2011 Kasim Anneleri

son regl tarihim 30 ocak, bizim dogumumuzda kasimda gorunuyor. Allahin izni ile oglusuma kaaardeesss geliyor..

veeeee en cok sevindigim seyde oglusuma verdikleri ayni dogum tarihi verdiler coook istemistim rabbimden, ayni tarihler olmasada ayni ay olsun yakin olsun dogum tarihleri diye cook sukur....

Son düzenleme:
Kasım anneleri olarak seneye kış soğuklarını evde geçirecezzzz:)) özellikle benim gibi çalışan anneler seneye kış evde rahat rahat bebeklerimize bakacaz inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizi....

benim bulantılarım başladı, kendimi halsiz ve huzursuz hissediyorum, doktora gitsem iyi olacak sanırım.

benim bulantılarım başladı, kendimi halsiz ve huzursuz hissediyorum, doktora gitsem iyi olacak sanırım.

bende bulantılar yüzünden geçen cuma gittim doktora idrar testi istedi sonrada ilaç verdi 2 kere içtim ilacın bi faydası olmadı inşllh senin bulantılarını geçirir

ben bugün altıncı haftamı tamamlamış bulunmaktayım ama ne bulantı ne de bir belirtim yok...Bende olmayacak galiba

benim de 7 haftalık oldu bebeğim ama benim çok gaz problemim var hiç su içemiyorum kabızım sanırım o yüzden çok rahatsız ediyor beni şişip duruyorum.geçen hafta kalp atışlarını duyduk allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Allah tamamına erdırsin bende 7haftanım içindeyim haftaya gideyim diyorum kalp atışı icin

kızlar hiç bişey canım istemiyoo bulanıyorum haşlanmış patates yemekten bi hal oldum eşime de yemek yapamıyorum 2. ayımız bitti inşllh bulantılarımız biter inşllh midesi bulanmayanlar çok şanslı benim yerime de yiyin :)

slm kasım anneleri ...belki aranıza bende katılabilirim ama belli değil şuan size birşeyler sormak istiyorum cevaplarsanız sevnirim...
benim sat:18şubat 35 günde adet oluyordum 24martta olmam lazımdı olmadı ama 21martta 1-2damla kanama geldi devamı yok.26martta kanda bhcg :2 çıktı ...
hala bekliyrum sizlerde böle şeyler yaşadınızmı ???

nisa Allah yardımcın olsun, ilk bebeğimde ben öyleydim, patatesi haşlar sıcak sıcak tuz atıp yerdim, ayyy, şimdide ilkinden farklı değilim, meyve yiyorum sadece soğuk soğuk, sıcak yemek düşünmek midemi bulandırıyor, bende bu durum 5. aya kadar devam etti.

hayırla sonuna kadar varırız inşallah.

Arkadaşlar bende 6.3 günlüğüm, 6.0 günlükken doktora gittik ve keseyi gördük allaha şükür, kalp atışları içinde 15 gün sonra gel dedi.keseyi görcekmiyiz görmücekmiyiz diye çok telaşlanmıştım,şimdide kalp atışları için beklicez ama bu sefer nedense daha rahatım, bebişimin kalp atışlarınıda görürsek kafam dahada rahatlıcak allahın izniyle...bekliyoruz bakalımm...

şuanda doktor telaşı içindeyim,doğumu gayrettepe florance hastanesinde düşünüyorum,ordan doktor önerilerinizi bekliyorum,daha önce doğum yapmış arkadaşlardan veya çevresinde doktorundan çok memnun kalan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Dr. Banu Bingöl Gönenç
Dr. Bülent Faka
Dr.Begüm Küseyrioğlu

bu doktorlara daha önce giden varmı? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…