2011 İkiz Anneleri ve Adayları

geçmiş olsun cnm inşallah vaktinde doğarlar herhengi bir şikayetin varmıydı
kızlar şuan size hastaneden yazıyorum:( 32 . haftamadayım ve 2,5 haftadır nst de sancı çıkıyor, erken doğum riskim var.şükür bu kadar geciktirdik. doktorlar 36 haftayı doldurtup doğurtmak istiyorlar ki daha 4 haftam var.

kendinize iyi bakın ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı demek ki ikizlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş....

bende dün ilk defa doktora gittim ve iki tane kese göründüğünü söyledi doktor.şimdilik ikiz gibi görünüyor.zaman bize ne gösterecek bilmiyorum.hayırlısı neyse o olsun.ultrasonra çift yada tek yumurta ikizi olduğu anlaşılıyormu acaba.

bende dün ilk defa doktora gittim ve iki tane kese göründüğünü söyledi doktor.şimdilik ikiz gibi görünüyor.zaman bize ne gösterecek bilmiyorum.hayırlısı neyse o olsun.ultrasonra çift yada tek yumurta ikizi olduğu anlaşılıyormu acaba.

çift yumurta ikizi oldugu anlaşılır canım benim çift yumurta ikizi iki tane kesecik var 2 kese vardır ondan dolayı tek yumurta ikizinde bildiğim kaadrıyla kalp atışlarını duyana kadar kesin birşey söylenmiyor diye biliyorum yanlışda biliyor olabilirim

Son düzenleme:

CANIM senin çift yumurta ikizi bnm de öyle cnm çünkü hayırlısı olsun cnm...

Arkadaşlar 2 gündür niyetliyim. Kendimide iyi hissediyorum. Orucu bırakmak istemiyorum ama çevremde söylenenler oluyor bebeklerin zarar görür diye. 17. haftamdayım. Kafam çok karışık.

Niyetli olan varmı aranızda ?

teşekür ederim arkadaşlar Allah hepimize güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.işimiz tek gebeliklerden çok daha zor.ben hala farkında değilim bakalım bazı şeylerin.

ben niyetli değilim cnm nasıl tutuyosun diyecem ben de o haftadayken iştahsızdım hiçbişey yemesem olurdu ama 20 haftadan sonra felaket açıldı yemesem olmaz yani başım gözüm dönüyo valla
Arkadaşlar 2 gündür niyetliyim. Kendimide iyi hissediyorum. Orucu bırakmak istemiyorum ama çevremde söylenenler oluyor bebeklerin zarar görür diye. 17. haftamdayım. Kafam çok karışık.

aslında maşallah iştahım yerimde. 3 aylık dönemde de hiç mide bulantısı çekmedim (ilk zamanlarda çok kısa olmuştu).. o yüzden niyetlenirken kendime çok güvendim sorun yaşamayacağımı düşündüm. Ve şükürler olsun ki 2 gündür çok rahatım. benim endişem bebeklerimden yana. benim uzun süre besin almamamdan dolayı bebeklerime bir zararı olur mu. işte bunu merak ediyorum canım ya :emir_bebek:

ayy insallah benim ki yeter hic istemiyorum hazir mama vermek aslinda hayirlisi olsun burda herseyi hastane veriyor canim sadece giycek getircem ben emzik bile veriyorlar bakalimzaten bebekler icin yemedigim seyler yedim yarasin diye ama sanki kücük benim meleklerim 755 gram dedi normalmi haftama göre doktor iyi diyor ama`?[/QUOTE]

bence çok normal kiloları.aşağı yukarı iki ay daha var doğmalarına.iki ayda tombiş tombiş olur onlar.bi dahaki gittiğinde 1500gr dicek doktor.endişelenme bence.benimkilerde öyleydi.ama biri daha zayıftı.geriden gidiyordu kilosu.biri 3250gr diğeri 2080gr doğdu.şimdi maşallah 5 kiloyu geçtiler.sen kilolara takılı kalma canım.

ayy insallah benim ki yeter hic istemiyorum hazir mama vermek aslinda hayirlisi olsun burda herseyi hastane veriyor canim sadece giycek getircem ben emzik bile veriyorlar bakalimzaten bebekler icin yemedigim seyler yedim yarasin diye ama sanki kücük benim meleklerim 755 gram dedi normalmi haftama göre doktor iyi diyor ama`?

bence çok normal kiloları.aşağı yukarı iki ay daha var doğmalarına.iki ayda tombiş tombiş olur onlar.bi dahaki gittiğinde 1500gr dicek doktor.endişelenme bence.benimkilerde öyleydi.ama biri daha zayıftı.geriden gidiyordu kilosu.biri 3250gr diğeri 2080gr doğdu.şimdi maşallah 5 kiloyu geçtiler.sen kilolara takılı kalma canım.[/QUOTE]

sagol canim ya aklima takiliyordu benim de cok sükür sagliklari iyi ne yapalim 18inde gitcem bi daha bugün mobilyalarini aldik bakalim
sen nasilsin?bide midem cok yaniyo ne yapabilrim?

canım bence tutmanda bir sakınca yok.ilk çocuğumda tutmuştum.bu sefer denk gelmedi.bi de şöle düşün;afrika daki kadınlar çok mu iyi besleniyorlar.ama bak bebekleri oluyo ve büyüyo.gerçi öyle bir hayata bebek getirmek pek doğru değil ama neyse.sen kendini iyi hissediyosan için rahat etmeyecekse tut.bebekler senin stoklardaki besinlerden kullansın biraz:129:.devir idare devri.idareli yaşamayı öğrensinler şimdiden.:34:

Hayirli olsun canim bebislerin iki tane keseyse cift yumurta oluyor benim bildigim saglikli olsunlar insallah

masallah sana ALLAH kabul etsin ama ben ac kalamiyorum zarar görürmü bilmiyorum ama susuzluk kötü olabilir tabiki karar senin

bence çok normal kiloları.aşağı yukarı iki ay daha var doğmalarına.iki ayda tombiş tombiş olur onlar.bi dahaki gittiğinde 1500gr dicek doktor.endişelenme bence.benimkilerde öyleydi.ama biri daha zayıftı.geriden gidiyordu kilosu.biri 3250gr diğeri 2080gr doğdu.şimdi maşallah 5 kiloyu geçtiler.sen kilolara takılı kalma canım.

sagol canim ya aklima takiliyordu benim de cok sükür sagliklari iyi ne yapalim 18inde gitcem bi daha bugün mobilyalarini aldik bakalim
sen nasilsin?bide midem cok yaniyo ne yapabilrim?[/QUOTE]

ben iyiyim işte.uğraşıyorum iki tane kuzuylafırsat buldukça geliyorum..mide yanmasının çaresi varmı bilmiyorum.benimde çok olmuştu.süt iyi gelir diyolar ama ben sütü sevmem o yüzden de denemedim.

sen nasilsin?bide midem cok yaniyo ne yapabilrim?

ben iyiyim işte.uğraşıyorum iki tane kuzuylafırsat buldukça geliyorum..mide yanmasının çaresi varmı bilmiyorum.benimde çok olmuştu.süt iyi gelir diyolar ama ben sütü sevmem o yüzden de denemedim.[/QUOTE]

sevindim iyi olmana kuzularinda iyi sanirim doktora söylicem bakalimm belki ilac verir süt sevmesemde iciyorum:120::120:
ama faydasi olmuyor ki onunda yinede yaniyor sanki ates var midemde

sevindim iyi olmana kuzularinda iyi sanirim doktora söylicem bakalimm belki ilac verir süt sevmesemde iciyorum:120::120:
ama faydasi olmuyor ki onunda yinede yaniyor sanki ates var midemde[/QUOTE]

ne güzel içebilmen.ben hiç içemedim ama işin ilginç tarafı bebeğimin tekinin 10 günlükken dişi çıkmıştı.:53:calsiyum fazlalığındanmış.bi de süt içseydim nolurdu bilmem.32 dişi birden çıkardı herhalde.:52:

ama faydasi olmuyor ki onunda yinede yaniyor sanki ates var midemde

ne güzel içebilmen.ben hiç içemedim ama işin ilginç tarafı bebeğimin tekinin 10 günlükken dişi çıkmıştı.:53:calsiyum fazlalığındanmış.bi de süt içseydim nolurdu bilmem.32 dişi birden çıkardı herhalde.:52:[/QUOTE]

ilahi canim:9::9::9:cok hossun ne sanslisin bak
demekki oda senin sansin sende bi sorun yoktu demi biz simdi 27 haftalik olduk sen kac haftalik dogum yapmistin
ben korkuyorum kücük dogmalarindan:18::18:

Eklentiler

• $257279_234406663242817_100000204562114_1187301_4278457_o.webp
    $257279_234406663242817_100000204562114_1187301_4278457_o.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $259226_234405276576289_100000204562114_1187296_2154302_o.webp
    $259226_234405276576289_100000204562114_1187296_2154302_o.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
hamilelik belirtileriniz nasıldı ilk haftalarda beta hcg kaçtı
ben idrar testi yapmistim canim kan testi yapmadi doktor maalesef

kızlar doğuma 1 saat kala çektirmiştim.hemen silicem.çok komik görünüyorum

ayy canim ya sende ben gibisin pek göbek yok masallah sana sanki doguma degil eve gidiyosun cok mutlu görünüyosun ama :16::16::16:
bence cok hos foton

Back
X