2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm ozamann benımm aralık bası cıksaa anca ocak adetıne falan kalırr sanırım dımı cnmm....???

benimde kendimle ilgili herşey,im tamam..eşimzin urolojıye muayene olması gerek okadar..
ama artık adamdan bişey istemeye yuzum yok...sorun bende olduğundan şunu yapalım bunu yapalım dıyemıyorum..gerçi çok anlayışlı maşallahh ama ben diyemıyorum ..

CANIM anlayışlı olucak tabıkıı sorunn onda olsaa sende anlayıslı olurdun kı sonucta ıkınzde ıstıyorsunuz ve bu yola baskoydunuzz bence sendee hiç çekınmee yanıı esın o sonuctaa :) umarımm ılk denemızdee olur yaa ALLAHIM nasip etsin..

saol canım benım ilk denemem tuttu zaten düşük yaptım..şimdi dondurulmuşlarımı denicem inşallah tutar..
bi yandanda rapor çıkartmak ıstıyorum.. inşallah bıdahakı denemeye gerek kalmaz tutar bu sefer..
benım tuplerımde geçiş yok canım..

Günaydın kızlar ben bişey sorcam kan pitilasmasi testini yaptırayım mı ? Nerde yapıyorlar bu testi? Acillll cevap bekliyorum sekerparelerim

kan pıhtılaşması testi büyük hastanelerde ve özel hastanelerin hepsinde yapılıyo ben kadıköy acıbademde dr. yazmıştı bende zeynep kamilde hiç para ödemeden yaptırmıştım....

tabiki canım doktorun karr veriyor. benim çok ilerlemiş öyle söylediler hatat gösterdiler gördüm :) benim çok fazla akıntım oluyordu oda işte embriyoyu engelliyordu kısmet yaaa ne zor şeyler allh beterşinden saklasın

zaman durdu sankii..... geçmek bilmiyorr.....test günüm 24 kasım inşallah benim için öğretmenler günü hediyesi olur.....karmakarışığımm sizler ne durumdasınız?????

Kızlar merhaba İyi haftasonları herkess.. İşe gitmemenin huzuru vr kocamlaa kahvaltı ve çay keyf misss gibi..... Hayatt canım şuan senin yerinde olmayı çok istedim bende sabırsızlanıyorum vakit geçmiyor.. Hepinii öpüyorum

HIMM anladımm cnmm..herkesin sorunu farklı iştee..herşey nasip kısmett..ALLAHIM hayırlı evlatlarr nasip etsinn hepimizee...

çok soru soruyorum ama kafama takılıyo...
bana ilk denememde transferden once e2 testi yapılmadı .
neden yapılıyo..yuksek çıkarsa noluyo ..

zaman durdu sankii..... geçmek bilmiyorr.....test günüm 24 kasım inşallah benim için öğretmenler günü hediyesi olur.....karmakarışığımm sizler ne durumdasınız?????

katılıyorum sana zaman gecmek bılmıyor. ayrıca sen ben ve bryns aynı gun test verecegız. ınsallah 3umuzde guzel haberler verecegız bundan. kendımı dınlemekten bı hal oldum valla. bı adet sancısı gıbı gelıyo, bı degısık gelıyo. tuhaf duygular. var oldugunu dusunerek onunla konusuyorum, elım karnımda uyanıyorum. sonra ya orda yoksan dıyorum. cok duygusal oldum ben yaa herseye ıcerleyıp aglayasım gelıyor. dun gece esımle konusurken ayagı aglayıp ıcımı doktum. tuhaf duygular yanı.

kan pıhtılaşması testi büyük hastanelerde ve özel hastanelerin hepsinde yapılıyo ben kadıköy acıbademde dr. yazmıştı bende zeynep kamilde hiç para ödemeden yaptırmıştım....
Merhaba canim,

Kanda pihtilasma dedigniz trombofili paneli mi oluyor? Ben de gecen hafta yaptirdim izmirde ozel bir labaratuvarda. 350 tl verdim nakit. Devlette de oluyormus ama 1 ayda cikiyormus. Bana 15 gun sonra cikar dediler labaratuvardan.
insallah canim . Bizim gibi henuz baslamayanlar icin sen o kadar ileri bir durumdasin ki... Cogunu atlattiniz. Cok zor biliyorum . Ama sabir .
çok soru soruyorum ama kafama takılıyo...
bana ilk denememde transferden once e2 testi yapılmadı .
neden yapılıyo..yuksek çıkarsa noluyo ..

transferden once e2 yapilmiyor..

brnyns; benim de kasıklarda birkaç saniye süren batmalar oluyor. göğüslerimde hassaslık hat safhada. bir de günlük hayatıma çok mu erken döndüm diye sıkıntı yapıyorum.bazen unutuyorum transfer olduğumu.

transfer olan arkadaşlar sizlerde durumlar nedir? hala yatıyor musunuz yoksa siz de benim gibi günlük hayat koşturmacası içinde misiniz?

valla ben de günlük hayata döndüm dün alışveriş merkezine gittim gezdim napim zaman geçmiyor hafif bel ve kasık ağrısı var bende gazım çok oluyor iştahım yerinde göğüslermde öyle çok bir değişiklik yok normalde benim adet belirtimde çok olmazdı zaten bilmiyorum artık pazartesi belli olacak herşey benim için

pazartesi günü inşallah pozitif sonucunu alırsın arkadaşım. Allah yardımcımız olsun.benim için de pzartesi ve salı stresli 2 gün çünkü çok önemli sınavlarım var.çok stresliyim bu sınavlar tam da bu zaman denk geldi.inşallah bu stres olumsuz etkilemez. benim de test günüm cuma. ama ben perşembe yaptırmayı düşünüyorum

canım peki nezaman yapılıyor..bana hiç bakılmadı..

Canim yumurta takiplerine gittiginde ultrasona girmeden once yapiliyor ki o cikan sonuca gore ignelerinin dozu ayarlansin .
Bildigim kadariyla sen zaten dondurulmus tedavisi oluyorsun . Benim de dondurulmus tedavim olmustu ve hatirladigim hic e 2 yaptirmadigim dondurulmusta. Ama normal tedavide dedigim gibi yumurta takiplerinde yapiliyor . Ve catlatmadan once tabii ki...

Sen nerede olmustun tedavini? Hic yapilmamis olmasi degisik. He e2 nedir diye sorarsan sana net soyleyemem ama yumurta buyuturken kontrol altinda olmasi gereken bir test oldugunu biliyorum . Yanlis bilmiyorsam ohss de e2 degerinin yuksek olmasina bagli olarak gelisen bir risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…