2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

kız ben zayıfladım.. yan yana koydum şimdi eski fotoyla bunu .. incelmişim hakkaten.. göbeğim ucmus önden..

gecen biri bana erkek mi dedi.. yok kız dedim.. ne diye önden önden gidiyor bu göbek o zaman dedi.. erkek gibi kız dogurcam ondan dedim..

görse bizim topiğin kız analarını.. hep beraber çürüttük kızla bu tezi.. hayırlı ola..

saol canım hamile kotlarından streç yapmışlar tek farkı belinde lastikli bi kumaş var karnına kadar :)
MAŞALLAH güzelim sende bayağı zayıfsın....
11 kilo aldım şimdiden ama bakalım doğuma kaç kilo giricem

yahu al benden de o kadar herkes erkek mi diye soruyo benim de sivri cunku onde gidiyo kimse inanmıyor.. yuzumdeki igrenc gunes lekeleri olmasa inanmayacaklar bile..

saol canım hamile kotlarından streç yapmışlar tek farkı belinde lastikli bi kumaş var karnına kadar :)

11 kilo aldım şimdiden ama bakalım doğuma kaç kilo giricem
hayatım hamike kotu yapmıs olsalar da bacaklar falan gayet fit duruyorsun yani maşallahh

kızlar buda bizim 30+5 lik bebişimiz diyelim
kızım maşallah bizim topic fıstık hatun doluuu

Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel fotolar yaaa.Bende isterdim böyle fotolar çekinmek ama goncam çektirmez....

ay kızlar göbişleriniz çok güzel maaşallah

zuzzuu ben de istiyorum öle fotoo :84: ay bayıldım ben süper olmuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…