benim son adet tarihim 8 nisandı ve hesaplarım herşeyim doğru yani bir iki gün oynayabilir bi arkadaşım o öyle çıkar dedi bebeğin gelişimi nasılsa öle söylerler dedi şimdi sevinsemmi bilemiyorum doktorla inatlaşıyorum valla :)) hayır o tarih değil diye benim hesabıma göre 15 ocak ama şuan ultrasonda çıkan tarih 9 veya 7 si çıkıyor anlamadım gitti :))) bakalım prensesim veya prensim ne zaman gelmek isterse :))cnm benim son adet tarihim 23 nisandı 8 hafta 4 günlük hamile olduğum gözüküyor çocuk da 28 ocakta doğacak hayırlısıyla.senin muhtemel doğum tarihi bebeğin 15 ocak değilmiydi yanlış hatırlamıyorsam o zaman benimkinden 2 hafta büyük 10 haftayı geçmiş olması lazım.ben bu doktorları anlamıyorum zaten diyorum ya hepsi ayrı söylüyor.inşallah saglıklıdır bebişin test sonucundan haberdar et benide:))
benim son adet tarihim 8 nisandı ve hesaplarım herşeyim doğru yani bir iki gün oynayabilir bi arkadaşım o öyle çıkar dedi bebeğin gelişimi nasılsa öle söylerler dedi şimdi sevinsemmi bilemiyorum doktorla inatlaşıyorum valla :)) hayır o tarih değil diye benim hesabıma göre 15 ocak ama şuan ultrasonda çıkan tarih 9 veya 7 si çıkıyor anlamadım gitti :))) bakalım prensesim veya prensim ne zaman gelmek isterse :))
bebek çabuk büyüyor o zaman maşallah.gerçi doğru olabilir ben de 2,gidişimde doktora kalp atışını görmemiz için bebeğin 6 mmyi geçmiş olması lazım demişti ve benim küçüklük 6-7mm gelmişti doktor bile şaşırmıştı.bu arada bilemem tabi ama erkek bebekler daha büyük oluyormuş daha çabuk büyüyorlarmış.benim ilk bebeğim olcak bu kız bebekleri severim ama baştan beri içime hep erkek doğuyor.sağlıklı olsunda benim için farketmez
benimde ilk bebeğim hatta süpriz geldi bize ani olan bişi :))) düşünmüyordum ama kalp atışını gördükten sonra herşey çok değişti bende eşimde öyle şimdi varsa yoksa sağlıklı olsun diyoruz bu yüzdende çok korkuyorum çünkü çok ilaç aldım almak zorunda kaldım ama doktorum verdi her seferindede korkularımı dile getirdim benden daha kötülerinin olduğunu ifade edince korkularım geri planda kaldı bebişim şuan 45 mm artık parmak bebek oldu :) annesine artık ellerini kollarını kaldırıyor Allahım hala aklıma gelince gözlerim doluyor ilk ultrasonda birden baktım ve minicik bebeğim kollarını kıpırdatıyor ben hep bi erkek çocuğum olsun istemişimdir çevremdekilerin lafı çin falı hep erkek çıkıyor ama bilmiyorum sağlıklı olsunda ne olursa olsun bu arada ben elif ankaradan :))
hayırlı olsun cnm benimde 8hafta 4 günlük bebeğim 28 ocak gözüküyor doğum.inşallah kolay olur sorunsuz geçer hamilelik de doğumda..
benim 4-5 haftalıkken kalp atışını karnımdan göremediler o yüzden vajinal ultrason oldu ama hareketlerini sıkışık gidersen karnındanda görürler artık sadece karnımdan bakarlar umut ediyorum :)) öğretmendin sanırım ne kadar güzel rabbim bizede kadrolu olmayı nasip eder canım....hı aklıma gelmişken şunuda sorayım da ultrasonu vajınal yoldanmı yapıor doktor.ilk aylarda öle yapıolar heralde yoksa bebeğin bu kadar erken hareket etmesi görülmez dimi?bende bebeğimin kalp atışlarını ole görebilmiştim.
benim 4-5 haftalıkken kalp atışını karnımdan göremediler o yüzden vajinal ultrason oldu ama hareketlerini sıkışık gidersen karnındanda görürler artık sadece karnımdan bakarlar umut ediyorum :)) öğretmendin sanırım ne kadar güzel rabbim bizede kadrolu olmayı nasip eder canım....
Merhaba Kızlar..Bende 9+4 oldum..Allah nasip ederse 23 Ocakta bebişi kucağıma alacağım...Doktora gittiğimde benim hesaplarıma göre 6+4 düm ama doktor çabuk büyüdüğünü 7+3 olduğumu söylemişti..İleri olmasını da mm ölçüm yapıyor makine otomatik olarak altta kaç haftalık olduğunu yazıyor..İyi sağlıklı olsunda isterse önden gitsin,isterse geriden gelsin a.s 8 Temmuzda ikili test için gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
of kızlar ben 26 da olmama lazımdı akşam adet oldummmmmmmmmmmmm
temmuz 20 kaldı umutlarımmmmmmmmmmmmmmm
merak etme canım Allahın izniyle herşey yolundadır sende görürsün bebişinin kalp atışlarını :)))merhaba kızlar bende 29haziranı iple çekiyorum bebeğimi ultrasonda görücem kalp atışlarını duyucam inşallah:Saruboceq:. ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilki kadar heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3 şuan herşey yolunda gibi kanamam durdu ağrılarım kesildi ama yinede endişelenmeden edemiyorum ultrasonda bir görsem doktor herşeyin yolunda olduğunu söylese belki biraz rahatlayacağım
Merhaba Kızlar..Bende 9+4 oldum..Allah nasip ederse 23 Ocakta bebişi kucağıma alacağım...Doktora gittiğimde benim hesaplarıma göre 6+4 düm ama doktor çabuk büyüdüğünü 7+3 olduğumu söylemişti..İleri olmasını da mm ölçüm yapıyor makine otomatik olarak altta kaç haftalık olduğunu yazıyor..İyi sağlıklı olsunda isterse önden gitsin,isterse geriden gelsin a.s 8 Temmuzda ikili test için gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
merhaba kızlar bende 29haziranı iple çekiyorum bebeğimi ultrasonda görücem kalp atışlarını duyucam inşallah:Saruboceq:. ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilki kadar heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3 şuan herşey yolunda gibi kanamam durdu ağrılarım kesildi ama yinede endişelenmeden edemiyorum ultrasonda bir görsem doktor herşeyin yolunda olduğunu söylese belki biraz rahatlayacağım
of kızlar ben 26 da olmama lazımdı akşam adet oldummmmmmmmmmmmm
temmuz 20 kaldı umutlarımmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?