2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooooooooooooffffffffff ben yaaaaaa okadar kaptırmışımki kendimi tedavilere hayattan kopmuşum yarın eşimin doğum günüymüş kendi hatırlattı bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdin diyince benim jeton düştü allahım ne büyüksün cok mutluyuz

canım öğrenmek istediğin şey ne tam olarak....

bıze catlatma iğnesi vs yapılacaktı ama eşimin sprem sayısı cok dusuk cıktı tup bebekten baska sansınız yok dendı 1ay sonra tedavı baslıyacak sanırım ama nedır ne degıldır hıc bırkonuda bılgım yok nasıl bı mudahale ne kadar suruyor toplamda mesela

valla allah mutluluğumuzu bozmasın bikaç gündür hep iyi haberleri üstüste alıyoruz,çok ama çooooooooookkkkkkkk sevindim bnmde 9.gün 56 çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkacak....bu arada sana ne diim nasıl unmuttun adamın doğumgününü bugun gizler gece 12de sölerdin ne hoş olurduuuuuuuu.....

Canim tebrik eeiyorum... 8. Gun icin cok normal degerin .
Kasimin bereketi aralika da bulassin insallah..

Bu arada farkinda minsiniz 12. Gunu beklemiyor kimse Yeni trend yarattik bu forumda. 6. Gun itibariyle test yapilir

Sen sakin aldanma o tavirlara guzelim. Cocuksuzumun dedigi gibi onlar bize destek olmak icin duygularini gizliyorlar.kaldi ki oyle olsun.. Senin kadar istemesin . Ne cikar ki? Sen istiyorsun ve hic istemeyn bir adam dahi olsa o kucugun yuzunu gorunce oyle bir baba olur ki sen bile inanamazsin .

dogru diyorsun canim . Bak benim de kromozom sorunum bar. Insallah saglikli emnryo bukunur diye dua eder oldum .

ya biri bana yardım etsin aralık sonunda tüp bebek tedavısıne baslıycaz ama neler yapılıyor hıc bılmıyorum yardımcı olun

Canim kisa mi uzun protokol mu olacagina bagli olarak tedavi surecin 1 ay ile 20 gun arasinda degisir.
Daha net bir soru sorarsan daha guzel aydinlatabiliriz seni.
Ama bunun icin oncelikle hangi merkezde yapmak istedigine karar vermen onemli. Doktora gittin mi zaten gerisi corap sokugu gibi geliyor.

kızlar merak ettiniz biliyorum ama telden girebildim ancak yazabiliyorum
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştü ne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (

8aydır korunmadıgımız halde cocuk olmuyor kadıkoy şifada doktorum gıdıyordum bende hıcbır problem cıkmadı takı eşimden sperm testı alınana kadar sımdı bı ılac verdıler 3hafta kullanması ıcın antıbıyotık 5mılyonmus sperm sayısı canlı sperm sayısıda 1,5 mılyon esımın ılacı 3hafta sonraa bıtcek 1 hafta ara verıcez tam 4 hafta sonra tekrar sperm testı yapılacak ama doktor kesınlıkle tup bebek dogal yolla sansınız yok dedı persembe gıdıcem herseyı yuzyuze konusup bılgı alıcam burada herkes bılınclı hatta guzel sonuclar alanlarla dolu ınsana umut verıyorsunuz bu arada butun pozıtıf cıkanlara temennım allah saglıklı sıhhatlı kucaklarına almayı nasıp etsın darısıda ısteyen herkese aslında bıraz ıyı hıssetmek ıcın bırazda bılgı edınmek ıcın buradayım

offfffffffff offfffffffffff zaten sen gelmeyince stres yaptım resmen saatlerdir netin başında seni bekliyorumm hissettim amaaa.....
iyi düşün iyi olacak herşey lütfen moralini yüksek tut değerinde gayet iyi......kalbimseninle..

Canim ya neymis peki kan degerlerini dusuren sey? Betahcgde sorun yok anladigim kadariyla , bebegimiz saglam ama sen saglam degilsin galibaSebep neymis? Yukselmiyor mu bu kan degerlerin serumla falan? Bu gece yatiyor musun?
Hay allahim nerden cikti simdi bu boyle.
Hemen demoralize olam lutfen en azindan bebegin orada seninle. Sen neden boyle olmussun ben onu anlayamadim .

tans,yonum 7.2 düşük baygınlık geçirmişim
kalp 120-150 arası çarpıntı var nefes nefese
hemogram raporu
dio hemen hemen hepsi düşük

başından beri takip ediyorum bu topiği ama yazmadım hiçbirşey.. yalnız okuyunca üzüldüm canını sıkmana.. sen moralini yüksek tut hayatım allaha dua et ve hep hayırlısını iste lütfen.. inançla aşılam ayacak engel yok inan bana bu sitede de defalarca gördük bunları lütfen moralini bozma kafanı boşalt bebişin iyiymiş onu düşün gerisi kendiliğinden gelir mutlaka..

canım yaaaaaaaaa çok geçmiş olsun...offfffffff ne diyceğimide bilemedim..rabbi şifa versin...sende sakin olki değerlerin normalleşsin...inşallah yarın güzel haberler verirsin canım

tans,yonum 7.2 düşük baygınlık geçirmişim
kalp 120-150 arası çarpıntı var nefes nefese
hemogram raporu
dio hemen hemen hepsi düşük

Peki bu degerleri cikarmanin bir yolu elbet vardir degil mi? Serumu bosuna vermiyorlar su anda.
Olmayacak bir sey insallah gor bak. Duzeleceksin .
Ben inaniyorum .sen guclu ol kendii birakma inan yeter ki guzelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…