veeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmm ohh ne hayettt carmencim birbirimize umut olduk ve şans getirdik valla çok sevinçliyim arkadaşım inşlh rabbim sırada bekliyenlerinde yüzlerini güldür bu güzel anları onlarada yaşat allahım kimseleri acı yüzünden ağlatmasın bizim gibi sevinçten ağlatsınnn
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
kızlar bu arada brnyns a gerçekten özel bir teşekkür borçluyum çünkü biz aynı gün transfer yaptırdık ve o benden önce öğrendi sonucunu ve benm neg. olma ihtimalim var diye sevincini paylaşamadı rahat rahat....
canım hadi kocaman hamileyim yazz bakalım bekliyoruuuuuummmmmmmmmm
Arkadaslarım cok sevınıyorum hepınız adına gercekten .
Mesajları okuyorum , bır daha okuyorum .
Halaylara bakıyorum. Sız hamıle kalanları hayal edıyorum , duygularınızı anlamaya calısıyorum , sevıncınızı hıssedıyorum .
Cok mutluyum .
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topşcteeeeeee hamişlerrrr vaaaaaaa çok çok tebrik ediyorummmmmmmmm
ben şu an koptum kızlar hüngür hüngür ağlıyorum. brnyns seni de tebrik ederim. ne düşünceli bi insansın sen ya. valla ne diyim allah ikinizinkini de tamamına erdirsin kucağınıza almayı da nasip etsin. darısı bizim başııza artık. inşallah bu ay bende o listede adımı hamile olarak görürüm.:122::122::122::122::122::122:
geçmiş olsun canım bu acıların karşılığında yavruna kavuşursun inşallah hayırlısı ile
malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
Gecmis olsun canım ins bebisin sımsıkı tutunur seni bırakmaz dualarımız seninle
Egunal canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et
canım çok geçmiş olsun insanın aklına gelen başına gelirmiş misali oldu senınki..
dikkat et kendine artık sen tek değilsin umarım 12 gün snra mutlu haberi bizimle paylaşacaksın tabiki önce ben paylaşıcam kısmetse
canım transferin hayırlı olsun....ohss ye rağmen transferini yapmışlar,inşallah pozitif sonuçlanır..
inanmıyorum ya bişe olmaz olmaz dedik bak görüyor musunnn,ama neyseki çok erken farkettin geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun...biraz araştırırsan ohss da gebelik şansı artıyor diye bi söylenti var...yanlış anlamadıysam inşallah seninde öle olur,dr.un demiştir ama tek tedavisi bol su ve sıvı cnm...
egunal canım geçmiş olsun çok dikkat et kenine inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur anneciğine
canımmmmmmmmmm hem geçmiş olsun hem gözünaydınn inşallahh herşey güzel olacakkkkkkkk
Egunal yaşadıklarını okuyunca şoookkkkk geçirdim.. ohsss olmuşsun ama hayırlısıyla transferin olmuş gülüm...Senden de kocaman bir pozitif haberi alırız umarım....
hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi rüya gördümmmm size yordummmmmmmmmmm
ben rüyamdaaa bir camideydimmm orada baktımmm ikiz erkek bi tarafta yanlarında annesi diğer tarafta ikiz kız ama iki gruptata sapsarı çocuklarrr diyorumki bunların dilekleri kabul olmuş ikizleri camiye getrmişler adakları yerne getiriyolarrrrr sonra geldimmmm bryns toiğe bak hamiş var dediiiiii
bebem temiz kalplisin rüyan çıkmış :)))
benim ilk öğrenen umutluyum1 olmuştu cnm arkadaşım benim :)
veeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmm ohh ne hayettt carmencim birbirimize umut olduk ve şans getirdik valla çok sevinçliyim arkadaşım inşlh Rabbim sırada bekliyenlerinde yüzlerini güldür bu güzel anları onlarada yaşat Allahım kimseleri acı yüzünden ağlatmasın bizim gibi sevinçten ağlatsınnn
carmencım cok heyecanlandım. sonucu ogrenır ogrenmez yaz emı. bu arada ben sabah test yaptım ve tek çizgi:) sen dua et hıc olmassa 2.cızgı sılık cıkmıs benım kocaman tek çizgi
veeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmm ohh ne hayettt carmencim birbirimize umut olduk ve şans getirdik valla çok sevinçliyim arkadaşım inşlh Rabbim sırada bekliyenlerinde yüzlerini güldür bu güzel anları onlarada yaşat Allahım kimseleri acı yüzünden ağlatmasın bizim gibi sevinçten ağlatsınnn
ağla kız buna aglamıcanda neye ağlıcan.bende ağlarım buna allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallah hepimiz bu günleri görürüz.hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?