2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...ne çok 6 yıllık evli varmış...ben ne dedim bizde 6 yıllık evliler ya da 2005 te evlenenler diye liste yapalım ...şaka bi yana ne var bu 2005 te :26:...

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 2005 te evlendim şuan tüp bebek tedavisi görüyorum henüz iğne aşamasındayım sanıyorum önümüzdeki hafta toplama işlemi yapılacak hepimiz hakkında hayırlısını diliyorum...

nismettt iyi dileklerin için sağol canım...inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız...

dr.dan izin çıktı yola çıkabilirmişim zaten hamile olsan çık deriz dedi bi sakıncası yok dedi... akşama çıkarım bende :)

merhaba hanımlar.... dün girdim ama yazamandım....dün 3 tane melekle geldim eve
umarım tutunurlar..emriyolarım istediğimiz kalitede değil. bu yüzden biraz burukluk var.... hayırlısı ama.... şimdi dinleniyorum. benim ağrılarım varr yumurta toplama işleminden kalma ağrılar.... gün geçtikçe azalıyor... annem yanımda. hayırlısı bakalımmmm

dr.dan izin çıktı yola çıkabilirmişim zaten hamile olsan çık deriz dedi bi sakıncası yok dedi... akşama çıkarım bende :)
hadi bakalım dikkatli ol o zaman

hayırlı olsun canım inşallah tutunur yavruların

dikkat edicem artık inşlh bi şey olmaz

hayırlı olsun cnm... aramıza hşgl....

dikkat edicem artık inşlh bi şey olmaz

hayırlı olsun cnm... aramıza hşgl....

merhaba kızlar cuma test günüm. İnşallah o zamana kadar adet olmazsam. Kasıklarım ağrıyor korkuyorum ben. İnşallah bekleyen arkadaşlarım hepimiz hamileyim yazarız buraya. ben moralimi bozmak istemiyorum ama çok umutlu değilim.

slm arkadaşlar benım bugun raporum çıkıyodu ama iptal edilmiş yeni yasa girmiş ve evlilde 3 sene sartı konmış ben daha 2 senelik evliyim çok yoruldum kendimi çok hazırlmaıştım

aaaaa nasıl yane bende rapor için uraşıyorum...
son hormon testim kalmıştı onuda yaptıtıp başvuracaktım ...hatta yaptırım bıle nasıl olur..
çok şaşırdım şimdi..ben gıdım bı sorım ozaman boşuna uraşmım

allah bağışlasınn cnm.. en azından senin 2 tane oğlun varmış daha az streslisindir...
şimdi okudumda bende yatmim bari artık:)))

zaten pko lu hastaların çoğunda ohss riski var ki dr.un seni neden baştan uyarmamışki....ama korkma belirtilerin azalmaya başlamış...bundan sonra daha kötü bişey olmaz,çok geçmiş olsunn...
transferide kafana çok takma nasılsa hazırda emb.ların var bu ay değilde öbür ay olacaklar en kötü ihtimal...

ohhh hadii bu bekleme günleri çabuk gececek senin içinnn...iyi gezmeler cnmm inşallah girme şansın olur netee....öptm senii

crinone jel kullanan mutlaka vardır aranızdaa...şu an çok tedirginim az önce lavaboya gittiğimde beyazımsı bir parça geldi akıntının daha kıvamlısı gibi..sanki jelin rengi ama ...bu jelden kaynaklı olabilir mi sabahları kullanıyorumm...offf ya bebeğime bişey olmamıştır di mi(

canım ben hiç bişi bilmiyorum merak ettim sen mi istedin 3 tane konulmasını yoksa herkese 3 tane mi koyuyorlar

hiç merak etme normal bişi ben de kullanmıştım zamanında

merhaba,
Tedavim bugün start aldı! Puregon ile başladık. Haydi hayırlısı..

lale seni çok merak ediyordum..Nedennn diyeceksin,çünkü rezerv konusunda kaç ile başlıyacakcaklar diye..375 demişsin,hadi hayırlı olsun canım..Bende gonal-f 300 ile başlıcam hayırlısıyla bir adet görsemm..Peki başka iğne vermedimi canım?? Benim menegon da var sanırım..

Kızlar ben rapor alan biri olarak söyliyim..Bu kanun yeni değillllllllll..Hep vardı..3 sene evli olma şartı arıyorlar tüp bebek raporu içiiin...

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bugün transferimin 8. günü ve karnıma aniden çok şiddetli bir sancı girdi yaklaşık 5 dakika falan sürdü sonra geçti ara ara karnım ve belim ağrıyor böyle olupta hamile olan duydunuzmu hiç inşallah bunlar iyiye işarettir bu 3. denemem diğer 2 sinde böyle olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…