bilmem benim hemşire bana 12. gün vermiş( carmende erken bana göre onunda benden erken istemişler
hahahah hemşirelere emanet gıdıyoruz bakalım. aramızda 3 gun var ama senınle aynı gun. ama ben persembeyı eklemeyı dusunmıuyorum. en gec carsamba yaparım.pozıtıse persembe tekrarlarım
Kızzzzlaaarrrrr 2 gün yoktum neler olmuşşş...Başım döndü okumaktan
hlyy mercimeğin resmine bayılllldımmmmm..İsminin hakkını veriyor valla..Maşalallllaaahh,,barekallahhhhh...
Eki Görüntüle 292056
evettt hadi yorumlayın bakalımm...
makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz
canım bende anadolu sağlık merkezindeyim...martta bir denemem oldu orda negatif sonuçlandı..şimdi kalan donmuşlarım var..onları deniycem..adet olmayı bekliyorum...benim doktorum aydın bey...
inşallah iyi haberler alırsın...ben labaratuvarlarına çok güveniyorum...benim daha önceki hiç bir denemede donmuş çıkmıyordu..ilk ASM de donmuşum çıktı..24 yumurtam toplanmıştı..24 üde döllendi..24 üde 5 güne kadar yaşadı...5. gün aralarından 9 tanesini seçtiler..2 si transfer..7 si dondurulmuştu...şimdiye kadarki en iyi denemeydi...inşallah sende güzel sonuşlar alırsın canım..
slm kizlar bende aralik ayinin ilk haftasi allahim izin verirse tedavime basliyacagim
benide araniza alirsaniz cok sevinirim
35 yasindayim,15 yillik evliyim..3.tup bebek tedavim,sebebsiz interf.
ilaclarim hersey hazir,adet olmayi bekliyorum
adet olmayi ilk defa bukadar cok istiyorum..))))
hakkimizda hayirlisi artik
sevgiler
ben ilk tedavimde kullanmıştım 21.gün başlamıştım 28.gün adet olmustum bikaçgün sarkma olabilir diye uyarmıştı hemşireler olursun dert etme
Eki Görüntüle 292056
evettt hadi yorumlayın bakalımm...
makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz
ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin
malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
tebriklerrrr, çok net görünüyor. hayırlısı inş.
o bahsettıgın kasık agrısı bende de var. dun akşama kadar adet agrısı gıbıydı sonra batmalar seklınde oldu ve belıme de sancı gırıyor. gogusler eh ıste ıgnelerden bu yana oyle zaten. ama bak yeme konusunda senden ıyıyımdır. ha bıre acıkıyorum. tatlı tuzlu baharatlı acı ne varsa dayanamayıp goturuyorum. hayırlısı ınsallah canım. ıns hamılesındır. senınde halayını cekerız. test gunun ne zamandı?
ben de ikinci çizgiyi gördüm maşallah hadi hayırlısı
ben de gördüm. şimdiden tebrikler arkadaşım. senden de jel geliyor mu? söylemesi ayıp tuvaletteyken jel löp diye çıktı. acaba yanlış mı kullanıyorum? bilemedim..
Ya kızlar niye kimse bana cevap yazmıyo(o kadar soru sordum kimse cevap yazmamış,brnyns özellikle sana sordum sende yazmadın hayırdır görmedinmi?sen bana cevap yazardın...
cnm bnmde 11yumurtadan 9u olduundu sadece 3ü döllendi ve döllenen sayının çok az old.nu bölünmezse iptal olacğnı söylediler ağladım ağladımm.......ama sonra aradılar ve 3ününde çok iyi durumda old.nu sölediler 1 i transf. edildi 2si donduruldu salı öğrencm sonucu hatta bugun test yaptm siliiiiikk bişey görünüyor ama heveslenmek istemiyorum... yani 5 bence çok iyi bir sayı cnm bol bol dua et..
canım inşallah sonucun pozitiftirr ben nasıl beklicem 12 günü yaa sen geldin yolun sonunaaa. yarın bende öğrenicem ne durumda olduklarınıı dua et canm
Nesrincim lucrin igneyle ilgili bişey sordum daha dogrusu bikac soru kimse cevap vermedi..kac gündür giremedim merak ediyorum,kimse lucrin kullanmadımı:44:göbektenmi daha iyi koldanmı diye sordum,bide ben 5 gündür koldan yaptım igneyi,göbek daha iyiyse dönebilirmiyim göbege diye sordum..sorularımıda sen sordun diye yazdım geri...
Tekrar merhaba
Bi slm veren bile olmadi,galiba yanlis topikteyim
Hersey gonlunuzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?