2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar saat 2 gıbı transferım oldu. Bebegımı alıp evımıze geldım.sımdı evde dınlenıyorum. Telefondan ınternete gırıp sıze haber vermek ıstedım. 2 gun dınlenıp normal hayatıma devam edebılırmısım. Dua edın bebegım annesıne tutunsun. Brynscım senı sımdı cok daha ıyı anlıyorum. ayagı kalkarken bıle bısı olacak dıye odum kopuyo, 24 kasım test gunum. Bakalım mevlam ınsallah ol demıstır. Bu arada bebegımın embrıyosunu gosterdıler transfer sırasında. Dr bak ne guzel gorunuyo dedı. Ins buyumeye devam eder. gecmısı okuyamadım ama ılk fırsatta okuyacagım. Opuyorum hepınızı.

kesin bişi var bu 2005 te..bu arada hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah...

hayatcım çok sevindim bebeklerini almışsın...kalite kısmına takılma lütfen ALLAH ol desin yeterki ne kalitesi kalır ne başka bişeyi...sımsıkı tutunsun bebeklerin inşallah...

canım inşallah tutunuyordur bebeğin...adet olmak için çok erken bi zaman...bence tutunma belirtileri bunlar...İNŞALLAH...

kuzum 3 yıllık evli olma şartı yeni bi yasa değil kiiii...zaten vardı...

bebeğine bişi olmamıştır canım canını sıkma yardımcı ol ona sımsıkı tutunsun annesine...

canım inşallah tutunma belirtileridir bunlar...böyle belirtilerden sonra hamile olan birden fazla kişi biliyorum ben..

ayy canımmmm...demek aldın geldin meleğini...ALLAH ayırmasın inşallah...12 gün sonrada güzel haberini kutlamayı diliyorum...şimdi dinlenme zamanı öpüyorum seniiii...

Son düzenleme:
bende bı kaç gündür girmiyorum bol bol geziyorum çok bunalmıştım evde :) biraz ağlamadan sonra kendime geliyorum yavaş yavaş hoş başka şansımda yok gibi..
evet ben 10.günde yaptırdım çünkü o tarihte de çıkıyor sonuç bugün 12.günüm tekrar yaptırdım hani dr belli olmaz vs demesın diye neyse
bu işten çıkardığım bir sonuç var ki en iyi dr da olsa en iyi merkezde olsa olmayınca olmuyor işte hiçbir kriter olmaması herkesin elini kolunu bağlıyor koskoca prof geçip karşıma neden olmadı die sorma bana diyor :) e ne diyeyim ben saçmalık tabıı nasılsın diye sormaya gitmedim adama ama enteresan bir genişlikle soru sorma dedi yaa ve gerçekten karşımda duranın insan olduğundan şüphe ettim teselli edecek tek bir cümle olmadığı gibi seni sorma diyerek kitliyorlar oldu deyıp çıktım tabii arkamdan tekrar tedavi için gün alabilirsin demeyi unutmadı ama :) yani ne diyeyim bilemedim hastane ve dr adı vermicem ama türkiyenin bu konudaki hesapta 1 numaralı adamı ve 1 numaralı hastanesi...
yani arkadaşlar hangi merkez daha iyi diye bişey yok ,önemli olan dr unuzun insan olması çünkü olmayınca dr dan duyacağınız tek samimi bir cümleye ihtiyaç duyuyorsunuz.

Sadece 375 puregon verdi. Sadece sağda 3 folikul gözüktü. Solda yok maalesef

cnm canın nasıl istiyosa öle yap çok kendini yorma o kadar eğer yatmak istemiyosan yatma rahat ol bence bak ben şimdi yola çıkıyorum şehirdışına gezmeye :))
orada daha ii hissetcem kendimi evde yalnız sıkılmaktansa :))
aynı jeli bi çoğumuz kullanıyoruz korkma bendede aynısı oluyo ve su gibide bağzen akıntı geliyo jelin fazlası dışarıya çıkmıştır ii olmana sevindim

cnmmmm çok sevindim hadi gözün aydın ilk 2 gün dikkat et kendine emi arada bi kalk ufak bişeylerler yap yatınca heryeri kasılıyo insanın ama yorulma bende seni öptüm kocaman

bi dr.um vardı, biz yapacağımızı yaptık bundan sonrası üst makamın bileceği iş derdi.
dr.un da nasip işte, biz yapacağımızı yaptık dese ne olurdu, dr.ların iletişim dilinden nefret ediyorum soru sorarsan sorunlu hasta oluyosun

ya ne olur biri de bana cevap versin. 3 tane mi konuluyor. mesela sperm varsa yoksa 1 tane mi neye göre belirleniyor.

ya ne olur biri de bana cevap versin. 3 tane mi konuluyor. mesela sperm varsa yoksa 1 tane mi neye göre belirleniyor.

35 yaş altında 1 tane, 35 yaş üstünde 2 tane konuyo
eğer 2 defa tüp bebek yaptırdıysan sonrakinde 2 tane konabiliyo 35in altında

böle hatırlıyorum ama emin değilim

canım ben 3 sene evli olmayan ama rapor bılıyorum..
bıde bana tup bebek için gerekli şartlar ve istedıklerı evraklarda 3 sene evli olmak şartı yazmıyo..

Ama gülüm o dediğin ciddi problemlerde veriliyor galiba..Mesela azosperm gibi..Mesela böyle sorunu olanlarda 2 aşılama gerekliliği de aranmıyor,bu sebeple rapor alan arkadaşlarım olmuştu Z.Kamilde ama başka türlü bilmiyorum.Birde evet verilen kağıtlarda yazmıyor ama, google dan araştırdığında bile bu durumun gerekiliği bütün sayfalarda var.Prim gün sayısı falan da doldurulması isteniyor.. İnşş. alabilirsin gülüm..Ben raporla Umuta 2000 tl ilaçlarada 750 tl verdim,darısı başına tatlım..

Nesrincim hadi hayırlı olsun gülüm Bebişin sana sımsıkı tutunur inş..

İyi bak kendine

Mahpeykercim ne diyim bilmiyorum ki...Toparlamana sevindim çok..Soru sormak en doğal hakkımız tabii ama işşte dediğin gibi innnsannn olmak,halden anlamak,karşısındakinin yerine kendini koyup öyle hareket etmek her yiğidin harcı değil maalesef..Dualarım seninle..Kendine ii bak öpüyorum çokk:18::18::18:

hayırlı olsun transferin canım...inşallah pozitif sonucunu duyarız...

hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah tutunur bebişin sana sıkı sıkı

nesmit transferin hayırlı olsun inş. bebeklerin bırakmaz seni

hastaneden 5 gibi aradılar 7 yumurtama mikroenjeksiyon yapılmış 5 tanesi döllenmiş
5 tane olması benım için bir mucize hep 1-2 tane oluyordu

yarın 12 gibi tranferim olucak hayırlısıyla

Allah yardımcımız olsun arkadaşım ne desen haklısın bence tüp bebek artık bir para kazanma sektörü haline gelmiş doktorlar artık ilk planda parayı 2. planda hastayı düşünür olmuş kimse bana şu hastane iyi bu doktor iyi demesin hepsi aynı bunların ben 3. kez aynı merkezde tedavi oluyorum ha çok güvendiğim içinmi hayır hastane temiz ve düzenli olduğu için ortamına alıştığım için heryer aynı bence

hadi bakalım canım gözün aydın inşallah hamiş haberini yazınca da gözün aydın deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…