Arkadaşlar,ben de 4 haftalık hamileyim, bugün alttan muayene ile keseyi gördü doktor.Acayip kötü bir şey bu alttan muayene,çok strese girdim ki bu çok zararlı..Kalp atışları için de 10 gün sonra tekrar alttan !!!! Bana alttan muayene etmeyen doktor tavsiyesinde bulunacak olan var mı? Sırf bu sebepten doktorumu değiştirebilirimBahçelievler tarafında oturuyorum...
Arkadaşlar,ben de 4 haftalık hamileyim, bugün alttan muayene ile keseyi gördü doktor.Acayip kötü bir şey bu alttan muayene,çok strese girdim ki bu çok zararlı..Kalp atışları için de 10 gün sonra tekrar alttan !!!! Bana alttan muayene etmeyen doktor tavsiyesinde bulunacak olan var mı? Sırf bu sebepten doktorumu değiştirebilirimBahçelievler tarafında oturuyorum...
Rachel sen hangi doktora gidiyorsun?
ha bide şunu sorayım.hemen jinekologa gittiniz mi?Aile doktoru hemen kese görünmez.1 hafta kadar bekle dedi.siz ne düşünüyorsunuz
Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış bazılarında, ben de istiyorumm :) yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorumAllah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kap atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?