2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum siz nerdenisinz yakın mı size

Ben almanyada yasiyorum memorialde yatircaz Bit doktorumuz bize ayni Gun olmasi gerekiyor dediler hucrelerde kayip olmasin diye almanyadaki Doktor ise once tese yapilcak Omi dondurcaz dediler esim gitmedi memorial Nashville dediyse Kyle yapalim dedi Yani her Doktor farblich diyor benimde Kaftan karisiyor Bide COk sinir oluyorum hangisi dogru anlamadim valla

çok silik 2.bir çizgi görüyorum...ama abartıyor olabilirim...
brnyns fotosunu çekip koyar mısın acaba senin testi....eşim kanda baktırmama izin vermedi biraz daha sabır diyor

Son düzenleme:
çok silik 2.bir çizgi görüyorum...ama abartıyor olabilirim...
brnyns fotosunu çekip koyar mısın acaba senin testi....eşim kanda baktırmama izin vermedi biraz daha sabır diyor

hadi inş canım.
bence de kan testini gününde yaptır

kızlar bugn hastaneden aradılar 11 yumuritamdan 7 si olgunmuş 7 sini döllemişler ama 5 tanesi döllenmiş yarında arıcaklar kalitelerini öğrenicez transfer günü nü öğrenicez sizce nasıl iiyi mi sonuçlar inşallah 5i de 1. kalitede olurlar

cnm bnmde 11yumurtadan 9u olduundu sadece 3ü döllendi ve döllenen sayının çok az old.nu bölünmezse iptal olacğnı söylediler ağladım ağladımm.......ama sonra aradılar ve 3ününde çok iyi durumda old.nu sölediler 1 i transf. edildi 2si donduruldu salı öğrencm sonucu hatta bugun test yaptm siliiiiikk bişey görünüyor ama heveslenmek istemiyorum... yani 5 bence çok iyi bir sayı cnm bol bol dua et..

burdasın sonunda bende test yaptım silik çizgim var ama kan veremedim eşim istemiyor..yüklemen mümkün mü testini buraya

canım bende anadolu sağlık merkezindeyim...martta bir denemem oldu orda negatif sonuçlandı..şimdi kalan donmuşlarım var..onları deniycem..adet olmayı bekliyorum...benim doktorum aydın bey...

inşallah iyi haberler alırsın...ben labaratuvarlarına çok güveniyorum...benim daha önceki hiç bir denemede donmuş çıkmıyordu..ilk ASM de donmuşum çıktı..24 yumurtam toplanmıştı..24 üde döllendi..24 üde 5 güne kadar yaşadı...5. gün aralarından 9 tanesini seçtiler..2 si transfer..7 si dondurulmuştu...şimdiye kadarki en iyi denemeydi...inşallah sende güzel sonuşlar alırsın canım..

bence güzel çok fazla olması değil önemli olan kalitesi uamrım kaliteli olulrar. bol şans

ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin

Eklentiler

• $IMG_1916.webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
brnys canımm ben senı şimdiden tebrık edıyım...
benım ilk denemde hamıle kalmıştım..10 gun test yaptım negatıf çıkmıştı ..12 gun kanda baktırdım 681 çıkmıştı..
canım ben şimdiden sevındım senın adına..

bende yarın sabah test yapacagım ıdrarda dayanamadım. az once bı arkadasımla konustum ona da 5.gun blast embrıyo konmus ve teste 3 gun kala ıdrarda sılık cıkmıs. benımde yarın 3 gunum kalıyo denıyecegım. en azından merakım gıdecek. cunku ıyıce umutsuzluga kapıldım nedense

canım benımde 5.gun blast tı 10 gun test yaptım ıdrarda çıkmadı 12 gun kanda çıkmıştı...
ama sen bılırsın için rahat edıcekse yap

canım benımde 5.gun blast tı 10 gun test yaptım ıdrarda çıkmadı 12 gun kanda çıkmıştı...
ama sen bılırsın için rahat edıcekse yap

ya o arkadasıma blast emb 3 tane konmus 1 tuttu ve kızı var sımdı. benımle aynı merkezde ama benım hıc sansım yok zannedıyorum. tek embrıyo cunku. offf kafayı yıcem en zoru beklemekmıs onu anladım. Raım hayırlısını versın.

oooooooo maaşallah.....artık hiç beklenirmi? bence koşa koşa git kan vermeye...

ah eşim izin verse söz aldı salı gideceksin diye

ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin

ohhh çok şükür bariz belli,,,bnmkide böle valla ayyyyyyy inşallah hamileyizdir...bu arada cok teşekkür ederim yoldan yordun argın geldin koydun hemen

slm kizlar bende aralik ayinin ilk haftasi allahim izin verirse tedavime basliyacagim
benide araniza alirsaniz cok sevinirim

35 yasindayim,15 yillik evliyim..3.tup bebek tedavim,sebebsiz interf.
ilaclarim hersey hazir,adet olmayi bekliyorum
adet olmayi ilk defa bukadar cok istiyorum..))))
hakkimizda hayirlisi artik
sevgiler

cnm benım bugun kacıncı gunundu

koyduğum resim transferin 5. gün akşamıydı bu gün transfer günü sayılmıyosa 8. günüm yaaa içim içimi yiyo acaba gerçektenmi die üff çok büyük hata yaptım aslında erken yapmakla carmenn sende koyarmısın ??

sen şimdiden tebrikleri kabul et....yani o test bozuk değilse çok belli gebesin...

tebriklerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…