Günaydın kızlar. nasılsınız?
ben butun gece kafa karısıklıgı ve moral bozuklulugu ıle uyumaya calıstım ve bıde ustune esımın gece mıdesı agrıdı(REFLU)onunla ugrastıum ve resmen sabahı zor ettım. az once hastane ıle gorustum ve bana 7 tane dollenen embrıyonun aynı kalıtede guzel ılerledıgını, suan hepsının 4 hucrelı oldugunu ve blastokısde gıdeceklerını ve muhtemelen pazartesı ogleden sonra transfer edıleceklerını soyledı. merak etme embrıyoların cok saglıklı ve bız en ıyısını secmeye calısıyoruz dedı. ayrıca emrıyologod deneyımlı dr embrıyolog dedı. akalım hayırlısı. Rabım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns. esım az once sıleye ava gıttı ve bende gorumceme kahvaltıya gıdıcem. gelınce yazdıklarınızı okurum.
bryns canım ıns guzel haberler verırsın bıze. dualarımız senınle.
tanem77 canım sende yerlesme kanamasıdır dıye dusun. cunku ıcımde senınle ılgılı guzel sonuc alacagına daır bır hıs var. olumlu ol. mercımegın senınledır ıns mrk etme.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr canlarımmm aradılar 12 de bebeğim benimle olucak artık annesinin kzuzusunu almaya gidiyoruzzz nasılım anlatamam her yerim ağrıyo tiriyorum öğlen bebeğim benimle benim bedenimde olucak ölücem heycandan kalktım bol bol su içiyorum ya bu nasıl güzel bi his böle evdeki cümbüşümüzü görseniz komedi filmi gibiyiz aradıklarından beri yataktan bi fırladık birimiz banyoya biri çorap peşinde ne yapıcaz şaşırdık en az 7 sefer çarpışmışızdır :))) herkes kendi derdinde ben diorum iş bırakmama lazım kociş dio ben bunu yapayım geriye kalmasım allahmmmm :)) neyse kuzumu alıp geleyim .....
Tanemcim merhaba,
Ileriki mesajlari okumadim . Simdi teker teker gidiyorum o yuzden cevap verdigin birseyi yazarsam kusura bakma.
Bu kahverengi leke meselesi hep bana hamileligi animsatiyor. Cunku ne zman kimin kahverengi lekesi var , bebek tutunma belirtisi diyorlar. Dedigim gibi daha devamini okumadim . Umarim adet olmamissindir ve seninki de guzel bir seye isarettir.
Burada okuduklarimdan anladigim transfer sonrasi hic kimse progesteron ignesi olmuyor. :26:Bana kentteki tedavilerimde yani izmirde her transferden sonra jel + gun asiri kalcadan igne veriyordu doktor. Sinir bozucu ama bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus mu neymis. Bana hep sacma gelmistir. Hem popon artik mosmor oluyor hem de dusnurum ki bebek tutunacaksa ek hormonlara ne gerek var? Bir guzel yani var bu isin o da igneleri birakmadan asla adet olmuyorsun . Yani kan testini yapiyorsun diyelim ki negatif , o zaman igneler sonlandiriliyor ve sen 2 gun icinde adet oluyorsun . O yuzden kahverengi gelse de bu adet olmuyor kesinlikle.
merhaba kızlar....
moralim çok bozuk yaaa dün 16 yumurtamolmuştu bugün aradılar ki 6 tanesi döllenebilir durumda onlardan da 3 tanesi ii durumdaymış..... canım çok sıkıldı... pazartesi saat 12.30 da transfer gerçekleştirilecek....dünyam yıkıldı yaaa.... rabbim ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma......
Günaydınn kıslarr...
bi yandan çalışıyorum bı yandan geçmişi okuyorumm...
dun merkezı aradım 2 tane dondurulmuşum vardı emın olmak istedım..
adet olmayı beklıyorum..kurtajdan sonra şaştı bıraz adetım bugun 27 gunum..akşam k. valıdeye gıdıyoruz..kalıcaz inşallah oralarda olmam..
nesense dışarda olmaktan çok rahatsız oluyorum..
buralardayım görüşürüz
bu arada kıslar ben ilk denememde her gun progestan iğne kullanmıştım opudan sonra başlamıştım..
burda pek kullanan yok sanırım
Tanemcim merhaba,
Ileriki mesajlari okumadim . Simdi teker teker gidiyorum o yuzden cevap verdigin birseyi yazarsam kusura bakma.
Bu kahverengi leke meselesi hep bana hamileligi animsatiyor. Cunku ne zman kimin kahverengi lekesi var , bebek tutunma belirtisi diyorlar. Dedigim gibi daha devamini okumadim . Umarim adet olmamissindir ve seninki de guzel bir seye isarettir.
Burada okuduklarimdan anladigim transfer sonrasi hic kimse progesteron ignesi olmuyor. :26:Bana kentteki tedavilerimde yani izmirde her transferden sonra jel + gun asiri kalcadan igne veriyordu doktor. Sinir bozucu ama bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus mu neymis. Bana hep sacma gelmistir. Hem popon artik mosmor oluyor hem de dusnurum ki bebek tutunacaksa ek hormonlara ne gerek var? Bir guzel yani var bu isin o da igneleri birakmadan asla adet olmuyorsun . Yani kan testini yapiyorsun diyelim ki negatif , o zaman igneler sonlandiriliyor ve sen 2 gun icinde adet oluyorsun . O yuzden kahverengi gelse de bu adet olmuyor kesinlikle.
hoşbulduk. hayırlı haberler veririsin inşallah. tüm tedavideki arkadaşlara hayırlı pozitif sonuçlar diliyiroum Allahtan . Benim 3 denemem olucak. bir negaitf bir düşük var kimyasal gebelikte diyorlar galiba. 4 donmuşum var bakalım bu sefer nasıl olucak.senin kaçıncı bu ... inşallah hayırlı işaretlrdir.
yeni evin inşallah bebeğinle şenlenir canım...hayırlı ,sorunsuz ve bebekli bir tedavi diliyorum sana...ben uzun protokolde olduğum için çok sayıda lucrin vuruldum... yarın sonunu vuracam sonrasında opum var...sende 21.gün başladın sanırım lucrine...opuya kadar da lucrin vurulmaya devam ediliyor...
merhaba kids bende yeni geldim senin gibi. canını sıkma senin gibi olan kişileri okudum buralarda sonra değerleri katlandı.. dua et dualarımız sen ve tüm arkadaşlarla.araniza yeni gelenlerdenim arkadaslar,bu nasil bi sinavki insallah basari ile cikariz icinden bunun ben 4 ekimde transferim yapildi ama hala sonucum belisiz anlatilmaz bi durum sabir kalmadi artik sanirim tarif bile edilemiyoki budurumu yanliz biz ve bizim gibiler anliyo 12.gün degerim 6,9 cikti ama ne var ne yok yeni kan sonucu bekleniyo su ana ama.........ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN insallah hepimiz burdan HAMILEYIZZZZZZZZZdiye bagirircasina yazariz....
olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...
canım benim de 3. denemem 2 tane koydular busefer 1. negatifti ikinci dondurulmuştu o da negatif oldu bizde bu sefer genetik test yaptırdık cgh yöntemiyle 9 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıktı demekki önceki konulanlar da sağlıklı değilmiş oyüzden tutunmamış inşallah bu sefer tutunur bebişlerim canım dondurulmuş emriyo ile tutan da var tutmayanda kısmet yani bişey diyemiyorum bu yüzden inşallah seninki hayırlısı ile tutar
Canimm,
Esim dun sehir disindaydi . Ben de ablamda kaldim . Onlarda da wireless yok o yuzden giremedim . Yoksa aklimdaydin .
Cok sevindim . Simdi ileriki mesajlarda okurum herhalde ne almedesin . Ama hemen yazayim istedim .
benim 16 yumurtam olmuştu bunlarında 6 tanesi döllenebilir durumdaymış, bu 6 taneden de 3 tanesi ii durumdaymış.. kalite oranı düşük anlayacağın... dün öğrendim bunları. ilk denememde de kalitesizdi yumurtalarım.... aynı şey olacak diye çok korkuyorum. yarın saat 12.30 da transfer gerçekleşecek...dün baya üzülmüiştüm. bugün hayırlısı diyorum.....cnm benim tüp bebek kendi isteğimle olduğu için dr. Ve eşimin isteği üzerine 1 tane koyuldu 4 tane donduruldu benim geçmişimde pramatüre erken doğum yaptım ve diğer oğlumdada plesenta previye olmuştu benim hamilelikler riskli ameliyat falanda olmuştum bünyemde zayıf olduğu için 1 tane taşıma hakkım var zaten tüp bebekde vede ikiz bebekte erken doğum riski çoğalıyo ee doğal olarak benim durumda belli erken doğum yapıyorum o yüzden ikiz benim için çok riskliydi kısmet tutarsa bi tanede tutar die ümit ediyorum....
Senin neden moralin bozuktu ??
Kızlar geçmişi okudum çok sağolun dularınızda sayesinde herşey yolunda gitti şükürler olsun...
Bu gün sabah aradılar zaten uyudummu uyumadımmı anlamadım bütün gece uyandım durdum stresten....
Tuvalete kalktım saate baktım 7.20 yattım dalmışım bi baktım tel. sesi gözümü açtım eşim aynen bu şekildebirbirimize bakıyorum açsana dedi açtım ama inanın o heycanla sadece 4 embriodolduruldu dediğini anladım bide 12.de burada olun dedi bende tmm diyip kapamışım heycandan teli tekrar aradılar hemşire gülüyo ADIMI SÖLEYİP ŞU ANDA SAAT 8.00 şimdi hazırlanmnıza gerek yok dedi 12 de bekliyoruzz dedi tmm dedim kalkkkkkk dedim ne oluyo dio benimki halimizi bi görseniz panik panikkk eşim çorap derdine düşmüş ben hazırlanma derdine sanki basılmışız gibi halimiz var odada 7 kez boş yere dönmekten heycandan çarpışmışız benimkide cüsseli kolundan tuttum dur dedim ya sen bi otur ayy sakinleşelim
saat dedim 8 ne yapıyoruz biz neyse oturduk kahvaltıya sonra toparlandık ve ben ne yaptım bilimn girdim banyoya gayri ihtiyari bi güzel lavabo ihtiyacımı gördüm birden aklıma geldi veeeeeeebaşladım bardak bardak su içmeye tabii sonra pişman oldu ama neyse çıktık yola ALLAHIM NE HEYCAN NE HEYCAN kliniğe şöle bi uzaktan baktım ayy dedim bebeklerim buradalar ve bi tanesi beni bekliyo ve benimle olucak birazdan kızlar yaa hepiniz yaşadınız veya yaşıycaksınız çok güzel bi duygu ve heycanlı çay aldım elime bankodan adımı sölediler pisikolog çağırmış çayı bi güzel elime döktüm yandım ( nazarım çıktı dedim :)) neyse sonra odaya aldılar
ALLAHIM EŞİMİ HİÇ BÖLE GÖRMEMİŞTİM
adam ölcek heycandan gidiyo geliyo sevinçten beni ıssırıyo :))) neyse bende stres heyacan beklemek derken tuvalet geldi çattı çatlıycam dedim ölüyorum ve tansiyonum düştü :)))) neyse ulturason getirdiler bakıldı 2 bardak yapın idrarınızı dediler dedim 2 bardak çıkmaz bi bardak anca
bi baktım tutamıyorum :))) ne 2 bardağı 3 bardak yaptım hala doluyum :)))
SİZ SİZ OLUN BU KADAR SU İÇMEYİN GEREK YOK
dedim beni hemen alın yoksa ben burada ya tansiyon ya mesaneden canımı teslim edicem neyse hemen aldılar işlem yapılmadan dr.embriloglara 1 tane koyulcak işareti yaptı embrilog geldi 4 tane dondurcaz 1 tane koyulcak dedi vs. dr. 2 tane koyabilirdim ama senin bünyen 2 tane taşımaz ve eski öykülerin buna müsait değil dedi zaten buda tutacak dedi bende bunu istiyorum dedim ve o an O ANNNNN YANİ BEBEĞİMİN KOYULDUĞU ANI GÖREBİLMEK DÜNYALARA BEDELDİ ağladım sonra başarıyla gerçekleşti dediler beni sedyeye aldılar ve odaya girdiğimde biz geldikkk dedim :)) bi baktım eşimin gözleri dolmuş sevinçli bi gülümsemeyle beni karşıladı yarım saat dinlendim dr. geldi hemşire yapılması gerekenleri ilaçları yapmıycaklarımı anlattılar ve eve döndük dönüş çok keyifliydi boğazdan bebeğimle ilk kez geçtimarabada oturarak geldim şu anada kadarda çok yatmadım ama oturmaktan bi taraflarım acıyo arada kalkıyorum bişeyler yapıpyorum sonra tekrar oturuyorum kendimi dediğim gibi kasmıycam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum kendime meşkale bulmam gerek başladık geri sayıma bu arada çıkarken mustafa bahçeci gördü yanıma geldi adam baya sevimliymiş :))) dedikleri hoşuma gitti biraz hayırlı olsun dedi Ya annesi gibi dünya güzeli maviş gözlü bi kızın yada yakışıklı bi oğlun olucak inşlh dedi benim kocanın morali bozuldu :))) benim gibi yakışıklı nie demedi dio :))) inşlhhh arkadaşlar transfere gidicekler benim kadar rahat geçirirsiniz ve inşlhhh önümüzdeki hafta sonuç bekleyenler......pozitifler havada uçuşur.....
Istedigin 1 tane degil mi hayatcim? O zaman moralini bozmak niye? Mantikli dusun lutfen. Transfer edilecek embryon Yok dememisler ki...
slm arkadaşlar ..bir kaç gündür burdaki yazıları okuyorum ..inş herkes pozitifleri görür ötesini düşünmek bile istemiyorum çoooook zor ve sıkıntılı bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler vermemizi nasip etsin ..bana gelince izmirde yaşıyorum 3 senedir evliyim 2 senedir bebek için uğraşıyorum 1 senedir doktor gözetimindeydim doktorum şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadı ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece yumurtalar istenildiği kadar büyümüyo oda klomen veriyordu onunlada çok güzel büyüyüp fazlalaşıyordu 2 aşılamam yapıldı ama negatif...şimdiyse tüp bebek araştırmalarına girdim kent hast israel aruh var çok iyiymiş bu alanda ona gidebilirim ... olumlu yazıları gördükçe gidip hemen yaptırasım geliyor ama araştır diyorum kendime sonra ...bu arada ilk regli olduğun günmü başlıyolar tedaviye ne zaman randevu için aramalıyım mesela ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?