ayyy çok sevindim carmen ve brnyns hayırlı olsun inş. sorunsuz bir hamilelik sonunda
meleklerinizi sağlıklık sıhhatli alırsınız kucakalrınıza.
sayfayı bir açtım hamileyim yazıyor noluyor kim hamile falan oldum
sizleri çok çok çok tebrik ediyor ve darısını diğer bekleyenlerin başına diliyorum
inanın çok sevindim burda her hamile haberi almak beni dahada umutlandırıyor bazen karamsarlığa
düşüyorum ya tutmazsa bu sefer nasıl dayanıcam diye. geçenlerde görümcemın hamile haberini aldım
tuhaf oldum Allah'ın takdiri demekten hayırlı olsun demekten başka birşey gelmedi elimden. ama çok ağladım
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
veeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmm ohh ne hayettt carmencim birbirimize umut olduk ve şans getirdik valla çok sevinçliyim arkadaşım inşlh Rabbim sırada bekliyenlerinde yüzlerini güldür bu güzel anları onlarada yaşat Allahım kimseleri acı yüzünden ağlatmasın bizim gibi sevinçten ağlatsınnn
kızlarr hastaneden haber aldım 5 yumurtam döllenmişti beşininde kaliteleri aynı bölünmeye başlamışlar 4. veya 5. günü trasferim olacak inşallah bende buradaki herkezde o mutlu
haberi alırız
canım okuyamadım geçmişi...
yoksaaaaaaaa
AYYY İNANMIYORUMMMMMMMM CNMMM YA NASIL SEVİNDİM VALLA BAK EE BU GÜN İKİMİZİN GÜNÜ DEMİ GEL BERABER KUTLUYALIMMM
SENİN YÜZÜNDEN BENDE SEVİNCİMİ YAZAMADIM AYY NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM KAÇ ÇIKTI DEĞERNNN
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
kızlarr hastaneden haber aldım 5 yumurtam döllenmişti beşininde kaliteleri aynı bölünmeye başlamışlar 4. veya 5. günü trasferim olacak inşallah bende buradaki herkezde o mutlu
haberi alırız
haberi alırız
Merhaba kızlar. Yazamadım kusura bakmayın. Sonuç negatif. Listeye yazarsınız artık. Size mutlu haberler vermek isterdim ama yine olmadı.
Melıkecım ,
lıste ıle ılgılı eger zor olamaycaksa bır sey rıca edecegım .
Sonuc bekleyen arkadaslar ve hamıle kalan arkadaslar bolumune hangı merkezde tedavı olduklarını da eklesek dıyorum .
Unutuyoruz sonra ve eskılerden bulmak zor oluyor.
Yapabılır mısın?
canımmm super olurr...ama ben liste konusunda okadar geliştiremedım kendımı..
yanı ben beceremem olanıda bozarım ..canım sen dene istersen..
ah ben bir bilsem yapmaz mıyım ???
hly den sonra sankı sen devir almıstın gıbı hatırlıyorum .
yanlıs mıyım?
Taze hamilelerrr
neler yaptınız transferden sonraa...sordum ama cevap gelmedi...
anlatın bakım bırazz....
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü ve kan değerim 135.3 nasıl sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?