Öncelikle Selamun Aleykum
Ben aranıza yeni katıldım ve sizlerin yardımına ihtiyacım var Allah rızası için birileri bana akıl versin artık çok kötüyüm yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çektirdim ve tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ve doktorum laparoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi ve eğer gene açılmazsa son çare tüp bebek dedibunu hiç beklemiyordum ve bana hiç açıklama yapmadı zaten o an doktorun ne dediğini bile anlamıyordum neyse sonra biraz araştırma yaptım benim sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpüm ise yarıda tıkalı görünüyor ve enfeksiyondan kaynaklanan tıkanıklıklar olabilirmiş veya başka şeyler bende ileri derecede mikroplu iltihap vardı tedavi gördüm çok şükür düzeldim ama acaba bumu neden oldu bilemiyorum bazı sitelerde okuduğuma göre rahim filmi çekildiği anda eğer bayan kendini kasar veya sıkarsa ilacın tüpe gitmesi engellenebilirmiş ve bu durumda tüpler tıkalıda görünebilirmiş veya bunun gibi yanılmalar olabilirmiş şimdi eşim tekrar çektirmemi istiyor
ama ben bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum ne olur bana AKIL VERİN ACABA RAHİM FİLMİNİ TEKRARMI ÇEKTİRMELİYİM? YOKSA DİREK LAPAROSKOPİMİ YAPTIRMALIYIM? EĞER YAPTIRACAKSAM NERDE YAPTIRMALIYIM? TAVSİYENİZ NEDİR? maddi olarakta şuan çok fazla açılamıyorum doktorumda bunu devlet hastanelerindede yaptırabilirsin zaten eğer açılmazsa tüp bebek için yüklü bi masrafın içine gireceksin buna gerek yok dedi
Ben İSTANBULDA YAŞIYORUM VE TAVSİYELERİNİZİ EN ACİL ZAMANDA BEKLİYORUM LÜTFEEEN!!!!!!
İNŞALLAH RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR.. KUCAĞIMIZA BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..
gecmiş olsun arkadaşım bence laparaskopi yaptır cünkü daha garanti olur ne varsa kesin cıkar kafandai soru işaretleri gider