hmmm ozamann benımm aralık bası cıksaa anca ocak adetıne falan kalırr sanırım dımı cnmm....???
benimde kendimle ilgili herşey,im tamam..eşimzin urolojıye muayene olması gerek okadar..
ama artık adamdan bişey istemeye yuzum yok...sorun bende olduğundan şunu yapalım bunu yapalım dıyemıyorum..gerçi çok anlayışlı maşallahh ama ben diyemıyorum ..
CANIM anlayışlı olucak tabıkıı sorunn onda olsaa sende anlayıslı olurdun kı sonucta ıkınzde ıstıyorsunuz ve bu yola baskoydunuzz bence sendee hiç çekınmee yanıı esın o sonuctaa :) umarımm ılk denemızdee olur yaa ALLAHIM nasip etsin..
Günaydın kızlar ben bişey sorcam kan pitilasmasi testini yaptırayım mı ? Nerde yapıyorlar bu testi? Acillll cevap bekliyorum sekerparelerim
canım benim tüplerimde küçükken geçirdiğim bir enfeksiyon nedeniyle kapandı...bende çok aldırmak istedim ama almıyolar öyle isteyince tüpleri...2 rahim filmi çektirdim tüplerimde sıvı birikmesi şişme olmadığında bir sorun teşkil etmiyormuş..sadece kapalı...öylece duruyorlar işte,takılıyolar kendi çaplarında...
saol canım benım ilk denemem tuttu zaten düşük yaptım..şimdi dondurulmuşlarımı denicem inşallah tutar..
bi yandanda rapor çıkartmak ıstıyorum.. inşallah bıdahakı denemeye gerek kalmaz tutar bu sefer..
benım tuplerımde geçiş yok canım..
zaman durdu sankii..... geçmek bilmiyorr.....test günüm 24 kasım inşallah benim için öğretmenler günü hediyesi olur.....karmakarışığımm sizler ne durumdasınız?????
Merhaba canim,kan pıhtılaşması testi büyük hastanelerde ve özel hastanelerin hepsinde yapılıyo ben kadıköy acıbademde dr. yazmıştı bende zeynep kamilde hiç para ödemeden yaptırmıştım....
insallah canim . Bizim gibi henuz baslamayanlar icin sen o kadar ileri bir durumdasin ki... Cogunu atlattiniz. Cok zor biliyorum . Ama sabir .zaman durdu sankii..... geçmek bilmiyorr.....test günüm 24 kasım inşallah benim için öğretmenler günü hediyesi olur.....karmakarışığımm sizler ne durumdasınız?????
çok soru soruyorum ama kafama takılıyo...
bana ilk denememde transferden once e2 testi yapılmadı .
neden yapılıyo..yuksek çıkarsa noluyo ..
kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((
transferden once e2 yapilmiyor..
kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((
valla ben de günlük hayata döndüm dün alışveriş merkezine gittim gezdim napim zaman geçmiyor hafif bel ve kasık ağrısı var bende gazım çok oluyor iştahım yerinde göğüslermde öyle çok bir değişiklik yok normalde benim adet belirtimde çok olmazdı zaten bilmiyorum artık pazartesi belli olacak herşey benim için
melikee, sana da çok teşekkür ederim listemizi her gün güncelliyorsun. eline sağlık.
canım peki nezaman yapılıyor..bana hiç bakılmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?