hangi ilaçları peki?ben başta zofran diye bir ilaç kullandım ama ağır bir ilaçmış sonra emedur verdi başka bir doktor ama o hiçbir işe yaramadı zofran dan sonra...gaviscon içiyrm arada mide yanmalarım var birde.dayanmaya çalışıyorum ama çokkkkkkkk zorrrrr
hadi bakalım hayırlısı rabbim gönlündeki nasip eylesin tez vakitte canım...slm kılzar hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
bende bu ay 2 bebek çalışmalarıma başladım bakalım haziran 26 adte tarihim kırmzı gelmez ise bende sizlere katılarım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben 3 doktor değiştirdim ilki bana metpamid verdi ama bi işe yaramadı 4. haftadan bu yana kusmalarım var geçmeyince zofer (zofran) verdi oda işe yaramadı o ilaç zaten kemoterapi gören hastaların bulantıları içinmiş ama bana fayda vermedi şuan doktorumdan oldukça memnunum bana dramamine verdi ve Allahıma şükürler olsun bulantım yok ama ilacı günde 3 defa alıyorum bugünde kontrole gittik bebeğim cinsiyetini göstermedi sakladı :))) haftayada nasipse ikili tarama testine gidicem mşden iççin renni kullanabilirsin canım oda iyi gelir tabi doktorun daha iyisini bilir haa bide ben folbiol kullanıyorum folik asit
slm kılzar hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
bende bu ay 2 bebek çalışmalarıma başladım bakalım haziran 26 adte tarihim kırmzı gelmez ise bende sizlere katılarım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
cnm bende hiçbir doktora güvenemiyorum 4 dr gezdim 2si aydında 2si manisada birinin dediğini öteki tutmuyor.şimdi rennie duo kullanıyrm o geçirdi mide yanmalarımı.bende folic plus içiyrm günde 3 defa ama bı ilacı çok aradım o yüzden geç başladım 1 haftadır falan içiyrm.8.haftamdayım artık pek bir etkisi olurmu bilmem ilk 3 ay içicem yinede.demek daha cinsiyetini göstermiyo küçüklük içine doğan bişi var mı peki sağsalim olsun da:))
merhaba kızlar şuan 8haftalık hamileyim:CüvCüv: 2.bebeğimi bekliyorum muhtemel doğumum 1şubat ancak ilk doğumum sezeryan olduğu için 2011ocak annesi olacağımhihoyyyt ilk başlarda biraz problemlerim oldu kanama, ağrı vs. şuan durumumuz oldukça iyi umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirir meleklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:
bende bugun itibariyle 8 haftalik hamileyim :CüvCüv: benimde dogum 5 subat olarak gözüküyorbulantilarim bikac gundur azaldi ama azalirsada korkuyorum acaba bisimi oldu diye bilmiyorumkismile ilk bebek olunca baya telaslaniyorsun:kedi:Allah yardimcimiz olsun......
inşallah cnm 2.bebekmi ?
hadi bakalım hayırlısı rabbim gönlündeki nasip eylesin tez vakitte canım...
merhaba kızlar şuan 8haftalık hamileyim:CüvCüv: 2.bebeğimi bekliyorum muhtemel doğumum 1şubat ancak ilk doğumum sezeryan olduğu için 2011ocak annesi olacağımhihoyyyt ilk başlarda biraz problemlerim oldu kanama, ağrı vs. şuan durumumuz oldukça iyi umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirir meleklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:
hayırlı ugurlu olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbijma.s.
inşallah canım allahım önce olmayanlara nasip etsin sonra bizlere isteyen herkese versinnnnnn
bende güvenmiyordum ama kendime gerçekten iyi bir doktor buldum folbiol daha iyiymiş sanırım ben ondan günde 1 tane alıyorum dün doktora sordum çünkü hangisi daha iyi diye sen kendi ilacına devam et dedi bakalım nasipse haftaya çarşambayı iple çekiyorum :))) aslında şu ikili testtende çpk korkuyorum hayırlısı sağlıklı olsunda mide bulantıların aşırıysa doktoruna sor benim kullandığım dramamine yi yazsın çünkü hastanede bana onun sıvısını veriyolardı şimdi evde tabletini alıyorum :)))
cnm mide bulantılarım azaldı gibi benim sadece gece uyuyana kadar eziyet edio midem.benim zaten sabahları deilde akşamları bulanıo nedense.nasıl yapılıyormuş ki bu ikili test?benim kontrolüm temmuz başı sen ikili testi yaptır da beni de bilgilendirirsin artık:)
hayırlı olsun canım bayağıda varmış yani ocakta doğum yapacak :)))selam herkese
bnmde ocakta olucak doğumum 9+4 bugün.
bende bilmiyorum canım bebekte down sendromu var mı yokmu diye bakılıyormuş ense kalınlığına bakılıyormuş yaaa benim anlamadığım ne biliyormusun benim hesabıma göre ben 10 hafta 5 günlük ama doktorlar ultrasonda bakınca farklı çıkıyo şuan 11 hafta 4 günlük gözüküyor anlamıyorum onların hesabına göre adetimin olduğu haftada sayılıyor sanırım :)) tamam canım inş bi sıkıntı çıkmadan halledeyim sanada bilgi veriririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?