2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adet olunca 2. ya da 3. günü doktora gidiyorsun hormon tahlili ve utrason yapıyorlar...bi aksilik yoksa uzun ya da kısa protokolle başlıyorsun...uzun protokolde adetn 21. günü kısa protokolde hemen adetinle başlatıyorlar...uzun protokol yaklaşık bir buçuk aylık kısa protokolde 10-15 günlük bir dönemi kapsıyor...yanlış hesaplamadıysam...tabi bu sürelere test tarihi olan 12 günlük bekleme süresi dahil değil...

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım yaa olmasını çok istiyorum ama olmazsa da yapacak bişey yok Valla ben transferden sonra evde patladımmmmmmmm bide bayramdı ya herkes biyerlere gidiyor ben evde yalnız oturuyorum çok sıkıcıydı ama dikkat konusuna gelince ilk 3 gün sadece wc için kalktım sonra yavaş yavaş mutfak işlerimi yaptım başka işe izin vermedi kocacığım hala çok karışıyor topuklu ayakkabı giydirmiyor mesela bana :26: dün işe başlamak iyi geldi şimdi çok rahatım valla doktor yatmana gerek yok ilk gün yat dinlen sonra normal hayatına dön bayramdayız misafirliğe git sne ağırla falan demişti hatta ama benim eşim biraz evhamlı ne olur ne olmaz diye bırakmadı valla ... Sonra kabak çekirdeği ananas ve kuru kayısı yedim bol bol kayısı kabız olmamak için ananas ve kabak çekirdeğide tutunmayı kolaylaştırıyormuş o yüzden yedim bu arada nar yemedim hiç çekirdeğindeki bir madde rahim kasılmalarına neden olduğu için hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayında çok önermiyorlar bende hiç yemedim

Sağol canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar veririz

Son düzenleme:
egunal canım hadi yumoşlar güzel güzel çatlasın inşallah sonra da 1.kalite embriyoların olsunnn vee transferden sonra güzel bir bebek dünyaya getir sende inşallah

egunal yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

inşallah canım ...ben deliyim sanırım hemşireye dün en kötü senaryo ne olabilir diye sordum o da yumurtalarının boş çıkması ve tedavinin yarım kalması dedi...sonrada niye kötü şeyler düşünmek için kendini zorluyorsun dedi...ay sormasaydım keşke durup dururken canım sıkıldı...aklıma takıldı işte...opu heyecanı falan gitti içimden tek düşündüğüm ya yumoşlarımın içi boş çıkarsa...senin son durumunuda okudum canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

egunal canım hadi yumoşlar güzel güzel çatlasın inşallah sonra da 1.kalite embriyoların olsunnn vee transferden sonra güzel bir bebek dünyaya getir sende inşallah

inşallah canım güzel dileklerin için çok sağol...her aşaması ayrı ayrı yoruyor insanı...test günün geldi sayılır..en az senin kadar merak ve heyecanla bekliyorum...inşallah önce sen güzel haberi ver arkandanda ben geliyorum

Amin canım..
gerçekten neden hep en kötüsünü düşünüyorsun ki diğer 3 tedavimde de ben senın gibiydim ya boş çıkarsa
falan diye aklımdan geçiriyorum ama bu defa umutluyum bebeğim bana sımsıkı tutunacak ve
bu çektiğim tüm sıkıntıları unutacağım diyorum Allahın izniyle...

senın bebeğinde sana sımsıkı tutunsun inş.
iyi düşün iyi olsun

hala daha aramadılar hastaneden bu merak öldürecek beni

ya 10. gün çıkar diolar sen yaptınmı test ??

ayy canım çoook geçmiş olsun... yarın opum var ve bunları okudum içim daraldı...inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini alıp gelirsin...

Kızlarrr çok moralim bozuk eşim bu sabah 5.de boluya kampa gidicek iş nedeniyle ve cumartesi dönücek tel. yasak sabahlara kadar toplantı ward shop diolar dünyadan bi haber yani ben ne yapcam yaaa zaten sıkılıyorum bide akşamları en azından vakit geçiyodu şimdi oda yok şöle arabaya binip arkadaşlarımla gezmeye gitmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum ( o gelene kadar evde tıkılcam kalcam (

ayy canım çoook geçmiş olsun... yarın opum var ve bunları okudum içim daraldı...inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini alıp gelirsin...

canım hayırlı olsun benı hatırladınmı .. msn vermeye çalışmıştık..:)) başaramadık ama :))

Hatırlamaz mıyım? Ekleyemiştik bir türlü. Solda hiç folikul gözükmedi. Sağda 3 adet mevcut. Puregon 375 mg. kullanıyorum. 4 gün sonra kontrole gideceğim.

Hatırlamaz mıyım? Ekleyemiştik bir türlü. Solda hiç folikul gözükmedi. Sağda 3 adet mevcut. Puregon 375 mg. kullanıyorum. 4 gün sonra kontrole gideceğim.

puregon iğne yane unuttum walla ne kullandımı da ..
canım ben dondurulmuşlarla başlıcem . dun dr a gıttım estrofem verdı... 4 gun bı tane diğer 4 gun 2 tane şeklinde 26 kasımda usg var..
dr um banada dondurulmuş şansın az ..0 dan başla falan dedi.. bıraz canımı sıktı..
sen hangu merkezdesin canım...

inşallah kuzum hamile olmayan kimse kalmasın topicte inşallah

ya 10. gün çıkar diolar sen yaptınmı test ??

canım ben 9.günde bi hata yaptım aslında tanemle konuşuyorduk yapmam demiştim ama bi topicte okudum regli zamanında yada birkaç gün kala ovulasyon testi de gebelik gösteriyo yazmışlar bende de 1 tane kalmıştı ovulasyon testinden onu yaptım eczaneye gidip test almadım onda çift çizgi gördüm ama dediğim gibi gebelik testi olmadığı için çok da güvenmedim kan tahlili için de çıkmazsa üzülürüm diye erken yapmak istemedim onun için yarın son günüm yarın yaptıracağım mahpeyker de erken yapmış gibi geldi bana mesela belki yaptıysa onda da vardır bebiş inşallah öyledir.

akşamları eşim artık çok pc başında durmamı istemiyor akşama kadar zaten işyerinde pcdesin bare akşamları durma diyor onun için pek gelemiyorum ama geldiğim zamanlarda burda olursan konuşur laflarız sıkma canını haa bide ben örgü ördüm tavsiye ederim iyi geliyor valla kendime mavi renk güzel bi hırka başlamıştım bitmek üzere

Son düzenleme:

atasehir memorial cem demirel

yaa bende hiç yatmadım devamlı sandalyede pc başındayım yada ufak tefek işler yapıyorum normalde çok hareketliyim bu dudum canımı sıkıyo ((
eşim olmuycağı için düşündüm yalnız kalırsam iice sarcam durcam akşamdan yola çıkalım diorum boluya gidelim yani yola çıkmak durumundayım kardeşime gideyim diorum cumarteside eşim kampı bitiyo birlikte döneriz ama tedirginim dr. aradım işi var snaırım dönmedi henüz ne yapsam bilemedim kararsızz ((

slm arkadaşlar benım bugun raporum çıkıyodu ama iptal edilmiş yeni yasa girmiş ve evlilde 3 sene sartı konmış ben daha 2 senelik evliyim çok yoruldum kendimi çok hazırlmaıştım

selam canım bende donmuşlarla denicem 3 . olucak aralık adetinde kısmetse. daha önce donmuşlarla oldumu şans daha fazla demişsin heyecanlandırdın beni :)

ben 4 kez taze denedim olmadı...donmuşlarlar şans yüksek çünkü aşırı hormon yüklemesi yok,yumurta toplama gibi sancılı bir işlem yok..vücut daha rahat oluyor...bende yumurta çok toplanıyor..bu yüzden rahatsız oluyor rahmim....

aslında bende yinede emin değildim..ama eğer keyfinin dahada yerine gelmesinin istiyorsan aşağıdaki linke gir ve baştan itibaren oku..ben yarıya geldim..okudukça daha bi mutlu oluyorum...donmuş transferiyle nerdeyse yok denecek kadar az negatif çıktı...hemen hemen hepsi gebe kaldı...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html

bu arada sanırım aynı zamanlarda tedavide olucaz..durumundan haberdar et..takib edicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…