canm tatilde bol bol dinlen,yüzmek çok faydalıymış,yormadan kendini yüz ara ara.
oruç konusuna gelince benmde eşim bebeği aç bırakma tam büyüme kilo almaya başladı artık dio ama ben tutmayı düşünüorum.ilk gün denicem,eğer dayanamazsam bırakıcam.bebeğin aç kalıcğına inanmıorum ben ama kendim açlığa dayanamam gbi hissediorum..bilmiorum,denicez görcez bakalım.mide yanması için doktoruna danışsaydın ya canım,hamilelikte çok normal talcid yada rennie die şuruplar verio dr.çok iyi gelio.ben ilk bebeğimdede kullanmıştım,şimdide yazdırdı8m:))
herkes öbür taarafta canım yaa
bu arada gelincik nasıl acaba??ne yaptı??
slm kızlar beni düşündüğünüz çok tşk ederim bu arada ismim elif ankaradan.şimdilik bişey yok iki yerde 3 lü tarama yaptırdım çok düşük risk düşük çıktı amniyosentez istenmedi şimdi rabbime sığındım bekliyorum geçebilirmiş belkide ileriki haftalarda belli olucakmış kendimi sıkmıyorum artık rabbim vericekse her haliyle kabulum doğuracağım çünkü o benim bebeğim canım parçam o yüzden sıkmıyorum kendimi ama hayır olsunda iki gündür içimde bi sıkıntı var nedense beni rahatsız ediyor(((
arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim kusuyorum midem bulanıyor midem ekşiyo bunları yaşayan varmı 28 yaşındayım ve ilk hamileliğim...
slm kızlar beni düşündüğünüz çok tşk ederim bu arada ismim elif ankaradan.şimdilik bişey yok iki yerde 3 lü tarama yaptırdım çok düşük risk düşük çıktı amniyosentez istenmedi şimdi rabbime sığındım bekliyorum geçebilirmiş belkide ileriki haftalarda belli olucakmış kendimi sıkmıyorum artık rabbim vericekse her haliyle kabulum doğuracağım çünkü o benim bebeğim canım parçam o yüzden sıkmıyorum kendimi ama hayır olsunda iki gündür içimde bi sıkıntı var nedense beni rahatsız ediyor(((
merhaba kızlar hamilelik nasıl geçiyor umarım herşey yolunda ve moralleriniz süperdir
1haftadır siteye giremedim çünkü kızkardeşim senelik izindeydi ve kuzenim denizliden bizleri ziyarete gelmişti tüm zamanımı onlarla mutlu ve bol bol gezerek geçirdim
selam kızlar nasılsınız benim ikili test sonuçlarım çok iyi çıktı doktorum üçlü tarama testi yapmamıza gerek yok dedi göbek büyümeye başladı çatlak olmaması için birşey kulanıyormusunuz ben daha hiç kullanmadım doktor 16.haftadan sonra kullan dedi bir de galiba bir oğlum olacak kesin değil dedi doktor ama büyük ihtimalle erkek . benimde içime hep erkek doğuyor zaten
slm kızlar, bende ocak 2011de bebişimi kucağıma alacağım inşallah. şuan tam 16 haftalık ve bir oğluşumuzun olacağını söyledi doktor amcası. uzun uğraşılardan sonra geldiği için iki ailenin de kıymetlisi olacak bebişimiz. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ve sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
cnm ben de nerelerdesin die merak etmiştim.ne güzel senin adına sevindinm haftanın güzel geçmesine.ben de didime tatile geldim şimdilik güzel geçiyor.öpüyorum seni bye:)))9
slm kızlar, bende ocak 2011de bebişimi kucağıma alacağım inşallah. şuan tam 16 haftalık ve bir oğluşumuzun olacağını söyledi doktor amcası. uzun uğraşılardan sonra geldiği için iki ailenin de kıymetlisi olacak bebişimiz. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ve sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
selam kızlar nasılsınız benim ikili test sonuçlarım çok iyi çıktı doktorum üçlü tarama testi yapmamıza gerek yok dedi göbek büyümeye başladı çatlak olmaması için birşey kulanıyormusunuz ben daha hiç kullanmadım doktor 16.haftadan sonra kullan dedi bir de galiba bir oğlum olacak kesin değil dedi doktor ama büyük ihtimalle erkek . benimde içime hep erkek doğuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?