2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amınnn amınnn amınnn amın ınsallah

2.tüp bebbeğe dondurul uşlarla deniycek ama 1.negatifden ve hastanede yaşadıklaırndna dolayı cesareti kalmayan ama deli gibi anne olmak isteyen burnunda sadece bebek kokusu duymak isteyen çok üzülmüş bu kalbe okadar iyi geldiki hamile haberiniz çok sevindimmm..yeniden umutlanmam için bir sebep daha oldunuz...
arkdaşlar rabbim tamamına erdirsin rabbim tüm bebek hasreti çekenlere nasip etsin inş....

ne demek şekerim yeterki üzülmüyelim sevinelim pozifleri görelim valla nasıl üzülmüştüm bide benim yüzümden gitti test yaptırdı die ama neyseki sonuç süperr oldu bölesi daha ii oldu hem benim içinde valla anlatamıyorum önce yaacabamı diodum paylaştım sonra dün senin pozitifi görünce bende senin yüzünden gittim bi test daha aldırdım baktım sabah öle yazınca yine üzüldüm ama şimdi emin ol çok sevinçliyim iiki vesile olmuşum PP

sıra sizede gelicek mavişim bizde bize sevindiğiniz gibi sevincezz inşlhhh...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topşcteeeeeee hamişlerrrr vaaaaaaa çok çok tebrik ediyorummmmmmmmm

hamiş yer seni kuzum :))

cnm tşk ediyorum yorma kendini ağlama inşlh kendi sonucunda sevinçten bol bol ağlıycaksın zaten :)
ya biliyosunuz burada paylaşıyoruz ve bi başka arkadaş için karamsarlık tanımasakta içimizde yer ediyo burada bangır bangır sölüleyip karşındakini ister istemez üzüntüye soktuğunu düşünüyo insan şimdi daha ii anlıyorum bershkayı oda yazamamıştı ve kızmıştım ama öle oluyomuş insan bende hepinizi seviyorummmmmmmm

benide tüp bebek yaptıranlar listesine eklermisin melike rica etsem..10.günüm bugün..11.11.2011 de transferim yapıldı ve sonucumu 23.11.2011 de alıcam..teşekkürler şimdiden...

geçmiş olsun canım bu acıların karşılığında yavruna kavuşursun inşallah hayırlısı ile

malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44

canım benim inan çok üzüldüm...kendini fazla yıpratma lütfen...

Gecmis olsun canım ins bebisin sımsıkı tutunur seni bırakmaz dualarımız seninle

Egunal canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et

canım transferin hayırlı olsun....ohss ye rağmen transferini yapmışlar,inşallah pozitif sonuçlanır..

egunal canım geçmiş olsun çok dikkat et kenine inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur anneciğine

canımmmmmmmmmm hem geçmiş olsun hem gözünaydınn inşallahh herşey güzel olacakkkkkkkk

Egunal yaşadıklarını okuyunca şoookkkkk geçirdim.. ohsss olmuşsun ama hayırlısıyla transferin olmuş gülüm...Senden de kocaman bir pozitif haberi alırız umarım....

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diğer arkadaşlara cevap verme fısatı bulabilmiştim size yeni teşekkür edebiliyorum...ben yokken ve zor zamanlar geçirirken siz iyi dileklerinizi göndermişsiniz...çooookkk sağolun canlarımmmm...

hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bi rüya gördümmmm size yordummmmmmmmmmm

ben rüyamdaaa bir camideydimmm orada baktımmm ikiz erkek bi tarafta yanlarında annesi diğer tarafta ikiz kız ama iki gruptata sapsarı çocuklarrr diyorumki bunların dilekleri kabul olmuş ikizleri camiye getrmişler adakları yerne getiriyolarrrrr sonra geldimmmm bryns toiğe bak hamiş var dediiiiii

ayyy çok sevindim carmen ve brnyns hayırlı olsun inş. sorunsuz bir hamilelik sonunda
meleklerinizi sağlıklık sıhhatli alırsınız kucakalrınıza.

sayfayı bir açtım hamileyim yazıyor noluyor kim hamile falan oldum
sizleri çok çok çok tebrik ediyor ve darısını diğer bekleyenlerin başına diliyorum

inanın çok sevindim burda her hamile haberi almak beni dahada umutlandırıyor bazen karamsarlığa
düşüyorum ya tutmazsa bu sefer nasıl dayanıcam diye. geçenlerde görümcemın hamile haberini aldım
tuhaf oldum Allah'ın takdiri demekten hayırlı olsun demekten başka birşey gelmedi elimden. ama çok ağladım

bebem temiz kalplisin rüyan çıkmış :)))
benim ilk öğrenen umutluyum1 olmuştu cnm arkadaşım benim :)

canım tebrikler.... zaten senin belliydi yaaa...böyle çok güzel oldu yaaa.... liste bereketlendi..... bende iyice sabırsızlanıyorum.. yarın test vereceğim bende.....bakalım.....sanırım bir şekidle sonuç alırım.....

Son bikaç sayfa okuyayım dedim ,yeni hamile haberlerini okudum.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kocağınıza almayı nasip etsin .ne mutlu size !allah önce tüm bebek hasreti çekenlere, içlerinden bana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşalallah benim de az kaldı aralığın ilk haftası adetimle başlıycaz inşallah dua ile şans ile allah kucağını kimsenin boş bırakmasın :)

...evvvveeeeeetttt şimdi olduuuuu işte...canım o zaman ben de baştan tebrik ediyorummmm...ALLAH tamamına erdirsin kucağına alıp misss kokusunuda duyursun inşallah.ayy bu kez halay çekmeyecem mezdeke oynayacam ben ...yok halaysız da olmaz ...

ay ne kadar çok sevindim yaaa CARMENN - BRNYNS tebrik ederim kızlar çok sevindim sizin adınıza darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallah
çok hoplayıp zıplamayın ama yerinizden göbek atın accık bak ben öyle yapıyorum

carmencım cok heyecanlandım. sonucu ogrenır ogrenmez yaz emı. bu arada ben sabah test yaptım ve tek çizgi:) sen dua et hıc olmassa 2.cızgı sılık cıkmıs benım kocaman tek çizgi

evet canım kesinlikle bende meraktan kalktım test yaptım bendede kocaman tek cizgi cok baktım belki ikinci biyerlerdedir die ama nerdeeeeeeeeee zaten lesine yapmıştım cok erkendi

canım tebrik ederim inan çok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah darısı başımızaa

hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
ağla kız buna aglamıcanda neye ağlıcan.bende ağlarım buna allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallah hepimiz bu günleri görürüz.

hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................

canım çok sevindim inan ne yzacağımı bilemiyorumm gözün aydınn bizde seni seviyoruzzz

kızlarr hastaneden haber aldım 5 yumurtam döllenmişti beşininde kaliteleri aynı bölünmeye başlamışlar 4. veya 5. günü trasferim olacak inşallah bende buradaki herkezde o mutlu
haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…