2011 Kasim Anneleri

slm sekerler bende bugün gittim dr 6 haftalık hamişim keseyi ve kalp atışını duydum allahım tamaamnına erdirsin hepimizi

az kaldı kızlar 1 hafta kaldı
1 hafta sonra bende buraya hamileyim diye yazıcamm
tüm belirtilerim bi önceki gibi
ama emin olmak için 22 şubatı beklemem lazım
dualarınızı esirgemeyin benden

Arkadaşlar,ben de 4 haftalık hamileyim, bugün alttan muayene ile keseyi gördü doktor.Acayip kötü bir şey bu alttan muayene,çok strese girdim ki bu çok zararlı..Kalp atışları için de 10 gün sonra tekrar alttan !!!! Bana alttan muayene etmeyen doktor tavsiyesinde bulunacak olan var mı? Sırf bu sebepten doktorumu değiştirebilirim Bahçelievler tarafında oturuyorum...

bende çok korkuyorum alttan muayeneden çok acıyomu?

Korkutmak da istemiyorum ama epey acıdı...Hem utanç hem acı karışıktı..Sen hangi hastanede ve doktora gidiyorsun?

bugün sonunda keseyi görebildik:)dr 5 haftalık hamilesin dedi.daha önce iki tane kaybım olduğu için farklı bir tedavi uygulayacağız dedi.iğne yazdı iki tane,bi tanesini haftada bir kere diğerini de her gün vurulmam gerekiyomuş.ayrıca 3 tüp kan verdim,idrar tahlili falan.dr a bu ne diye sorduğumda tüm gebelere yönelik bi test dedi.iyice pimpirikli biri oldum çıktım bende:)kan değerleri ölçümü içinmiş,birde idrarda kum,enfeksiyon var mı gibi onları araştırmak adına yapılan bişe dedi.neyse işde.iğnelerde bebeğin tutunmasına yardımcı olacakmış.inşallah tutunur bebişimiki hafta sonra yeniden gel kalp atışlarını duyalım dedi.bu şimdi git sonra geller inanılmaz geriyor beni ama yapacak birşey yok bekllicez bakalım hayırlısıyla umarım herşey yolunda gider de duyarız kalp atışlarını.
bir kez daha şunu anladım ki sizlerde bana hak vereceksiniz,ne şanslıymış kolay hamile kalıp sorunsuz bir şekilde bebeklerini dünyaya getiren anneler.
inşallah tüm kasım annelere olarak bizlere de bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.

ben de inş kasım annelerinden olucam 11 gün önce öğrendim ama tatsız bir şekilde öğrendim kanamam oldu ve 11 gündür hastanede yatıyordum dün çıktım allahıma şükür ikimiz de iyiyiz 2. bebeğim 11 gün oğlumdan ayrı kaldım. inş buna değer abi olacacak bitanem herkese hayırlı doğumlar

ben ilk hamileliğimde bakırköy meydanda kızlay tıp merkezine gidiyordum şahizer dövere çok memnundumçok anlayışlı ve çok iyidir tavsiye ederim bu sene özel muayene açtı bakırköy otobüslerinin sondan 1 önceki durağının orada dikkat çekiyo zaten hemen. tek sorunu ben normal doğum istiyordum o sadece sezeryan yaptırıyo bu nedenle hem ona hem de gata ya gittim çok iyi davranıyo şimdi kırklarelindeyim keşke istanbulda olsam yine ona giderdim ama kızlay ttıp merkezindeki yeni gelen bayanın da iyi olduğunu duumuştum

Rachel sen hangi doktora gidiyorsun?

ben anadolu yakasında oturuyorum cnm.göztepe medikal park gökmen iyigün e gidiyorum çok da memnunum.ama sana uzak sanırım.ya aslında o kadar da acımaması gerekiyor.kendini çok kasmış olabilirsin ama yapacak bişe yok işde,dr lar genelde ilk haftalarda ve kalp atışını duymak adına vajinal ultrason yapıyor.

Bende zeytinburnu avrasya hospital gamze baykana gideceğim..ilk gebeliğimde özel muayenehanesine gitmiştim 5 haftalıktım karından ultrasonla bakıldı bugün yine randevum var yine karından bakarsa tavsiye ederim çok ii bi dr ..ilk bebeğim nasip olmadı inş bu sağlıklı olur..aslında bebeğimin kalp atışı durduğunda medical park bahçelievlerde nadide hn var ona gitmiştim o da alttan baktı ama öyle dedğin gibi acımadı..sadece utanç vardı

Ya kızlar moralim çok bozuldu ...bugün dr gidecektim saat 4 te ama hastaneden aradılar dr bugün yok haftaya erteleyelim randevunuzu diye...ben kendimi bugüne odaklamıştım...fikir verin ne yapmalıyım bu saatte biyere randevu alabilirmiyim acaba bugün için ve dr tavsiyeniz varmı ?

kizlar merhaba kendi kanaitimce ben de hamileyim. 12-i adet gunumdu 4 gun gecikme var idrar testim 3 gun yaptim hep pozitiv cikti. akintim var. bir az siskinliyim ve cok yorgunum. aksam 7-ye randevum var doktora insallah hamileyimdir. aslinda bi iyne vurduruyodum mikrob aleyhine acaba o gecikme yapa bilirmi??? offf:97:

bende hamileyim arkadaşlar.dün öğrendim.hala şaka gibi geliyor.hiç beklemiyordum.polikistik over hstasıyım.ilk bu ay denedim ve rabbim bu mutluluğu nasip etti.darısı diğer arkadaşlara inşallah

ha bide şunu sorayım.hemen jinekologa gittiniz mi?Aile doktoru hemen kese görünmez.1 hafta kadar bekle dedi.siz ne düşünüyorsunuz

merhabalar bende 5gün önce öğrendim hamile olduğumu. insan şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşıyo. nolcak şimdi hazırmıyım acaba die uykuları kaçıyo ama Allah aratmasın, isteyen herkese nasip etsin. Daha çok yeni ama ben sabırsızlanıyorum hissetmek istiyorum onu:))

ha bide şunu sorayım.hemen jinekologa gittiniz mi?Aile doktoru hemen kese görünmez.1 hafta kadar bekle dedi.siz ne düşünüyorsunuz

adetin 10günden fazla gaecikmiş olması gerekiyo die biliyorum. benmde sat 11 şubattı 10martta gittim kan testinde gebelik var dedi doktor. Ama bişi göremeyiz henüz 2hafta sonra keseyi görcez dedi

Merhabalar, kısmet olursa ben de 2011 Kasım annesi olacağım Allahım nasip kısmet ederse. SAT 9 Şubat, dün kesemizi gördük Allah'a çok şükür. Ben 3 negatif tüp bebekten doğal yolla hamile kaldım, o yüzden minik mucizem o benim. Daha önce de erken dönem bi düşüğüm var, Allahım yaşatmasın bidaha, yarım kalmasın inşallah sevincimiz. Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah tüm bebek bekleyenlere, isteyenlere...
Yalnız benim hiç belirtim yok. 5 haftada bazı şeyler başlamış, ben de istiyorumm :) yani kağıt üstünde, ultrason ekranında kalmasın sadece hamileliğim, hissedeyim istiyorum. Ya insan bulantı çekene özenir mi özeniyorum Allah aratmasın bugünümüzü, sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah. Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz 2 hafta sonra inşallah.

Son düzenleme:

Aminnn, Allah sağlıkla kurtarsın ne tatlı anlatmışsın hamileliği.. Benim de kız kardeşim hamile, kasım '11 de doğumu, dört gözle bekliyoruz minik sıpamızı.. Rabbim tüm isteyenlere versinnn.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…