2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

öle cnm ilk bebek.zaten bilmiyrm ikinciyi düşünebilirmiyim çok zor geçirdim ilk ayları ve hala arada zorlanıyorum dün mesela geceleyin uyuyamadım midemin cayır cayır yanmasından.bizde yarın 1 haftalık didime gidiyoruz umarım biraz tatil yapabilirim.kızlar birşey soracağım oruç tutacak mısınız?ben doktoruma sormadım tutayımmı diye ama çevremde herkes tutma hamileler tutmaz günler zaten çok uzun,miden de hasta,bebeği aç bırakma diyip duruyorlar.ne yapmalıyım bilmiyorum?

canm tatilde bol bol dinlen,yüzmek çok faydalıymış,yormadan kendini yüz ara ara.
oruç konusuna gelince benmde eşim bebeği aç bırakma tam büyüme kilo almaya başladı artık dio ama ben tutmayı düşünüorum.ilk gün denicem,eğer dayanamazsam bırakıcam.bebeğin aç kalıcğına inanmıorum ben ama kendim açlığa dayanamam gbi hissediorum..bilmiorum,denicez görcez bakalım.mide yanması için doktoruna danışsaydın ya canım,hamilelikte çok normal talcid yada rennie die şuruplar verio dr.çok iyi gelio.ben ilk bebeğimdede kullanmıştım,şimdide yazdırdı8m:))

ya keşke bi işe yarasa hem gaviscon var hem de rennie duo şurup ama bi fayda etmiyor başladı mı geçmiyor artık.dur bakalım bende denicem ilk gün tutayım diye bakalım ama sürdüremem heralde midem aç kalmaya artık dayanamıo((

slm kızlar beni düşündüğünüz çok tşk ederim bu arada ismim elif ankaradan.şimdilik bişey yok iki yerde 3 lü tarama yaptırdım çok düşük risk düşük çıktı amniyosentez istenmedi şimdi rabbime sığındım bekliyorum geçebilirmiş belkide ileriki haftalarda belli olucakmış kendimi sıkmıyorum artık rabbim vericekse her haliyle kabulum doğuracağım çünkü o benim bebeğim canım parçam o yüzden sıkmıyorum kendimi ama hayır olsunda iki gündür içimde bi sıkıntı var nedense beni rahatsız ediyor (((

arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim kusuyorum midem bulanıyor midem ekşiyo bunları yaşayan varmı 28 yaşındayım ve ilk hamileliğim...

elifcim biliyorum zaten adını .iyi olmana sevindim inşalah bebeğin de iyi olacak sen hiç merak etme aklımızın bi ucundasınız emin ol.kendine de bebeğine de iyi bak moralini yüksek tut.inşallah herşey iyi olacakk.bak 3lü test de iyi çıkmış.hem ben azcık araştırdım bu haftalarda ole şeyler olup sonradan kaybolabiliyormuş.senin de ole olur.meleğini Allahım korur cnm.öpüyorum seni görüşürüz.

arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim kusuyorum midem bulanıyor midem ekşiyo bunları yaşayan varmı 28 yaşındayım ve ilk hamileliğim...

cnm hoşgeldin.bunları yaşayan olmaz mı hiç 17 haftalığım hala yaşıyorum.inşallah çok yoğun diildir cnm.bişi fayda etmio ama rahatlatan şeyleri dene istersen.bende ayran,poğaça,armut falan iiii gelmişti.bazen nane şekeri falan.şimdide çok kabak çekirdeği yiyorum dene bunları inşallah yararı olur cnm

oy oy canm benm çok sevindim,moralini yüksek tut,o küçük riskde kalmaz inşallah..amniyosentezi yapmamaları iyi,geçen bi arkadaşımada öle demiş doktor risk var amniyosentez yapalım die,yaptırmamış maşallah sapasağlam çocuk..sennkide iyidir inşallah hiç üzme kendini.ne gelirse allah'tan gelir canım,allah'ın herşeye gücü yeter,bi sabır imtihanıdır,geçersin inşallah..
bndede kan kesesi vardı bebeğimin yanındadoktor bi zararı olmaz bebeğe dedi içim rahat etmedi.taktım kafama..sonra üni.deki doktoruma gittim aynen zararı olmaz dedi.bi dahaki gittiğimde yine sordum büyümüşmü falan die geçmiş kaybolmuş dediler..bu haftalarda normal sanırım sende üzme kendini....
canım içindeki sıkıntı hayır olur inşallah,fazla hocalık yapmışım gbi olucak ama tam zamanı namaz kılmanın ,kuran okumanın....içindeki sıkıntıyı bu atabilir ancak ide düşünüorum.......

merhaba kızlar hamilelik nasıl geçiyor umarım herşey yolunda ve moralleriniz süperdir
1haftadır siteye giremedim çünkü kızkardeşim senelik izindeydi ve kuzenim denizliden bizleri ziyarete gelmişti tüm zamanımı onlarla mutlu ve bol bol gezerek geçirdim

selam kızlar nasılsınız benim ikili test sonuçlarım çok iyi çıktı doktorum üçlü tarama testi yapmamıza gerek yok dedi göbek büyümeye başladı çatlak olmaması için birşey kulanıyormusunuz ben daha hiç kullanmadım doktor 16.haftadan sonra kullan dedi bir de galiba bir oğlum olacak kesin değil dedi doktor ama büyük ihtimalle erkek . benimde içime hep erkek doğuyor zaten

cnm ben de nerelerdesin die merak etmiştim.ne güzel senin adına sevindinm haftanın güzel geçmesine.ben de didime tatile geldim şimdilik güzel geçiyor.öpüyorum seni bye:)))9

meraba cnm test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.benim de göbek büyüdü banyodan sonra bebe yağı sürüyrm ben dr uma sordum bi çatlak kremi önerirmisiniz die boşuna para dökmeyin çatlıcağı varsa hiçbişi işe yaramaz çok kilo alma dedi.benim de içime erkek doğuyo ama benim ki hewnüz göstermedi cinsiyetini

slm kızlar, bende ocak 2011de bebişimi kucağıma alacağım inşallah. şuan tam 16 haftalık ve bir oğluşumuzun olacağını söyledi doktor amcası. uzun uğraşılardan sonra geldiği için iki ailenin de kıymetlisi olacak bebişimiz. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ve sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

cnm merhabalar çok sevindim.Allah sağsalim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin bakalım bana ne zaman kısmet olacak benim bebek inat biraz göstermiyorrr:)))

cnm ben de nerelerdesin die merak etmiştim.ne güzel senin adına sevindinm haftanın güzel geçmesine.ben de didime tatile geldim şimdilik güzel geçiyor.öpüyorum seni bye:)))9

iyi tatiller tatlım didim çok güzel bir yer eşimle 4yıl önce tatile gitmiştik hatta akbük'e hayran kalmıştım ilk fırsatta yine gitmeyi istiyorum

aramıza hoşgeldin Rabbim oğluşunu sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin

test sonuçlarını iyi çıkmasına çok sevindim
çatlaklar için daha birşey kullanmaya başlamadım önümüzdeki hafta başlayacağım bebek yağı kullanmayı düşünüyorum ilk hamilelimdede bebek yağı kullanmıştımzemuszemus
cinsiyette büyük ihtimalle belli olmuş darısı başımıza:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…