2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nesrincim cok sevindim embryolarinin blast olamsina . Sansin cok daha yuksek olacak simdi.

Canimm,

Esim dun sehir disindaydi . Ben de ablamda kaldim . Onlarda da wireless yok o yuzden giremedim . Yoksa aklimdaydin .

Cok sevindim . Simdi ileriki mesajlarda okurum herhalde ne almedesin . Ama hemen yazayim istedim .

evet tutunma belirtisi oluyor genelde benimde olmuştu. ben iğne oluyordum yalnız değilsin hergün 1 adet progestan iğne oluyordum. ama o iğne sanırım bebeğin tutunmasına yardımcı onu besliyor diye biliyorum.

Istedigin 1 tane degil mi hayatcim? O zaman moralini bozmak niye? Mantikli dusun lutfen. Transfer edilecek embryon Yok dememisler ki...

araniza yeni gelenlerdenim arkadaslar,bu nasil bi sinavki insallah basari ile cikariz icinden bunun ben 4 ekimde transferim yapildi ama hala sonucum belisiz anlatilmaz bi durum sabir kalmadi artik sanirim tarif bile edilemiyoki budurumu yanliz biz ve bizim gibiler anliyo 12.gün degerim 6,9 cikti ama ne var ne yok yeni kan sonucu bekleniyo su ana ama.........ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN insallah hepimiz burdan HAMILEYIZZZZZZZZZdiye bagirircasina yazariz....

Melikecim merhaba,

Insallah en kisa zamanda adet olursun ve baslarsin . Cok basit dondurulmusnislemi. Hic gobekten igne yok. Ama benim icin bir kotu tarafi vardi. Soyle diyeyim . Ben de izmir kentte oldum bundan onceki tedavilerimi ve aynen bana da her transfer sonrasi gun asiri igne yapiliyordu. Ben de dikkat ettim burada yok oyle bir sey. Cok sevindirici bir durum degil mi? Lakin o igneler cok sinir bozucu. Dondurulmus tedavimde bu durum daha da sikici bir hal amisti cunku bu ignelerebyumurta toplamadan once baslatmisti doktor ve gun asiri degil her gun oluyordum . Yani toplan 24 gun falan igne oldum .simdi umuyorum insallah bu hastane yani memorial transfer sonrasi igne vermez. Cok rahat olur o zaman . Tabi yap derlerse yapcaz caremiz yok . Ama biraz once de yazdim ben hic anlamdim bu igneleri . :44:Niye zorla tutundurtmaya calisiyorlar ki, birakin artik dogal yolla tutunacaksa tutunsun . Oyle zorla yapinca sonra dusecegi veya gidecegi varsa gidiyor gene.

merhaba canım ,
daha adet olmadım ama aynı hisler devam ediyor ben iğne olmuyorum sadece jel ve estrofem kullanıyorum gerçi gecen ayın 19 da adet olmuştum bu ayın 16 sıda test tarihim yani bu gun 9. gun.... hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama ara ara umutsuzluğa düşmüyorumda diyemem çok zor bu beklemeler ben 4. kez yaşıyorum hiç pes etmedim hatta çoğu insana görede bayağ metanetliyim ama insan herseferinde ayrı bir umutla bekliyor inşallah bu sefer tutunmuştur bana bebeğim ... herşey yolunda gidiyor tedavi super ilerliyor rahim kalınlığı iyi embiryolar 1. kalite ama tutunma safasında ne oluyorsa tutunamıyorlar vardır bir hikmeti diyorum allah yardımcımız olsun ona açtığımız ellerimizi boş cevirmesin o duyguyu isteyen herkeze tattırsın inşallah...

canım benim de 3. denemem 2 tane koydular busefer 1. negatifti ikinci dondurulmuştu o da negatif oldu bizde bu sefer genetik test yaptırdık cgh yöntemiyle 9 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıktı demekki önceki konulanlar da sağlıklı değilmiş oyüzden tutunmamış inşallah bu sefer tutunur bebişlerim canım dondurulmuş emriyo ile tutan da var tutmayanda kısmet yani bişey diyemiyorum bu yüzden inşallah seninki hayırlısı ile tutar

Egunalcim , lucrin opyua kadar mi vuruluyor? Bu benim lucrinli ilk tedavim olacak saniyordum ki 21. Gun baslayacagiz, adet oluncaya kadar vurulacagiz sonrada adetin 2. Gunu yumurta buyutmelere gecip lucrini birakacagiz.Oyle degil mi?sen yumurta buyutmelere gectin di mi?

merhaba kids bende yeni geldim senin gibi. canını sıkma senin gibi olan kişileri okudum buralarda sonra değerleri katlandı.. dua et dualarımız sen ve tüm arkadaşlarla.
olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...

geçmiş olsun arkadaşım. iki acısı bulunan biri olarak seni iyi anlıyorum. Rabbim tez zamanda dualarını kabul etsin inşallah

benimde bu sefer 2 tane koyarlşar inşallah . gerçi ilki iki taneydi olmadı ikincisi 1 taneydi tuttu ama yaşamadı bu sefer de ksımet. ne zaman yapılıyorki bu test artık olmaz sanırım yeni tedaviye değil mi ? 4 donmuşum var inşallah çöüzülürken bozulmaz.

olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...

canım ya ne denir bilmiyorum ama lütfen üzme kendini senin sağlığına bişey olmasın ... bende çok tedirginim test yaptırmaktan bile korkuyorum bu sefer allah hepimizin yardımısı olsun ... ben bu yolda oyle şeyler atlattımki ilk denememden sonra ölümden bile döndüm ama asla vazgeçmedim bu seferde olmazsa bırakmayacağım denemeyi allah bizlere sağlık sıhat versin bizler olmadan onlar olamıyor zaten ...

Canimm,

Esim dun sehir disindaydi . Ben de ablamda kaldim . Onlarda da wireless yok o yuzden giremedim . Yoksa aklimdaydin .

Cok sevindim . Simdi ileriki mesajlarda okurum herhalde ne almedesin . Ama hemen yazayim istedim .

cnm düşünmen yeter çok şükür iim ama oturamıyorum yatamıyorum çok can sıkıcı geçiyo mutfak işlerini yapıyorum biraz oturmaya çalışıyorum sonra tekrar kalkıyorum başka türlü olmuyo bekliyez bakalım daha 11 gün :)))

benim 16 yumurtam olmuştu bunlarında 6 tanesi döllenebilir durumdaymış, bu 6 taneden de 3 tanesi ii durumdaymış.. kalite oranı düşük anlayacağın... dün öğrendim bunları. ilk denememde de kalitesizdi yumurtalarım.... aynı şey olacak diye çok korkuyorum. yarın saat 12.30 da transfer gerçekleşecek...dün baya üzülmüiştüm. bugün hayırlısı diyorum.....

Ayy bryns ne guzel anlatmissin ya ... Gozlerim doldu okurken. O ani ben de yasadim .ve transferlerde kendimi ne kadar cok kastigimi farkediyorum arkadaslar sizin bu transfer hikayelerinizi okurken.:26:Ben tas gibi oluyorum . Ne bir duygusallik, ne bir heyecan, aglamayi soylemiyorum bile. Yakinindan uzagindan gecmiyorum . Herhalde bilincaltim olumsuzluklarabkarsi kalkan olusturuyor. Senin yazdiklarini okurken bunu bir daha anladim brnys.

Ben de senden pek cok umutluyum . Bence de olacak cunku senin durumun fizyokojik degil. Ve psikolojin de masallah cok olumlu. Dr. Dogru soylemis bence de. Olacak tatlim .

Istedigin 1 tane degil mi hayatcim? O zaman moralini bozmak niye? Mantikli dusun lutfen. Transfer edilecek embryon Yok dememisler ki...

canım haklısın elbette 1 olsun temiz olsun:))))) ama işteee ilkinde de aynı şey olmuştu... kalitede düşüklük var.... aynısı olacak diye korkuyoerum....

Moonlightcim merhaba , hosgeldin oncelikel...

Canim ben de izmirliyim . Ve 3 tedavimi kentte yaptirdim . Ben hamile kalamadim , umarim sen basariya ulasirsin canim .

Tedaviye uzun mu kisa mi olacagina bagli olarak basliyorlar. Kisa ise 2. Gun basliyorsun .

kızlar merhaba benimde dün doğum kontrol hapım bitti bir hafta içinde adet olurum herhalde benim 4. denemem olucak. trasferi olan arkadaşları okudukça heycan bastı şimdiden adet olunca tedavim başlıcak inşallah hayırlısı olur.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sonuç bekleyen arkadaşlarıma allah sabır versin güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…