slm kızlar aramıza yeni katılan herkes hoşgeldi rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....birde benim anlamadım doktorlar asıl 3 lü testi baz alıyor bi arkadaşa doktoru gerek duymamış bence yaptırsın 3 lü test daha kesin sonuç veriyormuş.....
iyi tatiller tatlım didim çok güzel bir yer eşimle 4yıl önce tatile gitmiştik hatta akbük'e hayran kalmıştım ilk fırsatta yine gitmeyi istiyorum
sağol canım sen nasılsın bugün kusmalarım yoğundu yeni kalktım daha geçmedi ne zaman geçecek onuda bilmiyorum valla ama tek bebeğim sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım............senin cinsiyet bellimi
ayyy sorma o merak yokmu ben neler çektim doktorum ilk kız dedi sonra bebişim göstermedi bacaklarını kapatıp durdu ama şuan öğrendim sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez nası hissediyormusun bebişi artık ben hep hissediyordum da yavrum benim sevdiği bişey oldumu içerde nası dönüyo sütü acayip seviyo onu anladım :)))
ben hala folbiole devam ediyorum doktorum 22. haftada demir vitanim haplarına başlıcaz dedi bende anlamıyorum açıkçası millet vitanim içiyo ben neden içmiyorum dedim oda şuan ihtiyacın yok dedi sen neler kullanıyorsun birde 20. haftada tetanoz aşısı olunuyormuş yaptırcakmısın????
cnm bana demir hapı başladı günde 2 tane ama burnum çok kanadı durdu bende 1 tane içiyorum.balık yağı hapı kullanıyrm birde megadyn vitamin hapı verdi onu içiyrm.ama ben doktorumun verdiği ilaçlara hiç güvenemiyorum ya bende ne kansızlık ne de demir eksikliği çıktı ama bana hemen 2 tane içiceksin die tutturdu o da beni mahvetti.tetanoz aşısını duydum da sağlık ocağı soledi dr um ole bişi demedi ama vurulurum heralde.ya sen
sen bayağı almışsın ilaçları ben almıyorum açıkçası doktor mesela bana herşeyi yiyip içebilirsin dedi öle kısıtlama yapmadı ben balık sevmiyorum dedim yiyemiyorum dedim hatta doktorum kızdı bana delimisin sen dedi yediğin herşeyden vitaminini alıyorsun dedi iyi ozaman dedim doktora sormayı unuttum ben ama arkadaşım olma dedi aşıda difteri varmış oda bebeğe zararlıymış bilmiyorum valla şu vitanim konusu kafamı çok karıştırıyo ben 2 yere gidiyorum ordaki doktor demir ve vitamin verdi ama bu doktor hayır şuan için değil dedi neyapıcam bilmiyorum açıkçası
bilmiyorum ki cnm hepsi ayrı bişi dio.internette ağızdan alınan vitamin haplarını etkisi yok dio benim dr da vitaminlerin hepsini hap kullanmadan asla alamazsın diyo bende bazen kafama gore takılıyrm.demir hapınada şart diolar banane bende 1 tane alıveriyrm.
cnm biz bi denize gitcez konuşuruz yine öpüyorum seni ve bebişini
ooyyy oyyy bizim yerimizede denize girin bebişinle hemde şimdi bi ark konuştum
onada 6. ayda başlamış demir ve vitamine neyse hayırlısı olsun bakalıım bende sizi kocaman öpüorum canım......
selam bende 15+3 günlük hamileyim ve ocak ayının 28 inde bebişim gelcek ve erkek olacak sanırım
akbük'te tatil yapan arkadaşa çok çok özendim doğrusu, gerçekten harika bir yer, benim düşük tehlikem olduğu için iptal etmek zorunda kaldık bu yıl. hayırlısı olsun...
bende şu çatlak kremlerini merak ediyorum doğrusu, ne zaman başlanıyor...ben bulantılardan dolayı 6 kilo vermiştim, şimdi yaklaşık 1,5 kilosunun geri almışım...sizce başlamalı mıyım kreme?
birde cinsiyetini geç gösterenler genelde kız bebekler olurmuş...ben çin takvimi doğrudur sanmıştım, hep kız olacağını sanıyordum, hatta internetten kız bebek yelekleri, bebek odaları falan indirdim, sonra erkek olacağını öğrendiğimizde sürpriz oldu...sağlıklı olsun da fark etmez bizim için, nasılsa ilk bebeğimiz...
selam bende 15+3 günlük hamileyim ve ocak ayının 28 inde bebişim gelcek ve erkek olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?