Eki Görüntüle 253110
buda 29+4 fatma & sare...
elbisenin içine girermiyim diye sabah eşimle iddiaya girmiştikte .. dar oldu ama girdim hehehe...
buyrun 28+5 lik kizim ve göbüsüm
Eki Görüntüle 252706
kızlar bu da benim göbüş :)
anam maşallah bu ne guzellik yahuuuuuu tü tü tü
şekerim sen tasalanma 74.5 kiloyum diye ben de sana yetismek uzereyim 70 oldum...
60,6 ile baslamıstım bu maceraya o yuzden kendini son derece takdir et gayet fıstıksın iste!!!
woaww bu topic teki hatunlar da pek guzel maşallah sertap cıgım sana da
saol canım hamile kotlarından streç yapmışlar tek farkı belinde lastikli bi kumaş var karnına kadar :)canım muthis gorunuyorsun maşallah
harbiden memeler başkaldırmıs onlara da ayrı maşallah guzel guzel sen merak etme sekerim!
canım harika gorunuyorsunnnnn!!!
hic popo falan da yok vallahi helal!
süpersin tatlım!!
canım supersin yatarak sadece 8 kilo almıssın Allah saglık versin gerisi yeter
canım muthis fotolar! ve ne kadar hos bir hatunmussuneniste cok sanslı!
canım ne kadar zayıfsın maşallah ustundeki stretch kot mu yoksa ben hayal mi goruyorum! helal valla fıstık gibisin!!!
11 kilo aldım şimdiden ama bakalım doğuma kaç kilo giricemMAŞALLAH güzelim sende bayağı zayıfsın....
Eki Görüntüle 253110
buda 29+4 fatma & sare...
elbisenin içine girermiyim diye sabah eşimle iddiaya girmiştikte .. dar oldu ama girdim hehehe...
fatmacım, hiç popo falan yok çok güzel. tabi boyda uzun olunca çok hoş görünüyosun
yahu al benden de o kadar herkes erkek mi diye soruyo benim de sivri cunku onde gidiyo kimse inanmıyor.. yuzumdeki igrenc gunes lekeleri olmasa inanmayacaklar bile..kız ben zayıfladım.. yan yana koydum şimdi eski fotoyla bunu .. incelmişim hakkaten.. göbeğim ucmus önden..
gecen biri bana erkek mi dedi.. yok kız dedim.. ne diye önden önden gidiyor bu göbek o zaman dedi.. erkek gibi kız dogurcam ondan dedim..
görse bizim topiğin kız analarını.. hep beraber çürüttük kızla bu tezi.. hayırlı ola..
hayatım hamike kotu yapmıs olsalar da bacaklar falan gayet fit duruyorsun yani maşallahhsaol canım hamile kotlarından streç yapmışlar tek farkı belinde lastikli bi kumaş var karnına kadar :)
11 kilo aldım şimdiden ama bakalım doğuma kaç kilo giricem
kızım maşallah bizim topic fıstık hatun doluuukızlar buda bizim 30+5 lik bebişimiz diyelim
kızlar buda bizim 30+5 lik bebişimiz diyelim
merhaba arkadaslar!
haftalardir fotograflara bakip bakip ic cekiyordum cok merakim vardi ama birtürlü cekim yapmak firsat olmamisti....dün arkadasimla bir cekim yaptik ve sonuc beni nasil mutlu etti anlatamam(bu arada internetten ilham aldim itiraf ediyorum )iste buda benim göbüsüm, kisa süreligine sizlerle
Eki Görüntüle 251780 Eki Görüntüle 251781 Eki Görüntüle 251782
oy oy masallah..
kuzu gayet güzelsin .. aldıgın kiloların hepsi önde olmus bellii...
kızlar buda bizim 30+5 lik bebişimiz diyelim
masallah her ikinize de :)
demek görüşüyonuz siz..
bende ekleyecegim resim bugunden degil 1,5 hafta oncesi arkadasin nisanina giderken esim cekmisti gobusum cok belliydi nedense o gun.
gozunuz sisko ve sis bir hamile gorsun.
Eki Görüntüle 190448
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?