haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyBugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür
Ohbguzel bir haber geldi sonuda. Yasasin . Tebrikler
çoooooooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığın için
hamile arkadaşların artması dileğiyle inşallahhhh :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN
canım arkadaşım çooook tebrik ediyorum...ALLAH tamamını erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallah...bi halay ekibide sana kuralım bu aralar halaydan çıkamıyorum ayolll...ne oynak bişi oldum ben......
...
beni neden listeye eklemıyorsunuzbu üçüncü yazısım :.(
canımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim halay ekibine canı gönülden katılıyorummm
ALLAHIM çooookkkk güzel bi haber bu...nasıl sevindim anlatamam...çoooookkk tebrik ediyorum canım.. ohss miş başka bişeymiş vızzzz gelir herşeye rağmen rabbim ol dedi...nickini çocukluyum diye değiştir artık...daha önce kutlamış halay ekibi kurmuştum ama yetmez bi kez daha kutlayalım....
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: ...bi de pon pon kız olayım senin için....:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
atasehircim detaylarini ver ben deneyeyim .canım listeyle melike arkadaşımız ilgileniyor..listenin güncellenmesi ciddi vakit alıyor...o yüzden kendini sık sık hatırlatman gerekiyor...sana özel bi durum değil yani...melikede listeyi yeni devir aldı başka arkadaştan...ilk fırsatta ekler senide...
Kizlar forumumuz cok sakinlesti bilmem farkinda misini?
Eskiden actigimda hep en ustte biz olurduk simdi gerilerdeyiz.
Hamile arkadaslar hamile kalinca gitmeyin bizi yakniz birakmayin .
Bizim daha cok isimiz var burda.. Arada gelin en azindan .
hamilelerimiz artmışne güzel.bütün hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin.
bende fostimon kullanıyorum bugünkü muayenede doktor sağda 4-5 tane 14 milim solda 2-3 tane 13 milim folikül var dedi.8.günümdü bugün.ilaçlara devam.cumartesi yine kontrol var.normal mi bu gidiş.daha fazla folikül olması gerekmez miydi?
kızlar bide göbeğimin alt kısmı baya şişti.mide bulantısı var sürekli.herşey normal mi doktorada soramadım.bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
şu an ohss olma durumun olamaz yumurtaların büyümesiyle ilgili bi durumdur canım o...bende de mide bulantısı olmuştu doktora sorduğumda şişlik arttıkça mideye baskı yapıyor o yüzden bulanıyordur dedi...tabi sen yinede sor doktoruna belki iğnenin yan etkisidir...
Egunalcim cok var di mi daha senin ogrenmene?
Listede artik eskisi gibi duzgun degik.
Takip edemiyorum.
Ben arada girip duzeltmeye calisiyorum ama kaciriyorum .
Ayy bende halaydayım ayollll..Rujooooooooooooooooo alıntı ile cevaplayamadım problem var ama, canı gönülden kutluyum..çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm..Değerin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Bebişinin sımsıkı tutunmasını diliyorummmmmmm..Darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?