2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

canım nerdeyse iki aydır izin-rapor geçiştirdim. benim de ayın 20sinde tam dört ayım bitmiş olacak. şuan 16+1. tatile gitmemiz artık imkansız gibi, eşim bu kadar sıkıntıdan sonra beni evden zor çıkarıyor...onada kızamıyorum, üç yıldır bugünü bekliyoruz yana yana, artık ikimizde sorun çıksın istemiyoruz.

hayırlı olsun cnm.hoşgeldin armıza:))

teşekkür ederim hoşbulduk

aramıza hg canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin umarım benim bebiş aceleci davranmazda yılbaşı günü gelmez :)))

hoşbulduk amin inş. tüm annelere sağlıcakla almayı nasip etsin Allah umarım sakin bir bebiş olurda zamanını bekler :ecrin_bebek:

bilmem artık cnm benden tvsiye çünkü uzun bi kış bizi beklicek sonrada doğum, bebek falan derken hiç dinlenemicez gibi.ben haziranı mayıs sonunu hep raporla geçirdim sonrada yıllık izin düşünüyorum ama ilk 3 ay kıpırdayamadım bir yere ole sıkıntılıydı ki o günler...herşey bebişlerimiz için ne yapalımmm?ama tek bildiim bebişimde tatilden hoşlanıoo denize giricekken oynadıını hissediyrm 2 gündür harika bişi sositososito

hamileyken yüzmek çok iyi geliyormuş derlerdi, doğrudur o zaman. ben daha hiç birşey hissedemiyorum. daha doğrusu sancımı, bağırsak hareketlerimi ne olduğunu anlamlandıramadığım değişiklikler var içimde...bebişin oynaması mıdır bunlar bilmiyorum.

cnm ben de çok yoğun hissetmiyorum ama bi kayma oluyor kasık tarafımda bazen.bazen de kaskatı oluyor kasığımın bi rtarafı bilmiyorum artık ya kafasını ya poposunu dayıyor herhalde orayaa:)))

oruç konusuna gelince ben de hiç bir sene kaçırmazdım ama tutmuyorum dr uma sormadım ama kesin hayır derdi zaten.günler çok uzun günde 3 lt su içmek lazım bir de dr um tam bebeğin besleneceği aylardasın demişti.napalım artık bebeğimin sağlığıyla oynamak istemiyorum ben tutabilrsem öderim bebeğim sağsalim doğduktan sonra.

kızlar ben bebeğimin hareketlerinide kayma hissinide hissetmiyorum ikinci hamileliklerde daha erken hissedilirmiş diyoolar ama bende tutmadı ilk hamileliğimde 16.haftada hissedebiliyordum sanırım 2.bebeğim hem nazlı hem tembelkaydirigubbakcemile3

ikli testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı önümüzdeki hafta hem rutin kontrolüm var hemde 3lü test yapılacak bende 3lü testin daha kesin sonuç verdiğini duymuştum doktorlar istemese bile özelden kendim yaptıracaktım

allah allah 2.hamilelik oysa dimi?ben de dr umöa sinir oldum hissediyrm dedim hissedemezsin 2.hamileliğin olsa hissederdin dedi sanki o taşıo karnında...ben de 2 defa falan kayar gibi oldu ama en çok kasığımın bazı tarafı kaskatı oluo onu daha çok hissediyrm:smiley-cool:

22. haftanın önemini bende anlayamadım.
bebeğin oynamasıyla ilgili internette de ilk gebeliği olanlarda bu haftalarda hissedilmez yazıyor, hissedilen şeylerinde bağırsak hareketleri olduğunu söylüyor... ben netin yalancısıyım, belki hisleriniz doğrudur.

cnm nasılsın?ben burda oluyrm sen olmuyosun sen varken de ben olmuyrm galiba.nie illa 22.hafta?

slm canım detaylı ultrason için 22 ila 24 hafta arası iyiymiş ben daha fazla dayanamayıp 22. haftada gidicem belki bebişimin kisti yok olmuştur sanırım aynı anda burda olamıyoruz kusmalarım geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum ilaç kullanıyorum o iyi ediyor ama haftaya onuda bırakmam gerek bugün ilacı bırakıyım dedim ama ne yediysem çıktı kalmadı gebelik hormonu yüksek olanlarda olurmuş ama benim gebelik hormonumda düşük çıktı hatta doktorum çok şaşırdı ilginç dedi offf offf (((

cnm bnm üzme kendini
22.haftana kadar zamanı iyi değerlendir ve bol bol dua et bebeğin için.
bak geçen öbür topikte bi arkadaşada sennkinin aynısını sölemişler
ama doktoru belli olmaz geçebilirde demiş heralde
sıkma canını moral çok önemli bak bebeğini düşün..
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
rabbim meleklerimizi korusun inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…