banada tedaviye başlarken ilişki yasak demişlerdi...
yazıyor ya onları silmeniz gerek yoksa liste alıntı şeklinde gözükür post şeklinde gözükmez.. onları da sildikten sonra başka bişi kalmıyor zaten cevapla diyosunuz... ha bide mesela kolon eklemek satır eklemek için de en alt sırada butonlar var.. en baştan 4. sola yeşil okla gösteren buton üste satır ekliyor..onun yanındaki 5. buton alta satır ekliyor onun yanındaki 6.buton ise olduğunuz satırı siliyor... sonra diğer yandaki butonlarda 7.ve8. butonlarda kolon ekliyor ama bunu kullanmanıza gerek yok siz sadece satır ekleyeceksiniz o kadar :) 9.butonda kolon silmek için ama bunada gerek yok :) yani bu kadar listeyi güncellemek.. zaten font yazı rengi ve bold italik var onları anlatmama gerek yok herhalde :)
listeyi güncellerseniz sevinirim tekrar söylüyorum olmazsa karışırsa özelden mesaj atınız... bende gelip artık kendimden ve mercimeğimden bahsederim rahatça size
mesela akşam doktordaydık... mercimeğimin kesesini gördüm 1cm kesesikendisi 5 haftalık 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez Allah ın izniyle çok hjuzurluyum kızlarrr darısı tez vakitte sağlıkla başınıza inşallahhhhhh muhteşem bi duygu ultrasonda siyah bu nokta şimdilik tam mercimek kadar zamanla gelişmelerini yazarım mercimeğimin... bu arada ben sürekli açım çok acıkıyorum durmadan yemek yiyorumm ama şükür daha kilo almadım normalde 59-60 arası gidip geliodum dün doktorda tam 60 kg dim... bakalım 60la başladık kaçla bitircez
şimdilik bnden bu kadar yemek yemem lazım mercimeğim acıkmışş karnımın gurultuları taaa fizandan duyuluyorşimdilik hoşçakalınnn
kızlar benide alın listeye lucrin kullanıyorum bursa pembemavi tüp bebek merkezinde sürüyor tedavim.
arkadaşlarr günaydın :)
listeyi elimden geldiğince güncelliyorum yanii yetişmeye çalışıyorum sizlerede... ama zor oluyor.. kendimi anlatamıorum size listeyle uğraşmaktan.. o yüzdenn sizden birine devretmek istiyorumm anlatıcamm size umarımm başarılı olursunuz.. olamazsanız bana özelden mesaj atarsanız el atarım tekrar yardımcı olurum ok :)
bu arada bazı arkadaşlar da gidip başka arkadaşlara beni ekledinmi diye soracağına listeye şöyle bi bakarsa görecektir kendini :) ben dedikten sonra yazan herkesi ekledim çünkü...teşşekkür ederim anlayışınız için...
şimdi ben listeyi direk burdan tablo oluşturarak yaptım yani excelde yapıp buraya atmıyorum.. şiimdi önce listeyi olduğu yerden alıntı yapacaksınız.. ve kalın büyük B harfiinin üstündeki A lı butona basacaksınız bu listeyi tablo halinde görmenizi sağlayacak... daha sonra düzenleme yapacağınız yere gelip güncellersiniz.. en başta ve en sondayazıyor ya onları silmeniz gerek yoksa liste alıntı şeklinde gözükür post şeklinde gözükmez.. onları da sildikten sonra başka bişi kalmıyor zaten cevapla diyosunuz... ha bide mesela kolon eklemek satır eklemek için de en alt sırada butonlar var.. en baştan 4. sola yeşil okla gösteren buton üste satır ekliyor..onun yanındaki 5. buton alta satır ekliyor onun yanındaki 6.buton ise olduğunuz satırı siliyor... sonra diğer yandaki butonlarda 7.ve8. butonlarda kolon ekliyor ama bunu kullanmanıza gerek yok siz sadece satır ekleyeceksiniz o kadar :) 9.butonda kolon silmek için ama bunada gerek yok :) yani bu kadar listeyi güncellemek.. zaten font yazı rengi ve bold italik var onları anlatmama gerek yok herhalde :)
listeyi güncellerseniz sevinirim tekrar söylüyorum olmazsa karışırsa özelden mesaj atınız... bende gelip artık kendimden ve mercimeğimden bahsederim rahatça size
mesela akşam doktordaydık... mercimeğimin kesesini gördüm 1cm kesesikendisi 5 haftalık 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez Allah ın izniyle çok hjuzurluyum kızlarrr darısı tez vakitte sağlıkla başınıza inşallahhhhhh muhteşem bi duygu ultrasonda siyah bu nokta şimdilik tam mercimek kadar zamanla gelişmelerini yazarım mercimeğimin... bu arada ben sürekli açım çok acıkıyorum durmadan yemek yiyorumm ama şükür daha kilo almadım normalde 59-60 arası gidip geliodum dün doktorda tam 60 kg dim... bakalım 60la başladık kaçla bitircez
şimdilik bnden bu kadar yemek yemem lazım mercimeğim acıkmışş karnımın gurultuları taaa fizandan duyuluyorşimdilik hoşçakalınnn
hlycim merhaba canım ,
hadi gozun aydın olsun keseyı de gormussun :) kalp atışlarını da goreceksın ınsallah en yakın zamanda. herhalde muhtesem bir duygudur diye tahmin etmekteyim ben de.. hem cok uzak hem de bazen yakın gelen bir duygu .
benim bile daha tedavıye baslamadan sınırden acıldı ıstahım :):) stres basladı hafıften bende ..
ptesı baslıyorum lucrıne ınsallah .
ısteyım su anda ama bır musaıt oldugumda anlattıgın yontemlerle ben de bakıp yapmaya calısacagım canım .
mesela guzel arkadasım mattıka eksık lıstede , bır musaıt oldugumda deneyeyım ben olmadı ..
kesınlıkle sana yardımcı olmamız geek guzelım . sımdıye kadar ekmek elden su golden yasadık ama artık calsıma vaktıdır kızlARRRRRRRR
hlycim merhaba canım ,
hadi gozun aydın olsun keseyı de gormussun :) kalp atışlarını da goreceksın ınsallah en yakın zamanda. herhalde muhtesem bir duygudur diye tahmin etmekteyim ben de.. hem cok uzak hem de bazen yakın gelen bir duygu .
benim bile daha tedavıye baslamadan sınırden acıldı ıstahım :):) stres basladı hafıften bende ..
ptesı baslıyorum lucrıne ınsallah .
ısteyım su anda ama bır musaıt oldugumda anlattıgın yontemlerle ben de bakıp yapmaya calısacagım canım .
mesela guzel arkadasım mattıka eksık lıstede , bır musaıt oldugumda deneyeyım ben olmadı ..
kesınlıkle sana yardımcı olmamız geek guzelım . sımdıye kadar ekmek elden su golden yasadık ama artık calsıma vaktıdır kızlARRRRRRRR
canım altta ismini goruyorum..sen naptın canım..
ben naptımmm BEBİŞİMİ ALDIM GELDİM allahım cok sükür dün kontrole gittim biçare umutsuz ama transferim oldu.sıkı diyetten ve serumdan sonra cok şükür atlattım ve bebeğimi aldım geldim inanılmaz bi duygu.embriyomda 8 hücreli birinci kaliteydi.allahım hamileliğimizide gösterir inşallah...
merhaba kızlar birazdan bebeğimi almak için hastaneye gideceğim
tanem ve breska hayırlı haberlerinizi bekliyoruz merakta bırakmayın bizi
egunal bugun opu vardı haberdar et bizi
kızlar transferden sonra duş alabiliriz demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?