2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

bskozberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
1.428
3
66
Manisa
arkadaşlar ben yeni katıldım.8 haftalık hamileyim.bu ilk hamileliğim.bebeğim ocak sonu doğacak Allah nasip ederse.şu zamanlar pek iyi değilim midem bulantıları falan kusmam yok ama 24 saat midem bulanıyor.öğretmenim fakat 2 haftadır okula bile gidemedim Allahtan kapandı okullar ya:))bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:))

slmlar bende bugun itibariyle 7+3 haftalik hamileyim :CüvCüv: uzunnn bi yol bekliyor bizi olumunekankayizsmile Rabbim yardimcimiz olsun....
benimde arada bulantilarim oluyor...daha cok arada kasiklarima ve belime agri giriyor..korkutmuyor deil beni ama doktorum normal diyor rahim genisledigi icin bu agrilar oluyormus :bbo: hakkimizda hayirlisi

merhabalar ben kısmetse 2011in ilk annelerinden olucam bebişimin doğumu 5ocak olarak gözüküyor..belki yılbaşı geceside aniden doğuruveririm olurya allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

Ben daha yeni öğrendim hamileliğimi Pazartesi günü öğrendim... SAT 14 mayıs muhtemel doğum tarihi 18 şubat gibi.. 2011 in ilk ayı değil ama 2. ayında inşallah anne olacağım... Şu an evde dinlenmedeyim çünkü salı günü lekelenmem oldu kahverengi.Şimdi progestan içiyorum ve dinleniyorum... Henüz keseyi göremedik.ınşallah pazartesi sabahı kontrolüm var o zaman görürüz:Saruboceq:

cnm bende aynı ilacı kullanıyrm benim kanamam olmadı ama ultrasonda ole bi kanama göründü.12.haftaya kadar kullancam ilacı.sürekli istirahat ediyrm.Allahım bebeklerimizi korusun.benim de ocak sonu doğum gözüküyor.Allahtan kısa kış aylarına denk gelicek ağırlaştığımız günler.hayırlısı artık:)

bende 2011 ocakta 15 nasipse inşallah anne olucağım :))) bebişimi kucağıma alıcağım Allahın izniyle 10*2 hamileyim kusmalarım bulantılarım devam etmekte bunlarda geçicek inş bebişim sağlıklı olsunda rabbim hepimize nasip eylesin sağlıklı sıhhatle kucaklarımıza almayı

inşallah cnm inşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız.bulantı ve kusmaların şiddetli mi bunun için ne yaptın hap kullandınmı

selamlar.ben de 9 haftalık hamileyim.inşallah ocak sonunda bebeğimi kucağıma alacağım.düşük riskim var benim de ,progestan kullanıyorum ve evdeyim hep.2-3 gündür de sürekli bulantım var.Allah yardımcımız olsun

cnm aynı şekilde benim de düşük tehlikem varmış ama benim kanama yok ultrasonda görünüyor kanama şeklinde bişiler.bende ilaç kullanıyrm işe bile gidemiyrm sürekli yatıyrm ve çok halsizimmmmmmmmm.bulantılar beni mahvetti ilaç kullandım ama işe yaramıyor nasıl geçircez biz(

geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendinede bebişede. sadece biraz sabır hepsi gececek. güzel hayaller kur yattığın yerde. bebişinin yüzünü düşün minicik ellerini kokusunu düşün. karnındaki mucizenin sahibi rabbim emin ol sabrınıda verecek.a.s

aaaa sölemeyi unuttum. 2011 in ilk bebeği sanırım benden olacak çünkü doğum yapacağım tarih aralık 30 yani yeni yıla yeni bebekkkkk:lepi::lepi::lepi::teytey:

aaaa sölemeyi unuttum. 2011 in ilk bebeği sanırım benden olacak çünkü doğum yapacağım tarih aralık 30 yani yeni yıla yeni bebekkkkk:lepi::lepi::lepi::teytey:

çok sevindim ne güzel....gerçekten geçicekmi bu sıkıntılar ben çok zorlanıyrm çok bozuluyor psikolojim

inşallah cnm inşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız.bulantı ve kusmaların şiddetli mi bunun için ne yaptın hap kullandınmı

evet canım kullandım ve halada kullanıyorum çünkü içmezsem direk hastanelik oluyorum her hafta yattım şu iki hafta dışında doktor 10. haftada tavan yapar demişti gerçektende doğru çıktı şimdi ilaçla bile kusuyorum benimki bayağı sorunlu sağsağlim bunlarıda atlatsaydık :)))

hangi ilaçları peki?ben başta zofran diye bir ilaç kullandım ama ağır bir ilaçmış sonra emedur verdi başka bir doktor ama o hiçbir işe yaramadı zofran dan sonra...gaviscon içiyrm arada mide yanmalarım var birde.dayanmaya çalışıyorum ama çokkkkkkkk zorrrrr

slm kılzar hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
bende bu ay 2 bebek çalışmalarıma başladım bakalım haziran 26 adte tarihim kırmzı gelmez ise bende sizlere katılarım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…