ya biri bana yardım etsin aralık sonunda tüp bebek tedavısıne baslıycaz ama neler yapılıyor hıc bılmıyorum yardımcı olun
canım öğrenmek istediğin şey ne tam olarak....
Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?
ooooooooooooooffffffffff ben yaaaaaa okadar kaptırmışımki kendimi tedavilere hayattan kopmuşum yarın eşimin doğum günüymüş kendi hatırlattı bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdin diyince benim jeton düştü allahım ne büyüksün cok mutluyuz
Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?
Hadi inşallah sağlıklı yumoşların toplanır.
Yarın tekrar klinikte olacağım off geçmez oldu günler çok ama çok yoruldum hele tek başına mücadele etmek benide dahada çok yoruyor ben anne olmak istiyorum eşim ise benim kadar istekli değil olmazsa olmaz diyor beni hiç anlamıyor
canım hepimiz buyola aslında biraz ümitsiz bi okadarda olumsuz giriyoruz ben 16 yasından beri cocugu olmaz gözüyle bakılan genckızlık gecirdim küçük yerde büyüdüm bu benim hayatımı alde benden bendeki sorunlar esimdeki problemler inşallah seninddde yüzün gülecek destek arıyosan özelden numaranı yazarsan hergün arar destegin olurum sıkma canınıhepimiz yanındayız
ya biri bana yardım etsin aralık sonunda tüp bebek tedavısıne baslıycaz ama neler yapılıyor hıc bılmıyorum yardımcı olun
Canim kisa mi uzun protokol mu olacagina bagli olarak tedavi surecin 1 ay ile 20 gun arasinda degisir.
Daha net bir soru sorarsan daha guzel aydinlatabiliriz seni.
Ama bunun icin oncelikle hangi merkezde yapmak istedigine karar vermen onemli. Doktora gittin mi zaten gerisi corap sokugu gibi geliyor.
kızlar merak ettiniz biliyorum ama telden girebildim ancak yazabiliyorum
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştüne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştüne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (
tans,yonum 7.2 düşük baygınlık geçirmişim
kalp 120-150 arası çarpıntı var nefes nefese
hemogram raporu
dio hemen hemen hepsi düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?