http://www.e-........../ikiz_bebek_arabalari/castello/castello_ikiz_baston_bebek_arabasi/CAT-3012T
ikiz bebek puseti 99.90 tl haberiniz olsun... diğer arabalar bagajda yer kaplıyor.. bunlar iyi tavsiye ederim...
ben bu siteyi açamadım.niyekine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.e-........../ikiz_bebek_arabalari/castello/castello_ikiz_baston_bebek_arabasi/CAT-3012T
ikiz bebek puseti 99.90 tl haberiniz olsun... diğer arabalar bagajda yer kaplıyor.. bunlar iyi tavsiye ederim...
ay cnm ne yapayım hiç ii değilim normalmi bilmiyorum canım heryerim ağrıyor belim özellikle ne yapacağım 7 ay geçermi acaba neyse 5 te çıkıyorum görüşürüz birtanem allaha emanet ol öpüyorum:)
yine alışveriş mi yaptın bakim bu kadar yorulcakkk![]()
e-bebek te
ikiz pusetlerinde castello marka bana bugün geldi ben beğendim... eskisi bagajı kaplıyor o nedenle alışverişte tatilde çok sorun yaşadık üstelik 600 tl verdik.. ama bu daha kullanışlı... haber vereyim dedim
[/QUOTE][cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
[/QUOTE][cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
malesef ayrılmıyor araba ama yakından gördüm çok hoş bence benim 1 kız 1 erkek olduğu için beğendim fiaytı 800 tl cikkkkk![]()
malesef ayrılmıyor araba ama yakından gördüm çok hoş bence benim 1 kız 1 erkek olduğu için beğendim fiaytı 800 tl cikkkkk![]()
[/QUOTE]baktım cnm ama burda forumda arka arkaya kullanan anneler memnun değil arkadaki bebek skışıyomuş ama bunu görünce fikrim değişti yanyana olmasına rağmen çok yer kaplamıyo devasal değil............Puset çok güzel ana kucaklarıda var
bende iyiyim dün doktora gittim bebeişlerimi görmeye dayanamdım 16 sında ikili test için tekrar gidicem bakın resimlerine apartman dairesi gibiler benim bebişlerim![]()
maşallah nazar değmez inşallah çok tatlı gözüküyorlar: bizde bebek arabasında karar kılamadık biz çok gezdiğimiz için anakucaklı ikiz bebek arabası arıyodum buldum galiba hayırlısı bakalım cnm sen naptın cnm