2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaa ( çok geçmiş olsun. iyi düşün iyi olsun inşallah, allah yardımcın olsun.söyliycek başka bişey bulamıyorum hay allah yaaa (

kızlar sağolun valla internet falan diyoruz ama insan burada konuşunca dertleşince paylaşınca rahatlıyo benim dedim ya bünye zayıf öle fiziki zayıflık anlamında değil evet kilo almam gerekmiş ama yapı olarak zayıf bişey olduğu zman böle çabuk toparlanamıyorum hamilelikleri rahat geçiremiyorum geçen sene ameliyattan sonra böle olmuştu şimdide sanırım hamilelikte girince işin içine kansızlık falan zaten tetikte nüksetti zaten 2 gündür midem falan bulanıyodu başım dönüyodu anlamıştım ama birazda işte dioruz ya kendimizi dinliyoruz die öle sandım arabaya binince birden fena oldum dr. gittiğimizde ölü gibiydim zor attık kendimizi sölemesi ayıp içim dışıma çıktı bayılmadım ama çok kötü oluyo her yerim uyuşuyo titreme oluyo damağım bile uyuşuyo düşünün elim ayaklarım buz kesiliyo ama soğuk ter döküyorum gözler kararıyo biraz kendime gelince insan kuş gibi oluyo uyku basıyo falan işte aman ALLAHIM YA VERMESİN KİMSELERE
neyse işte ben yarında buradayım zaten bu gecede uyutmazlar habire tansiyon ölçmeye geliyolar serum takılı sadece bakalım adam gibi bi seviemedim yaaa sizlerii bakın kendinize tamamı

slm cnm hoşgeldin allah kolaylık versin cnm ne gibi bilgi istiyorsun cnm bende 2 denememi yapıcam 10 gün icinde trasferim olcak suan ilac kullanıyorum

canım yaaaaaaaaa çok geçmiş olsun...offfffffff ne diyceğimide bilemedim..rabbi şifa versin...sende sakin olki değerlerin normalleşsin...inşallah yarın güzel haberler verirsin canım

Peki bu degerleri cikarmanin bir yolu elbet vardir degil mi? Serumu bosuna vermiyorlar su anda.
Olmayacak bir sey insallah gor bak. Duzeleceksin .
Ben inaniyorum .sen guclu ol kendii birakma inan yeter ki guzelim .

aaaaaa ( çok geçmiş olsun. iyi düşün iyi olsun inşallah, allah yardımcın olsun.söyliycek başka bişey bulamıyorum hay allah yaaa (

cnm sendemi bahceci fulyadasın bende doktorun kim benim erbil

ya nasıl duygulandım anlatamam ağlayıp duruyorum yazdıklarınıza iiki varsınız iice duygusala bağladım ben olayı gözüm şişlikte zor açılıyo zaten :) şimdi içeri hemşire girdi kız birden irkildi bi yanda ben salya sümük yazışıyorum biyanda benimki benimki uyuyoda :))) malum horlama sesi güldü sonra ağlayın ağlayın dio yazıları gösterdim inanın üzülmeyin dedi önce ne güzel işte falan dedi çıkarken ben ağlayın kendi halinize demek istedim dedi yani eşiniz mşlh var nasıl sabrediyosunuz dio anlamındaymış :))) hay allam çok tatlı yaaa neyse gerçekten süpersiniz arkadaşlar sizi çok seviyorum yarın görüşürüz ii geceler

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bi an önce sağlığına kauşursun

çoook geçmiş olsun, okuyunca çok üzüldüm..inanıyorum hemencecik toparlayacaksın kendini, aman lütfen olumlu düşün,herşey düzelecek..

kader arkadaşlarım iyi geceler aslında burayı takip ediyorum ama yazamıyorum arda yazıyorum aslında bu ay tedavim olacaktı ama eltim doğum yapcak diye erteledim bu 2 denemem olcak vede kimseye söylemeyi düşünmüyorum.şimdi dr konuştuk adet olunca gel başlayalım dedi sanırım uzun protokol olcak ama adet olmadım 3 gün gecikti tabi bende sabırsızlanmaya burda okudukça kasım bereketine inanadım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz kucaklarımız dolar hayırlısıyla ...................

cnm çok geçmiş olsun üzme kendini stresede sokma bebeğin seni bırakmamış Allaha şükür sevin buna. serumunuda yer evine gidersin bebeğinle inş. Benim tüp bebek tedavisinden tanışdığım bi arakadaşım var oda çok zayıf olduğu için ilaç tedavisi kullanıo daha halen zayıf ama 1 ay sonra tüp bebeğe başlıcak.inşallah oda böyle sorunlar yaşamaz anne olmak için can atıyo cnm benim ya o geldi aklıma sen böyle zayıflık falan diyince bebeğinin varlığını düşün onunla geçirceğin güzel günleri düşün ve mutlu mutlu uykuya dal sabah sapasağlam kalk )))öptüm

merkeze gittignizde ilk sperm tahlili isterler sanırım böle bi sorun varsa. sende de bi kac hormon testi isteye bilirler. daha sonra uzun mu kısa mı protokol uygulanacak ona karar verilir. uzun protokol 40 gün kısa 10 gn civarında sürüyor.bölece sürec baslar. iğnelere baslarsın kontroller olur sık sık dktorun uygn gördüğü günde genel anastesi verilerek (korkma pek agrılı bi işlem deil)yumurtaların toplanır ve aynı gün içinde döllendirilir yumurtaların durumuna göre 2,3,yada 5 günde transfer edilir. transferden sonra tutunmaya yardımcı iğne ve ilaçlar kulanıyorsun umarım yardımcı olabildim ve anlatabilmişimdr

cok tesekkurler :) umarım sonuda hayırlı olur

slm cnm hoşgeldin allah kolaylık versin cnm ne gibi bilgi istiyorsun cnm bende 2 denememi yapıcam 10 gün icinde trasferim olcak suan ilac kullanıyorum

inş. bu sefer tutar allah yuzunu guldursun :) hosbulduk bu arada gulommm saolsun anlatmıs genel olarak yasayacaklarımı saolsun sende saol cvp verdıgın ıcın

Canım arkadaşım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Neler yaşamışsın öyleeeeeeeeeee..Ama biz anladık dünden beri bizi habersiz bırakmazdı diyorduk..Dualarım seninle gülümmmm..Bir anönce bebişininde desteğiyle hemencecik toparlanıcaksın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

günaydınn kızlarr ya ben bısey sorucamm yınee :) ınternette arastırayım derken kafam karıstı yınee..en ıyısı yasayanlardan fıkır alayım dedım..biz smdı tup bebek ıcın raporumuzun cıkması beklıoruzz yaa bı yerde yazıyorkı tup bebek raporu cıkartmak ıcın en az 2 kere asılama yapılmış olması gerekıyormuş ee bıze bundan hıc bahsedılmedıı

Günaydın hanımlar herkese güzel bigün diliyorum..bugün temizlik yapcam malum cumartesi yolculuk var,evimi temiz bırakıp gideyim:))işlerim bitince gelirim yine..brnyns cim seni dün merak etmiştik zaten,bişeyler ters gitti diye düşündük,korkuttun bizi..inş.bi an önce saglıgına kavuşursun,düzelirsin,dualarım seninle canım..bebegin için kendini toparla ne olur,onu kucagına alcagın günleri düşün,iyi düşün,mis kokusunu düşün,bebegin sana güç olsun inş.kendini sakın bırakma,herşey gecer sonu güzel olsun...iyi haberlerini bekliyorum bugün:))ahh bu degerler..düşük tansiyon sorun oluyomu hamileyken acaba?benimde öle 9 6 larda geziyo..

evet canım benım mesela tupledım kapalı olduğundan aşılama zaten olmaz oyuzden tup bebek heyet raporu çıkartabılıyormuşum

senın sorunun ne dır

evet canım benım mesela tupledım kapalı olduğundan aşılama zaten olmaz oyuzden tup bebek heyet raporu çıkartabılıyormuşum

senın sorunun ne dır

tatlımm benım esım azosperm yanı onunda kanalı kapalıymıss..hem benden rahim fılmı de ıstemedıler bı adetlıyken 3.gun testı ve 21.gun testı yapıldı bide doktor ucunda ışık olan aletle rahımden kontrol yaptıı ben anlayamadımm yanıı kımse işini düzgün yapmıyorr..

çooook geçmiş olsun canım...bir an önce toparlanmanı diliyorum...en önemlisi bebeğin seninle onu düşün yıpratma kendini...bu da bir süreç bunu da sağlıkla atlatacaksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…