2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmem benim hemşire bana 12. gün vermiş ( carmende erken bana göre onunda benden erken istemişler

hahahah hemşirelere emanet gıdıyoruz bakalım. aramızda 3 gun var ama senınle aynı gun. ama ben persembeyı eklemeyı dusunmıuyorum. en gec carsamba yaparım.pozıtıse persembe tekrarlarım

hahahah hemşirelere emanet gıdıyoruz bakalım. aramızda 3 gun var ama senınle aynı gun. ama ben persembeyı eklemeyı dusunmıuyorum. en gec carsamba yaparım.pozıtıse persembe tekrarlarım

sen bilirsin hayırlısı hepimiz için valla düştük erkenden böle yollara bakalım

Kızzzzlaaarrrrr 2 gün yoktum neler olmuşşş...Başım döndü okumaktan

hlyy mercimeğin resmine bayılllldımmmmm..İsminin hakkını veriyor valla..Maşalallllaaahh,,barekallahhhhh...

canım benimmm Allah razı olsunnn darısı sizlere inşallah sağlıklaaaaaaaaa

carmennn & brnyns canlarımm inşallahh hamilesinizdir halay çekeriz bizdeeee

valla nekaadar yumurtan toplanmış 19 falan duymustum ama 24 sende duyuyorum maşallah . benim de doktorum erbru hanım benim de ilk denememde 5. güne kadar beklendi 2 embryo transfer edildi ama olmadı maalesef bu seferkine inşallah zor işlerr vallaaa

Tekrar merhaba
Bi slm veren bile olmadi,galiba yanlis topikteyim
Hersey gonlunuzce olsun

ben ilk tedavimde kullanmıştım 21.gün başlamıştım 28.gün adet olmustum bikaçgün sarkma olabilir diye uyarmıştı hemşireler olursun dert etme

Eki Görüntüle 292056

evettt hadi yorumlayın bakalımm...

makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz

ben de gördüm. şimdiden tebrikler arkadaşım. senden de jel geliyor mu? söylemesi ayıp tuvaletteyken jel löp diye çıktı. acaba yanlış mı kullanıyorum? bilemedim..

tebriklerrrr, çok net görünüyor. hayırlısı inş.

inşlh cnm hayırlısı ya içimi tuafbi korku kaplıyo ya tekrar kimyasal falan olursa die Allahım bu nasıl bi stres nasıl kötü duygular anlatamam iice çöktüm resmen yaşlandım yaaa

Ya kızlar niye kimse bana cevap yazmıyo(o kadar soru sordum kimse cevap yazmamış,brnyns özellikle sana sordum sende yazmadın hayırdır görmedinmi?sen bana cevap yazardın...

:))) gel beraber yiyelim eşim artık yuhhhhhhhh diyip gülüyor.. ama ben hiçbirşeyi belirti olarak görmek istemiyorum taki poz. sonuç alırsam daha detaylı yazarım ama ben hamileysem bence sende hamilesin belirtiler aynı:)))

ben de ikinci çizgiyi gördüm maşallah hadi hayırlısı

allahım inşallah çok uzun zamandır bekliyorum herkes gibi bende çok sıkıntılar çektim...artık bebeğimin kokusunu içime çeke çeke uyumak istiyorum..

ben de gördüm. şimdiden tebrikler arkadaşım. senden de jel geliyor mu? söylemesi ayıp tuvaletteyken jel löp diye çıktı. acaba yanlış mı kullanıyorum? bilemedim..

2-3 kere oldu fazlasını atıyormuş vücut
ama bnm su şeklinde renksiz,şeffaf akıntım oluyor bilmiyorum neden

Ya kızlar niye kimse bana cevap yazmıyo(o kadar soru sordum kimse cevap yazmamış,brnyns özellikle sana sordum sende yazmadın hayırdır görmedinmi?sen bana cevap yazardın...

canım hayırdır ne yazdın, kendı adıma soyleyeyım gormedım valla. kendımde belırtı aramaktan kafayı yemiş durumdayım. ayrıca mıgrenım var sabahtan berı basım agrıyo ve ılac ıcemıyorum.

Nesrincim lucrin igneyle ilgili bişey sordum daha dogrusu bikac soru kimse cevap vermedi..kac gündür giremedim merak ediyorum,kimse lucrin kullanmadımı:44:göbektenmi daha iyi koldanmı diye sordum,bide ben 5 gündür koldan yaptım igneyi,göbek daha iyiyse dönebilirmiyim göbege diye sordum..sorularımıda sen sordun diye yazdım geri...

canım inşallah sonucun pozitiftirr ben nasıl beklicem 12 günü yaa sen geldin yolun sonunaaa. yarın bende öğrenicem ne durumda olduklarınıı dua et canm

Kizlar merhaba hepinize...

Forum ucmus gitmis. Simdi biraz yavas yavas geriye gidip okumaya calisacagim .

merhaba arkadaşlar unarımherkes iyidir carmenn brnyns inşallah kan testleriniz de pozitif çıkar kendimin çıkmış kadar sevinirim hatta şimdiden sevindim bile idrar testlerinize ben yıllardır nerdeyse her ay test yapıyorum umut işte umut fakirin ekmeği misali iki çizgili test görmedim hiç ama sizinkini görünce çok sevindim yarın yine kan testi vercem ve Allahım ne olur yarın bir mucize olsun ve o değer artsın diye dua edicem dün gece yatakta hıçkıra hıçkıra ağladım Allahım sen varsın içimdeği boşluğu dolduracak sen varsın hep vardın her varsın diyerek

canım inşallah sonucun pozitiftirr ben nasıl beklicem 12 günü yaa sen geldin yolun sonunaaa. yarın bende öğrenicem ne durumda olduklarınıı dua et canm

Carmenn hamile mi?

Ervacim ben sanki sana cevap yazmistim diye hatirliyorum .. Ben bildigimi soyleyeyim . Ben de yarin basliyorum lucrine. Benim de lucrinli ilk tedavim olacak . Memorialda sormustum hemsireye. Cunku bana verdikleri kagitta koldan veya gobekten diyordu.koldan da olur mu demistim . Olur ama biz gobegi tercih ediyoruz demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…