kızlar merak ettiniz biliyorum ama telden girebildim ancak yazabiliyorum
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştüne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (
cnm hayırlı olur inşlh tedavin benimde bahçeci fulya bizim sorun yoktu ben kendi isteğimle tüp bebek yaptırdım....
offfffffffff offfffffffffff zaten sen gelmeyince stres yaptım resmen saatlerdir netin başında seni bekliyorumm hissettim amaaa.....
iyi düşün iyi olacak herşey lütfen moralini yüksek tut değerinde gayet iyi......kalbimseninle..
Canim ya neymis peki kan degerlerini dusuren sey? Betahcgde sorun yok anladigim kadariyla , bebegimiz saglam ama sen saglam degilsin galibaSebep neymis? Yukselmiyor mu bu kan degerlerin serumla falan? Bu gece yatiyor musun?
Hay allahim nerden cikti simdi bu boyle.
Hemen demoralize olam lutfen en azindan bebegin orada seninle. Sen neden boyle olmussun ben onu anlayamadim .
mrblar bende tüp bebek yaptırıcam sanırım catlatma ıgnesı vs. dusunuluyordu ama esımın sperm testlerı cok dusuk cıktı ve tup bebek tek care gıbı gorunuyor 1ay sonra tup bebek tedavısıne baslamayı planlıyorum hersey yolunda gıderse ama hıcbırsey bılmıyorumbılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı
başından beri takip ediyorum bu topiği ama yazmadım hiçbirşey.. yalnız okuyunca üzüldüm canını sıkmana.. sen moralini yüksek tut hayatım allaha dua et ve hep hayırlısını iste lütfen.. inançla aşılam ayacak engel yok inan bana bu sitede de defalarca gördük bunları lütfen moralini bozma kafanı boşalt bebişin iyiymiş onu düşün gerisi kendiliğinden gelir mutlaka..
canım yaaaaaaaaa çok geçmiş olsun...offfffffff ne diyceğimide bilemedim..rabbi şifa versin...sende sakin olki değerlerin normalleşsin...inşallah yarın güzel haberler verirsin canım
Peki bu degerleri cikarmanin bir yolu elbet vardir degil mi? Serumu bosuna vermiyorlar su anda.
Olmayacak bir sey insallah gor bak. Duzeleceksin .
Ben inaniyorum .sen guclu ol kendii birakma inan yeter ki guzelim .
aaaaaa( çok geçmiş olsun. iyi düşün iyi olsun inşallah, allah yardımcın olsun.söyliycek başka bişey bulamıyorum hay allah yaaa (
cnm sendemi bahceci fulyadasın bende doktorun kim benim erbil
kızlar sağolun valla internet falan diyoruz ama insan burada konuşunca dertleşince paylaşınca rahatlıyo benim dedim ya bünye zayıf öle fiziki zayıflık anlamında değil evet kilo almam gerekmiş ama yapı olarak zayıf bişey olduğu zman böle çabuk toparlanamıyorum hamilelikleri rahat geçiremiyorum geçen sene ameliyattan sonra böle olmuştu şimdide sanırım hamilelikte girince işin içine kansızlık falan zaten tetikte nüksettizaten 2 gündür midem falan bulanıyodu başım dönüyodu anlamıştım ama birazda işte dioruz ya kendimizi dinliyoruz die öle sandım arabaya binince birden fena oldum dr. gittiğimizde ölü gibiydim zor attık kendimizi sölemesi ayıp içim dışıma çıktı bayılmadım ama çok kötü oluyo her yerim uyuşuyo titreme oluyo damağım bile uyuşuyo düşünün elim ayaklarım buz kesiliyo ama soğuk ter döküyorum gözler kararıyo biraz kendime gelince insan kuş gibi oluyo uyku basıyo falan işte aman ALLAHIM YA VERMESİN KİMSELERE
neyse işte ben yarında buradayım zaten bu gecede uyutmazlar habire tansiyon ölçmeye geliyolar serum takılı sadece bakalım adam gibi bi seviemedim yaaasizlerii bakın kendinize tamamı
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştüne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (
ya nasıl duygulandım anlatamam ağlayıp duruyorum yazdıklarınıza iiki varsınız iice duygusala bağladım ben olayı gözüm şişlikte zor açılıyo zaten :) şimdi içeri hemşire girdi kız birden irkildi bi yanda ben salya sümük yazışıyorum biyanda benimki benimki uyuyoda :))) malum horlama sesi güldü sonra ağlayın ağlayın dio yazıları gösterdim inanın üzülmeyin dedi önce ne güzel işte falan dedi çıkarken ben ağlayın kendi halinize demek istedim dedi yani eşiniz mşlh var nasıl sabrediyosunuz dio anlamındaymış :))) hay allam çok tatlı yaaa neyse gerçekten süpersiniz arkadaşlar sizi çok seviyorum yarın görüşürüz ii geceler
8aydır korunmadıgımız halde cocuk olmuyor kadıkoy şifada doktorum gıdıyordum bende hıcbır problem cıkmadı takı eşimden sperm testı alınana kadar sımdı bı ılac verdıler 3hafta kullanması ıcın antıbıyotık 5mılyonmus sperm sayısı canlı sperm sayısıda 1,5 mılyon esımın ılacı 3hafta sonraa bıtcek 1 hafta ara verıcez tam 4 hafta sonra tekrar sperm testı yapılacak ama doktor kesınlıkle tup bebek dogal yolla sansınız yok dedı persembe gıdıcem herseyı yuzyuze konusup bılgı alıcam burada herkes bılınclı hatta guzel sonuclar alanlarla dolu ınsana umut verıyorsunuzbu arada butun pozıtıf cıkanlara temennım allah saglıklı sıhhatlı kucaklarına almayı nasıp etsın darısıda ısteyen herkese aslında bıraz ıyı hıssetmek ıcın bırazda bılgı edınmek ıcın buradayım
merkeze gittignizde ilk sperm tahlili isterler sanırım böle bi sorun varsa. sende de bi kac hormon testi isteye bilirler. daha sonra uzun mu kısa mı protokol uygulanacak ona karar verilir. uzun protokol 40 gün kısa 10 gn civarında sürüyor.bölece sürec baslar. iğnelere baslarsın kontroller olur sık sık dktorun uygn gördüğü günde genel anastesi verilerek (korkma pek agrılı bi işlem deil)yumurtaların toplanır ve aynı gün içinde döllendirilir yumurtaların durumuna göre 2,3,yada 5 günde transfer edilir. transferden sonra tutunmaya yardımcı iğne ve ilaçlar kulanıyorsun umarım yardımcı olabildim ve anlatabilmişimdr
slm cnm hoşgeldin allah kolaylık versin cnm ne gibi bilgi istiyorsun cnm bende 2 denememi yapıcam 10 gün icinde trasferim olcak suan ilac kullanıyorum
cok tesekkurler :) umarım sonuda hayırlı olur
günaydınn kızlarr ya ben bısey sorucamm yınee :) ınternette arastırayım derken kafam karıstı yınee..en ıyısı yasayanlardan fıkır alayım dedım..biz smdı tup bebek ıcın raporumuzun cıkması beklıoruzz yaa bı yerde yazıyorkı tup bebek raporu cıkartmak ıcın en az 2 kere asılama yapılmış olması gerekıyormuş ee bıze bundan hıc bahsedılmedıı
evet canım benım mesela tupledım kapalı olduğundan aşılama zaten olmaz oyuzden tup bebek heyet raporu çıkartabılıyormuşum
senın sorunun ne dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?