2011 İkiz Anneleri ve Adayları

e-bebek te
ikiz pusetlerinde castello marka bana bugün geldi ben beğendim... eskisi bagajı kaplıyor o nedenle alışverişte tatilde çok sorun yaşadık üstelik 600 tl verdik.. ama bu daha kullanışlı... haber vereyim dedim

Son düzenleme:
ay cnm ne yapayım hiç ii değilim normalmi bilmiyorum canım heryerim ağrıyor belim özellikle ne yapacağım 7 ay geçermi acaba neyse 5 te çıkıyorum görüşürüz birtanem allaha emanet ol öpüyorum:)

heralde normal canim belki havalardandir benimde belim cok agrior azcik yürüsem hemen halsiz kaliyorum 7 ayda gecer dert etme ALLAH beterinden korusun

yine alışveriş mi yaptın bakim bu kadar yorulcakkk:27:

Hayir canim alisverisi hallettik sayilir artik sadece kendi esyalarimiz kaldi 15nde tasiniyoruz insallah bu ara hep yorgunum nedense

e-bebek te
ikiz pusetlerinde castello marka bana bugün geldi ben beğendim... eskisi bagajı kaplıyor o nedenle alışverişte tatilde çok sorun yaşadık üstelik 600 tl verdik.. ama bu daha kullanışlı... haber vereyim dedim

bende göremedim sayfa acilmiyor gercekten

reklam olmasın diye site izin vermiyor... ebebek mağazalarında castello bebek arabası 99,90 tl......ebebek yazarsanız google den çıkar... 100 tl üstü kargo bedava

arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)

[cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resmini $ikizlerime.webp QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)[/QUOTE]

[cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
[/QUOTE]

canım fiyatı nedir bu arabanın:

[cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
[/QUOTE]

canım fiyatı nedir bu arabanın:

malesef ayrılmıyor araba ama yakından gördüm çok hoş bence benim 1 kız 1 erkek olduğu için beğendim fiaytı 800 tl cikkkkk:27:

malesef ayrılmıyor araba ama yakından gördüm çok hoş bence benim 1 kız 1 erkek olduğu için beğendim fiaytı 800 tl cikkkkk:27:

canım bende birtane beğendim şimdi inşallah onu alırım:Chicco Together Tandem İkiz Puset çok güzel ana kucaklarıda var

baktım cnm ama burda forumda arka arkaya kullanan anneler memnun değil arkadaki bebek skışıyomuş ama bunu görünce fikrim değişti yanyana olmasına rağmen çok yer kaplamıyo devasal değil............Puset çok güzel ana kucaklarıda var[/QUOTE]

baktım cnm ama burda forumda arka arkaya kullanan anneler memnun değil arkadaki bebek skışıyomuş ama bunu görünce fikrim değişti yanyana olmasına rağmen çok yer kaplamıyo devasal değil............Puset çok güzel ana kucaklarıda var
[/QUOTE]

canım valla bilmiyorum yüzyüzede dönebiliyormuş bakalım daha karar vermiş değilim bu seninkinin ana kucağı varmıydı

bende iyiyim dün doktora gittim bebeişlerimi görmeye dayanamdım 16 sında ikili test için tekrar gidicem bakın resimlerine apartman dairesi gibiler benim bebişlerim:1::1:

Eklentiler

• $038.webp
    $038.webp
    7 KB · Görüntüleme: 56
yok cnm ya bilmiyom bende beğendim ama ana kucağı pek gerekli değil zaten kışa denk gelicek gezme olayı olmazki arabanın içinde kullanmak için tulum aldım 2 tane bakalım daha karar vermedim
canım valla bilmiyorum yüzyüzede dönebiliyormuş bakalım daha karar vermiş değilim bu seninkinin ana kucağı varmıydı[/QUOTE]

bende iyiyim dün doktora gittim bebeişlerimi görmeye dayanamdım 16 sında ikili test için tekrar gidicem bakın resimlerine apartman dairesi gibiler benim bebişlerim:1::1:

maşallah nazar değmez inşallah çok tatlı gözüküyorlar: bizde bebek arabasında karar kılamadık biz çok gezdiğimiz için anakucaklı ikiz bebek arabası arıyodum buldum galiba hayırlısı bakalım cnm sen naptın cnm

maşallah nazar değmez inşallah çok tatlı gözüküyorlar: bizde bebek arabasında karar kılamadık biz çok gezdiğimiz için anakucaklı ikiz bebek arabası arıyodum buldum galiba hayırlısı bakalım cnm sen naptın cnm

ben hiç bir hazırlık yapmadım daha biraz zaman geçsinde öyle araştırır bakarım alırım sen ne zaman ikili test için gidiceksin canım

Back
X