor gerçekten. inşallah ben de birgün hamileyim diye yazabilirim burdan,
gönlü yorgun bedeni yorgun denemeye korkanlara umut verebilirim senin gibi.

ececiğim benim burası gerçekten terkedilmiş ne yazık halbuki ne heyecanlarımız olmuştu zamannda ne yapalım artık bizede girmek düşr terkedilmemiş alanlarda güzel paylaşımlarda buluşmak üzere

ececiğim benim burası gerçekten terkedilmiş ne yazık halbuki ne heyecanlarımız olmuştu zamannda ne yapalım artık bizede girmek düşr terkedilmemiş alanlarda güzel paylaşımlarda buluşmak üzere

myladycim cnm valla gerçekten tpiğimiz terkedilmiş oldu nerdeyse hergün giririp bakaıyorum topiğe ama tık yok sayfa oldugu yerde sayıyor üzülüyorum ne sevinçler ne üzüntüler ne heyecanlar paylaştık bu topikte dimi? kızlar toplanalım tekrar canlansın topiğimiz herkes biyerlere savruldu .çok güzel arkadaşlıklar kurduk bu topikte cepten,faceden görüşüyoruz yine allahtan ama topikte silkelenip bi kendine gelin gelsin artık:)

Kızlar topiki canlandırmışsınız, kan vermişsiniz, mutlu oldum yazılanları görünce... ben de çok özlüyorum burada paylaştıklarımızı..sizleri... Birbirinden haberdar olanlarla hadi canlandıralım topiğimizi yeniden...

Kızlar topiki canlandırmışsınız, kan vermişsiniz, mutlu oldum yazılanları görünce... ben de çok özlüyorum burada paylaştıklarımızı..sizleri... Birbirinden haberdar olanlarla hadi canlandıralım topiğimizi yeniden...

canım benim sende benim kazancımsı emin ol birgün biryerlerde bebişlerimizle buluşalım inşallah ne güzel olur

canım benim sende benim kazancımsı emin ol birgün biryerlerde bebişlerimizle buluşalım inşallah ne güzel olur

mylady cim kaybın için çok üzüldüm canım, söylenen , yapılan hiç birşey teselli olmuyor böyle bir durumda. Sadece bil ki acını tüm kalbimle paylaşıyorum canım. tabi toparlanman ve yola devam etmen beni çok mutlu etti. herşey gönlünce olunca canım benim..

canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende 4.5 aylık bebeğimi kaybettim ama yılmak yok devam edicez benim üç ay oldu tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum ama burda dediğin gibi bir sürü arkadaş kazandık

mylady cim kaybın için çok üzüldüm canım, söylenen , yapılan hiç birşey teselli olmuyor böyle bir durumda. Sadece bil ki acını tüm kalbimle paylaşıyorum canım. tabi toparlanman ve yola devam etmen beni çok mutlu etti. herşey gönlünce olunca canım benim..

canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende 4.5 aylık bebeğimi kaybettim ama yılmak yok devam edicez benim üç ay oldu tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum ama burda dediğin gibi bir sürü arkadaş kazandık[/QUOTE

güzel ve kötü günlerimizi paylaştığımız güzel arkadaşlarım acımı hafiflettiniz inanınki yeni umutlara yelken açmam için destek oldunuz hepimiz birbirimizi kazandık şükür ewestciğim yürekten hissediyorum canım dostluğunu Castamo çok üzüldüm canım inşallah hep birlikte gülerizzzz güzel haberlerimizle mutlu olalım inşallahhh

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

selam ececiğim tedaviye başadın mı nasıl gidiyor, benim bebeğim doğdu çok şükür, biraz hastanede kaldık ama şimdi iyiyz, herkese çok dua ettim doğuma giderken darısı tüm isteyenlere inş..

:nazar:HAZİRAN-TEMMUZ AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]nurtencb[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]HAMİLE ::49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]juu[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4 deneme[/TD]
[TD]ankada tüp bebek merkezi adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]castomo[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluolmak85[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi adana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]5 .tüp bebekten sonra kendiliğnden:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurmelek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilalp[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna Art[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sofyan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TD]castomo[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nagehanb[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akdeniz Üni.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeda[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Antalya T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seminya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Malatya Doğu Fertil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhde[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Konya Eurofertil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgicaglayan[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egitimciyimmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavi0[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Memorial Hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cilekw[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna Art[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]passifloraa[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçelievler Medicana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelim66[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüyanaz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]avci82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TheSecret[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Yeditepe Üni.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guzelsoy1979[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]liefde[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulayss[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semacat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lovely05[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gnm85[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]İzmir Kent Has.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melisela[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Üni. T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kıvıkız[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa art tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]daisy44[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elchn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maslak Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turtimm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]genart tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]test gününübekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeer[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]adana seyhan başkent hastanesi[/TD]
[TD]belemede:8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neme[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]kasımda tedavisine başlıyacak:8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]27 ekim test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]giz1978[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]zekai tuncer burak has[/TD]
[TD]kasımda tedavisine başlıyacak:8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gefsune12[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]genart tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah::34:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]irenbe tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azazil[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]damaraaa[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın-erkek[/TD]
[TD]1deneme[/TD]
[TD]jinemed kalamış[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]realite[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]memorial hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilaydakorucu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]özel ankara tübebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]heysem[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ögretmn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]mersin tüpbebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mylady[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]memorial hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevsenesibe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ankara gürgan kliniği[/TD]
[TD]tedavisi eylülde başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zmyn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek-kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisi şubata ertelendi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
merkezi düzelttim arkadaşlara bilgi olur

merh... listede hamişleri görünce çok sevindim...
benimde 32 hft.. oldu ve herşey şimdilik yolunda gidiyor, darısı tüm diyer arkadaşlara olsun lütfen karamsar olmayın sizlerde bi gün emeklerinizin karşılığını alacaksınız. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

senin adına çok sevindim... allah analı babalı büyütsün :emir_bebek: darısı başımıza olur inşll...

kendinize iyi bakın hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorummm..

Son düzenleme:
Back
X