2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

ben 3 doktor değiştirdim ilki bana metpamid verdi ama bi işe yaramadı 4. haftadan bu yana kusmalarım var geçmeyince zofer (zofran) verdi oda işe yaramadı o ilaç zaten kemoterapi gören hastaların bulantıları içinmiş ama bana fayda vermedi şuan doktorumdan oldukça memnunum bana dramamine verdi ve Allahıma şükürler olsun bulantım yok ama ilacı günde 3 defa alıyorum bugünde kontrole gittik bebeğim cinsiyetini göstermedi sakladı :))) haftayada nasipse ikili tarama testine gidicem mşden iççin renni kullanabilirsin canım oda iyi gelir tabi doktorun daha iyisini bilir haa bide ben folbiol kullanıyorum folik asit

hadi bakalım hayırlısı rabbim gönlündeki nasip eylesin tez vakitte canım...

cnm bende hiçbir doktora güvenemiyorum 4 dr gezdim 2si aydında 2si manisada birinin dediğini öteki tutmuyor.şimdi rennie duo kullanıyrm o geçirdi mide yanmalarımı.bende folic plus içiyrm günde 3 defa ama bı ilacı çok aradım o yüzden geç başladım 1 haftadır falan içiyrm.8.haftamdayım artık pek bir etkisi olurmu bilmem ilk 3 ay içicem yinede.demek daha cinsiyetini göstermiyo küçüklük içine doğan bişi var mı peki sağsalim olsun da:))

bende güvenmiyordum ama kendime gerçekten iyi bir doktor buldum folbiol daha iyiymiş sanırım ben ondan günde 1 tane alıyorum dün doktora sordum çünkü hangisi daha iyi diye sen kendi ilacına devam et dedi bakalım nasipse haftaya çarşambayı iple çekiyorum :))) aslında şu ikili testtende çpk korkuyorum hayırlısı sağlıklı olsunda mide bulantıların aşırıysa doktoruna sor benim kullandığım dramamine yi yazsın çünkü hastanede bana onun sıvısını veriyolardı şimdi evde tabletini alıyorum :)))

merhaba kızlar şuan 8haftalık hamileyim:CüvCüv: 2.bebeğimi bekliyorum muhtemel doğumum 1şubat ancak ilk doğumum sezeryan olduğu için 2011ocak annesi olacağımhihoyyyt ilk başlarda biraz problemlerim oldu kanama, ağrı vs. şuan durumumuz oldukça iyi umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirir meleklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:

bende bugun itibariyle 8 haftalik hamileyim :CüvCüv: benimde dogum 5 subat olarak gözüküyor bulantilarim bikac gundur azaldi ama azalirsada korkuyorum acaba bisimi oldu diye bilmiyorumkismile ilk bebek olunca baya telaslaniyorsun:kedi:Allah yardimcimiz olsun......

bildiğim kadarıyla mide bulantıları dönem dönem değişiklik gösterebiliyorCADIARZU

hayırlı ugurlu olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbijma.s.

cnm mide bulantılarım azaldı gibi benim sadece gece uyuyana kadar eziyet edio midem.benim zaten sabahları deilde akşamları bulanıo nedense.nasıl yapılıyormuş ki bu ikili test?benim kontrolüm temmuz başı sen ikili testi yaptır da beni de bilgilendirirsin artık:)

hayırlı olsun cnm benimde 8hafta 4 günlük bebeğim 28 ocak gözüküyor doğum.inşallah kolay olur sorunsuz geçer hamilelik de doğumda..

bende bilmiyorum canım bebekte down sendromu var mı yokmu diye bakılıyormuş ense kalınlığına bakılıyormuş yaaa benim anlamadığım ne biliyormusun benim hesabıma göre ben 10 hafta 5 günlük ama doktorlar ultrasonda bakınca farklı çıkıyo şuan 11 hafta 4 günlük gözüküyor anlamıyorum onların hesabına göre adetimin olduğu haftada sayılıyor sanırım :)) tamam canım inş bi sıkıntı çıkmadan halledeyim sanada bilgi veriririm..

cnm benim son adet tarihim 23 nisandı 8 hafta 4 günlük hamile olduğum gözüküyor çocuk da 28 ocakta doğacak hayırlısıyla.senin muhtemel doğum tarihi bebeğin 15 ocak değilmiydi yanlış hatırlamıyorsam o zaman benimkinden 2 hafta büyük 10 haftayı geçmiş olması lazım.ben bu doktorları anlamıyorum zaten diyorum ya hepsi ayrı söylüyor.inşallah saglıklıdır bebişin test sonucundan haberdar et benide:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…