2011 Kasim Anneleri

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
Merhabalar ben bugun ikinci bebegime hamile oldugumu ogrendim..
basligimiz hayirli ugurlu olsun bebislerimiz kucagimiza saglikla sihhatla guzellikle gelsin ins..

ocak ayinda 8 haftalik bebegimin gelisimi 2 hafta once durdugu icin kurtaj olmustum..kurtaj sonrasi ilk adetimi de 7 subatta oldum hic gecikmeden..bu ay hic beklemiorduk..bebisimiz bize surpriz yapti saglikla gelir ins..

yok mu mart hamisleri bekliorum siziiii:87:

kızlar bende varım bende öğreneli 1 hafta oldu kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorummm.Allahım sen hayal kırıklığına uğratma yarabbimmmU(AMİN)

bende hamileyim bende.. 2 gün önce ögrendim coooooooooooook mutluyum ilk bebişim..kesemizi gördük.. doktor 2 hafta sonrada hem kalp atısını hemde bebişi görcez dedi.. insallah hepimize Rabbim sağlıklı bir şekılde kucagımıza almayı nasip etsin.. yalnız bende hiç mide bulantısı yada baska bir belirti yok sadece yüzüm solgun görünüyo.. mide bulantısı ve bas dönmesi olmaması naormal mi?

insallah gorursunuz kizlar ben daha randevu alamadim dr dan burda isler biraz yavas ilerliyorr.. ins hersey yolundadir..randevuyu almak icin bile zaman veriyorlar..haftaya pazartesi alacam ama cok merak ediyorum minigimi

bende varım kızlar geçen cmtesi öğrendik:) çooook güzel bişi yaa... ilk bebişim dr 2 hafta sonra gel dedi inşallah bebişimide kalbinin atışınıda görürüz.bendede bulantı,tiksinme hiçbişe yok şimdilik. umarım herşey normaldir.

aynı heyecan bende de var benim doktorum da 10 gün sonra gel dedi acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim çok farklı bi heyecan....

Merhaba arkadaşlar;
Bende dün idrar testi yaptım pozitif çıktı.Kan testi için doktora gittim bugün doktor gerek yok kan testine ultrasonda gözükür dedi.Ultrasonda kesesini gördük bugün.Benimki süpriz bir hamilelik.yaklaşık 4 haftalık gebeymişim bende.Bursa'da bir doktor bulmalıyım kendime.Tavsiyede bulunursanız çok memnun olurum.Bu arada hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşları tebrik ederim.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

ya ben doktora gittiğimde 5 haftalık hamileydim ama daha çok küçük göremeyiz dedi ve 10 güne verdi hcg düzeyide 3673 görülmez miki

Bana da doktor aksine.Ne gerek var kan testine ultrasondan bakalım dedi.Ben de çok şaşırdım.Kesesini görebildik sadece.Kan testi yapmadı.Nedir ne değildir bilmiyorum.Zaten bu gebelik bana süpriz olduğu için adapte olamadım bu fikre doğrusu.Bir sor bakalım doktoruna.Acaba hangisinin yaptığı normal?

Herkese sağlıklı bebekler ve sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum..

Bende ilk bebeğime 5 haftalık gebeyim. Anadolu yakasında iyi ama iyi olduğu kadar pahalı olmayan :) bir jinekolog arıyorum.Tavsiyelerinize çok memnun olurum..

Merhaba ben de varım, ben de geçen hafta öğrendim,keseyi gördük ama benim kahverengi akıntım oluyor bazen de az kan görüyorum düşük tehlikem var daha önce de düşüğüm olduğu için korkuyorum böyle olup da hamileliği sağlıklı devam edenler var mı?:2:

ben ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım.son adet günüm 6 şubat.daha keseyi görmedik. inşaallah sağlıkla doğar.onun için çook uğraştık.

Benimde ilk tüp bebek tedavim ve çok şükür sonuç pozitif...Son adet tarihi 8 Şubat

ve ben de hamileyim sonunda:)çok istedim çok bekledim.şükürler olsun.daha 4 gün öncesine kadar ''bebeğimi kaybettim'' sayfasına yazıyordum ama artık bende bir anne adayıyım.rabbim hepimize hayırlısıyla bebeğimize kavuşmayı nasip etsin.
tam da bu ay da olmadı derken ve ümidimi kesmişken sonunda çok silik de olsa o ikinci çizgiyi bende gördüm:)hemen kan tahlili yaptırdım.hcg değerim 487,19 çıktı.sat ım 4 şubat.umarım herşey yolundadır.15 inde randevum var.ama hiç belirtim yok gibi.sadece göğüslerim ve belim çok ağrıyo.
bu benim 3. gebeliğim.daha önce iki tane düşüğüm oldu ve yine öyle olacak diye korkmuyor değilim ama hep olumlu düşünmeye ve gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.bu sefer inşallah hayırlısıyla bebeğime kavuşurum.hepimiz için aynı güzel dileklerde bulunuyorum.....

Aralık ayında negatif tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla Hamileyimm :)
Çokk kıymetli bizim için küçük bi mucizee ..Sat 28 Ocak henüz keseyi göremedik karından ultrasonla bakıldı cts inş keseyide görebiliriz..

Ne güzel bir mucize Çok sevindim...Tüp bebekle hamile olan bir anne adayı olarak duygularını çok iyi anlıyabiliyorum...Maşallah

Ne güzel bir mucize Çok sevindim...Tüp bebekle hamile olan bir anne adayı olarak duygularını çok iyi anlıyabiliyorum...Maşallah

Bize çok süpriz oldu cnmm,,gelme yolları değil aslında önemli olan gelmeleri :) senin sat kaçtı keseyi görebildinizmi benm pzt günü karından baktı vajinal muayne yapmak istemedi doktorum umarım yarın görebiliriz.. İlan etmek istiyorum bu gzl haberi ama keseyi görmeden söylemeyelim diyo eşimm ne zor şeymiş beklemek ..

bizde yarın gidiyoruz dra.kalp atışını duymak istiyorum artık. çok endişeliyim boş gebelik korkum var.çünkü benim sata göre 9 haftalık olmam lazım ama dr daha 5 haftalık demişti2 hafta öncesinde.geç yumurtlama olmuştur dedi çünkü pko vardı benim.Allahım lütfen bebeğim orda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…