2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bnm ılk denemem ve lucrin kullanıyorum bgn sekizinci iğnemi oldum ama hala adet görmedim=(
bir an önce olsun istiyorum insan ne kadarda sabırsız oluyormuş meğer..
lucrin kullanan varsa kaçıncı gün adet oldunuz

evettt hadi yorumlayın bakalımm...

makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz

Son düzenleme:
sen şimdiden tebrikleri kabul et....yani o test bozuk değilse çok belli gebesin...

tebriklerrrrrrrrrrr

valla bilmiyorum test bozuk değil ama işte insan acabamı diyip duruyo inşlhhh rabbim inşlhhh
ya 2 gündür gelen lekelenmem de beni şüpheye itti beyaz beyaz jel geliyo ara ara çok az koyu renkte geliyo dr. sölediğide bi umut işte

eeeeeeeee ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun? bence bekleme sonuna kadar...

ben ilk tedavimde kullanmıştım 21.gün başlamıştım 28.gün adet olmustum bikaçgün sarkma olabilir diye uyarmıştı hemşireler olursun dert etme

Kızzzzlaaarrrrr 2 gün yoktum neler olmuşşş...Başım döndü okumaktan

hlyy mercimeğin resmine bayılllldımmmmm..İsminin hakkını veriyor valla..Maşalallllaaahh,,barekallahhhhh..

brnyns , carmen inşşşşş... hamilesinizdir kızlar..Hayırlı haberlerle gelirsiniz..

a.akilli.. okuyunca üzüldüm çok ama hayırlısı tabiiki..

Egunal yaşadıklarını okuyunca şoookkkkk geçirdim.. ohsss olmuşsun ama hayırlısıyla transferin olmuş gülüm...Senden de kocaman bir pozitif haberi alırız umarım..

nesmitt neden durup dururken umutsuzluğa kapıldın bacım anlamadım..Neolur olumlu düşün sabbbretttt gülüümmm..

Eki Görüntüle 292056

evettt hadi yorumlayın bakalımm...

makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz

carmencim cnm kendi kendime üzülüyorum bak tutamadım kendimi paylaştım sizede kurt düşürdüm neyse yapcak bişey yok
benim test seninkinden daha koyu ama senin çizgide var yani çok belli ama ben kendimden bile emin olamıyorum bide herkesin farklı oluyo ya test b-hcg kana ne kadar çok karışırsa o kadar çizgi belli çıkıyo inşlh arkadaşım hepimizin hakkında hayırlısı

arkadaşım laptopun içine girdim valla ama görünüyor resmen ikinci çizzgiii..Hadi hayırlısı diyorum ve kocaman bir yolluyorum..Darısı kan tahlilinden sonrada sevinmeye inşşşşş...

kızlar valla testte çok daha net ama nedense fotoda çıkamadı o kadar bizim makina dandik sanırım biraz:)) bende kan sonucunu görmeden asla heveslenmek istemiyorum tabii ama inşallah benimledir bebeğim...
brnyns teyzesinin yüzünden erken oldu aklıma soktu bikere ee aynı gün transfer yapılınca:)))cnm şaka bi yana bahane oldu işte...
millstone boncuk için teşşekürler inşallah gerçekten hamileyimdir

ben ilk tedavimde kullanmıştım 21.gün başlamıştım 28.gün adet olmustum bikaçgün sarkma olabilir diye uyarmıştı hemşireler olursun dert etme

valla bende gordummm kan testını ne zaman vereceksın sen? bu arada vucudunda baska bır elırtı varmı. mesela gogusumde ve kasıklarımdakı damarlar belırgınlesmıs. ama ılaçlarda yapmış olabılır taı

kız onunkini gördün benimkini görmedinmi bana nie yorum yapmıyosunnnnnnnnnnnn

KIzlar Kekse Test yapmasaydiniz sipe duduyor icinize herseyin hayirlisi ins

ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin

senınkını de gördümmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun canım yaa. ınsallah sende carmen de hamılesınızdır. senın transferın 12sıymıs. 24u test tarıhın benım nıye oyle degıl? aha kafa takacak bır soru dahaaa

merhaba arkadaşlar ben şuanda triquens diye bir hap kullanıyorum 30 kasımda biticek ve 2-3 gün içinde adet olucakmışım adetin 2. günüde tedaviye başlıcam allah izin verirse bu benim 3. denemem olucak 26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf.
allah hepimizn hakkında hayırlısını verir inşallah

valla kasıklarıma arada özellikle yürürken acı giriyor sızı değilde acı bayaa..göğüsleri sallamıyroum her adet öncesi olduğu gibiler ...bide sürekli yiyorum ama dedğin gbi bunların hepsi ilaçlardan da olabilir

o bahsettıgın kasık agrısı bende de var. dun akşama kadar adet agrısı gıbıydı sonra batmalar seklınde oldu ve belıme de sancı gırıyor. gogusler eh ıste ıgnelerden bu yana oyle zaten. ama bak yeme konusunda senden ıyıyımdır. ha bıre acıkıyorum. tatlı tuzlu baharatlı acı ne varsa dayanamayıp goturuyorum. hayırlısı ınsallah canım. ıns hamılesındır. senınde halayını cekerız. test gunun ne zamandı?

bilmem benim hemşire bana 12. gün vermiş ( carmende erken bana göre onunda benden erken istemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…