..egunal cim inş.iyisindir artık canım..
canım evet iyi geçtii yaainşallah tutunurlaarr rabbim herkeze nasip ederr sen nasılsın iyimisinn canım nasıl geçiyoo
Kızlar bana şimdi yol gösterin,benim 5 tane lucrin ignem kaldı,biz pazartesi hastanede olcaz ogün son igneyi yapcam artık..ama bundan sonra napılcak bilmiyorum,mesela pazartesi gittigimde neye bakcaklar artık,son işlemleri yazarmısınız?hormonlara bakılmadı onlara bakcaklarmı?ya aklımda bi soru vardı gece aklıma geldi size sorayım dedim şimdi unuttum offffffffffff..yorgunluktan herlade dün temizlik bitirdi beni(aklıma gelince sorayım bari..
Egunal cim tut kendini ya salla biraz daha,şimdi negetif görürsen moralin bozulcak,bilmem ne....offf boşver ben nasip olursa son güne kadar tutcam kendimi,bu kadar sene bekledim songüne kadarda beklerim önceden negatif cıkıp sonra pozitif olması moralmen yorar insanı diye düşünüyorum,,oyüzden başka şeylerle ilgilen canım
inşallah canım...kalp atışlarınıda duyacaksın içini ferah tut...
inşallah canım bu duyguyu hepimiz yaşarız inşallah Rabbım bu guzel heberı hepımıze yasatır inşallah
Hanımlar içinizde ovitrelle 250 mgr kullanan varmı?son ilacım o..ne işe yarıyo yazarmısınız?daha kullanmıyorum tabi de merak ettim..
Ayy kafa kalmadı bi de gonal f 450 var onuda kullanmıyorum daha bu ilac ne işe yarıycak??bilenler yardım:))
Bacılar nasılsınız,egunal cım durrrrrrrr kısssssssssssssss daha erkennnnnnnnnnnnnnnnn.Ben dünki şoku atlattıktan sonra daha iyi sayılırım dua ediyorum sadece elimden bir şey gelmiyor..Sizin hayırlı haberlerinizi duydukça iyi oluyorum..Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ayyyy biliyorum şekerim daha erken...zaten çatlatma iğnesinin vücuttaki etkisi geçeli 2 gün olmuştur...bu arada bhcg yükselse test te çıkabilecek kadar yükselmemiştir diyorum o yüzden duruyorum...bekleyecem çaresizzzz...
sen iyisindir umarım...cumartesi güzel haberlerle geleceksin hissediyorummm...
valla ohss den kaynaklı durumum daha hafifledi...acaba bebeğim tutundumu diye kendimi dinleyemiyorum bile çünkü ohss nin yaşattıkları belirtileri buna engel oluyor...6 gün sonra test var ama ben 6 gün bekleyebilirmiyim sence tabiki hayırrrrrrr....daha önce test yaparım heralde...
Ayyyyyyyyyyyyy canım arkadaşım benim yaaaaa.Gözlerim doldu bak gene....İnşşş. gülümmmm..Rabbim mucize yaşatsın diye dua ediyorummm.Senin içinde 6 gün az bir zaman ama sana eminim çok uzun geliyordur..Pozitif sonucunu buradan paylaşıcağın günü heyecanla bekliyorum...Halay başı olucam vallaaaaaaaaa...
canım inşallah tutunurlar ve mutlu haberı bızımle paylasırsınn çok zor bırseymıs beklemek ben adedım gecıkınce sureklı stresten gecıktı test yapmamalıyım nasılsa negatıf cıkıcak dıyordum ilk testı yapım ıkıncı sılık cıktı ve hayal kırıklıgı kandakı yuksk cıktı tam sevınıcektım dıs gelebıl olabılır dedıler bugunse hersey yolunda hala duygularım cok karısık beklemenı onerırım inşallah hayırlı haberlerı duyucan senden
slmm kızlarr..bende raporun cıkmasını bekliyorum ya gene içim içimi yiyior cumartesi tup bebek merkezindn randevu aldım doktordan bı konusucam yaa benımde esımle aramda kan uyuşmazlığı varr bakalım ne dıcek bu durumaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?