merhaba canım banada yapılacak serklaj nasıl oluyor bilgi verirmisin ?
Merhaba bayıltarak yapılıyo sonrasında hep dikkat etmek gerekıyo ben hep yatıyorum sadecewc ye kalkıyorum neden yapılıyor sana bende hunileşme başlamıştı yanı açıklık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım banada yapılacak serklaj nasıl oluyor bilgi verirmisin ?
Merhaba bayıltarak yapılıyo sonrasında hep dikkat etmek gerekıyo ben hep yatıyorum sadecewc ye kalkıyorum neden yapılıyor sana bende hunileşme başlamıştı yanı açıklık
kızlar kilodan bahstmişsiniz ben 21 kilo almıştım benden az alanlar da vardı çok alanlarda ben 1o kilosunu ilk hafta verdim daha sonra 3 kilo daha verdim çocuklarım halen emiyor emmeyi bıraktıktan sonra halen kilom kalırsa o zaman rejim yaparım genelde kilolar zamanla gidiyor özellikle çocuk emdikçe sakın bunları dert etmeyin doğumdan sonra bol su ve yeşillik yiyin bayağı süt yapıyor
Sağol canım inşallah olmaz hep korkuyla geçiyo gunlerımız allah yardım etsın
canım benimde rahim ağzı kısaymış. oyüzden yapılacak. bide ikiz olunca doktorum mutlaka yapalım dedi.
canım benimde rahim ağzı kısaymış. oyüzden yapılacak. bide ikiz olunca doktorum mutlaka yapalım dedi.
Canım geçmiş olsun. Şimdi her şey yolunda değil mi?Plasentanın arkasındaki kan ilk bebek yerleşirken oluşuyor değil mi? serklajını kontrol ettirdin mi her şey Allah ın izni ile iyi olacak buna inan.Günaydın arkadaşlar ben 4 gun hastanede yattım kanamadan dolayı şimdi eveyım bebişlerımın bırının plesentasının arkasında kan goruluyor tam yerleşememiş hala kanama beklıyoruz allahım şu mubarek gunlerde yardım etsın hepimize
Canım geçmiş olsun. Şimdi her şey yolunda değil mi?Plasentanın arkasındaki kan ilk bebek yerleşirken oluşuyor değil mi? serklajını kontrol ettirdin mi her şey Allah ın izni ile iyi olacak buna inan.
Sağol canım şimdilik iyi ama yine kanama bekliyoruz onun daatılması çok iyi olacak inşallah ilk yerleşirkenmi oluyor hiç bilmiyorum serklaj ıyı çok şükür inşallah iyi olur hep korku işte sen nasılsın bişey yaptırmadın değilmi
tüylenme oldumu peki canım??öyle duydumda ondan sordum:))zaten yumak oldum...
[/QUOTE]lökosit idrar yolu enfeksiyonu yla ilgili ama 2 veya 3 adet hamilelikte olabilirmiş
geç çıktı sonuç doktoru bekleyip göstermedim.
Lökosit ++ yazmakta. Bu ne demek oluyor rakamsal bir değer yok iki adet artı işareti neye yorumlanıyor bileniniz var mı ?[/FONT][/COLOR]
ya millet uyyonuzmu:)))
uyumuyoruz canim ama cok yorgunum ben yinesen nasilsin?
uyumuyoruz canim ama cok yorgunum ben yinesen nasilsin?