ben didim altınkumda tatildeyim cnm şimdi akbükü bilmem ama bura çok güzel.merak etme cnm bende senin gibi 3-3,5 ay yattım düşük tehlikemden antalya planları yaptım ama gidemedim.şimdi 5.aya girdim 8 günlük tatile gelebildik en sonunda bulantılarım artık azaldı,düşük tehlikem yok bende az çok tatil yapıyrm sizin için de tabi:))))cnm düşük tehliken geçince mutlaka çalışıyorsan bile rapor al az da olsa tatil yap çünkü bizim çok ihtiyacımız olacak:)))
hayırlı olsun cnm.hoşgeldin armıza:))
aramıza hg canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin umarım benim bebiş aceleci davranmazda yılbaşı günü gelmez :)))
canım nerdeyse iki aydır izin-rapor geçiştirdim. benim de ayın 20sinde tam dört ayım bitmiş olacak. şuan 16+1. tatile gitmemiz artık imkansız gibi, eşim bu kadar sıkıntıdan sonra beni evden zor çıkarıyor...onada kızamıyorum, üç yıldır bugünü bekliyoruz yana yana, artık ikimizde sorun çıksın istemiyoruz.
kızlar oruç tutan var mı aramızda, tutsak ne tür sakıncaları var, yani tutabilirmiyiz, siz ne yapıyorsunuz merak ettim?
hamileyken yüzmek çok iyi geliyormuş derlerdi, doğrudur o zaman. ben daha hiç birşey hissedemiyorum. daha doğrusu sancımı, bağırsak hareketlerimi ne olduğunu anlamlandıramadığım değişiklikler var içimde...bebişin oynaması mıdır bunlar bilmiyorum.
gelin cnm gelin hem tanışalım güzel olur.gerçi eşim izmirli benim karşıyakada oturuyorlar belki de kayınvaldemlere geldiğimizde tanışırız seninlede güzel olur bence:)))
selam bende 15+3 günlük hamileyim ve ocak ayının 28 inde bebişim gelcek ve erkek olacak sanırım
slm kızlar aramıza yeni katılan herkes hoşgeldi rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....birde benim anlamadım doktorlar asıl 3 lü testi baz alıyor bi arkadaşa doktoru gerek duymamış bence yaptırsın 3 lü test daha kesin sonuç veriyormuş.....
slm kimse yokmu canım çok sıkıldııı zaman geçmek bilmiyor 22. haftamız bi gelseydi hayırlısıyla...........
kızlar ben bebeğimin hareketlerinide kayma hissinide hissetmiyorum ikinci hamileliklerde daha erken hissedilirmiş diyoolar ama bende tutmadı ilk hamileliğimde 16.haftada hissedebiliyordum sanırım 2.bebeğim hem nazlı hem tembelkaydirigubbakcemile3
cnm nasılsın?ben burda oluyrm sen olmuyosun sen varken de ben olmuyrm galiba.nie illa 22.hafta?
slm canım detaylı ultrason için 22 ila 24 hafta arası iyiymiş ben daha fazla dayanamayıp 22. haftada gidicem belki bebişimin kisti yok olmuştur sanırım aynı anda burda olamıyoruz kusmalarım geçmiyor ne yapıcam bilmiyorum ilaç kullanıyorum o iyi ediyor ama haftaya onuda bırakmam gerek bugün ilacı bırakıyım dedim ama ne yediysem çıktı kalmadı gebelik hormonu yüksek olanlarda olurmuş ama benim gebelik hormonumda düşük çıktı hatta doktorum çok şaşırdı ilginç dedi offf offf(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?