...ne çok 6 yıllık evli varmış...ben ne dedim bizde 6 yıllık evliler ya da 2005 te evlenenler diye liste yapalım ...şaka bi yana ne var bu 2005 te :26:...
hadi bakalım dikkatli ol o zamandr.dan izin çıktı yola çıkabilirmişim zaten hamile olsan çık deriz dedi bi sakıncası yok dedi... akşama çıkarım bende :)
merhaba hanımlar.... dün girdim ama yazamandım....dün 3 tane melekle geldim eve
umarım tutunurlar..emriyolarım istediğimiz kalitede değil. bu yüzden biraz burukluk var.... hayırlısı ama.... şimdi dinleniyorum. benim ağrılarım varr yumurta toplama işleminden kalma ağrılar.... gün geçtikçe azalıyor... annem yanımda. hayırlısı bakalımmmm
hadi bakalım dikkatli ol o zaman
hayırlı olsun canım inşallah tutunur yavruların
umarım tutunurlar..emriyolarım istediğimiz kalitede değil. bu yüzden biraz burukluk var.... hayırlısı ama.... şimdi dinleniyorum. benim ağrılarım varr yumurta toplama işleminden kalma ağrılar.... gün geçtikçe azalıyor... annem yanımda. hayırlısı bakalımmmm
hadi bakalım dikkatli ol o zaman
hayırlı olsun canım inşallah tutunur yavruların
slm arkadaşlar benım bugun raporum çıkıyodu ama iptal edilmiş yeni yasa girmiş ve evlilde 3 sene sartı konmış ben daha 2 senelik evliyim çok yoruldum kendimi çok hazırlmaıştım
cnm valla ben çoktan hayata döndüm hiç yatmadım yatanlarıda hayretle okuyorum çünki ben yapamıyorum normal ne varsa yapıyorum internetimide açıyorum tellede konuşuyorum işimide yapıyorum zaten yapacak kimsemde yokmecburi herkes nasıl rahat ediyosa bence öle hareket etsin yatmak isteyen yatsın kalkmak isteyen kalksın ara ara kasıklarıma kıramplar giriyo ve heryerim ağrıyo sanırım ilaçlardan bu gün crinone jelin yan etkilerini okudum hepsi mevcut midem kötü sinirliyim ama belli etmemeye uğraşıyorum :)) bütün eklemlerim acıyo hatat en kötüsü midem çok iştahım açık herşeyi yemektende midem ağrıyo ve yanıyo olabilir özellikle bu gün akşam çok kötüydü
2 bebek meseleside nereyi okudun bilmiyorum :)) benim 2 oğlum var 15 ve 13 yaşlarında başımdan 5 kez normal hamilelik geçti kısaca bu
Kızlar umutluyum mutluyum ama ne kadar bu modda gidebilirim bilmiyorum.sizide bilgilendirmek istiyorum .yumurtalarım toplandıktan sonra eve geldim karnım agrıyo ama nasıl bir agrı daha önce içkanama ve acık ameliyat gecirmiştim kistten öle bir agrım vardı ogun sıktım dişimi yapılan işlemdendir dedim ama yok dün karnım şişmeye başladı davul gibi oldum.agrı kaburgalarımın altına doğru yayılmaya başladı hemen hastaneye koştum over hiperstimülasyonu genellikle pkolu genc ve zayıf bayanlarda görülüyomuş yumurtalıkların fazla uyarılmasında kaynaklana karın boşlugunda sıvı toplanması imiş erken tanı cok önemli dediler.catlatma iğnesini vurduktan sonraki gün belirtiler ortaya cıkıyomuş biranda fazla kilo artşı karın şişliği nefes alamama başlıca şikayetler.belirli bi tedavisi yok proteinle beslenme öneriyolar.bugünkü transferim iptal oldu dün gece hastanedeydim.erken teşhis olduğum için sıvı takviyesi yapıldı beslenme listem düzenlendi ek iğneye ve ilaçlara başladım.yarın kontrole gidicem.iki gün içinde düzelmezse tedavim iptal olucak.embriyolarım dondurulcak.allahtan hayırlısı yumurtalarınınz toplandıktan sonra günlük tartılın karın cevrenizi metre ile ölcün benzer şikayetleriniz olursa hemen doktorunuza başvurun.rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.banada sabır versin dua edin nolur bende bebeğimi laıp geleyim.tek yumurtalıktan 6 yumurtam döllenmişti suan hepsi ii durumdalar allahım birini almayı nasip etsin:26:
dr.dan izin çıktı yola çıkabilirmişim zaten hamile olsan çık deriz dedi bi sakıncası yok dedi... akşama çıkarım bende :)
crinone jel kullanan mutlaka vardır aranızdaa...şu an çok tedirginim az önce lavaboya gittiğimde beyazımsı bir parça geldi akıntının daha kıvamlısı gibi..sanki jelin rengi ama ...bu jelden kaynaklı olabilir mi sabahları kullanıyorumm...offf ya bebeğime bişey olmamıştır di mi(
merhaba,
Tedavim bugün start aldı! Puregon ile başladık. Haydi hayırlısı..
ikizler sobeledim seni
aaaaa nasıl yane bende rapor için uraşıyorum...
son hormon testim kalmıştı onuda yaptıtıp başvuracaktım ...hatta yaptırım bıle nasıl olur..
çok şaşırdım şimdi..ben gıdım bı sorım ozaman boşuna uraşmım
next sobeeeeeeeeee........ şubatta başlıcam ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?