2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyy Bugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür

ALLAHIM çooookkkk güzel bi haber bu...nasıl sevindim anlatamam...çoooookkk tebrik ediyorum canım.. ohss miş başka bişeymiş vızzzz gelir herşeye rağmen rabbim ol dedi...nickini çocukluyum diye değiştir artık...daha önce kutlamış halay ekibi kurmuştum ama yetmez bi kez daha kutlayalım....

:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: ...bi de pon pon kız olayım senin için....:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

canım arkadaşım çooook tebrik ediyorum...ALLAH tamamını erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallah...bi halay ekibide sana kuralım bu aralar halaydan çıkamıyorum ayolll...ne oynak bişi oldum ben......
...

canımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim halay ekibine canı gönülden katılıyorummm

beni neden listeye eklemıyorsunuz bu üçüncü yazısım :.(

canım listeyle melike arkadaşımız ilgileniyor..listenin güncellenmesi ciddi vakit alıyor...o yüzden kendini sık sık hatırlatman gerekiyor...sana özel bi durum değil yani...melikede listeyi yeni devir aldı başka arkadaştan...ilk fırsatta ekler senide...

Son düzenleme:
Kizlar forumumuz cok sakinlesti bilmem farkinda misini?
Eskiden actigimda hep en ustte biz olurduk simdi gerilerdeyiz.
Hamile arkadaslar hamile kalinca gitmeyin bizi yakniz birakmayin .
Bizim daha cok isimiz var burda.. Arada gelin en azindan .

Ayy bende halaydayım ayollll..Rujooooooooooooooooo alıntı ile cevaplayamadım problem var ama, canı gönülden kutluyum..çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm..Değerin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Bebişinin sımsıkı tutunmasını diliyorummmmmmm..Darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

atasehircim detaylarini ver ben deneyeyim .

Atasehircim detalarini ver ben deneyeyeim

hamilelerimiz artmış ne güzel.bütün hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin.
bende fostimon kullanıyorum bugünkü muayenede doktor sağda 4-5 tane 14 milim solda 2-3 tane 13 milim folikül var dedi.8.günümdü bugün.ilaçlara devam.cumartesi yine kontrol var.normal mi bu gidiş.daha fazla folikül olması gerekmez miydi?

kızlar bide göbeğimin alt kısmı baya şişti.mide bulantısı var sürekli.herşey normal mi doktorada soramadım.bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Kizlar forumumuz cok sakinlesti bilmem farkinda misini?
Eskiden actigimda hep en ustte biz olurduk simdi gerilerdeyiz.
Hamile arkadaslar hamile kalinca gitmeyin bizi yakniz birakmayin .
Bizim daha cok isimiz var burda.. Arada gelin en azindan .

ne kadar doğru yazmışsın şekerim...hamile kalan firar ediyor...ayy ben bi hamile kalayım hiiiiçççç bırakmam valla tersine kalamazsam bırakırım ...

canım yumurta sayında büyümeleride gayet iyi...fostimon etkisi diğer iğnelere göre biraz daha az bir iğne diye biliyorum ben...bana aşılamada bunu vermişlerdi...bence doktorun en iyisini yapmış...fazla yumurta iyi bişey değil...kaliteli olsun yeter...bende 19 yumurta vardı da ne oldu...ohss oldum...sayıya takılma lütfen...ayrıca doktorlar en büyüklerini sayıyorlar hep diğer küçüklerde çatlatma iğnesine kadar büyüyorlar...şu anki sayıdan daha fazlası çıkıyor opu da...

kızlar bide göbeğimin alt kısmı baya şişti.mide bulantısı var sürekli.herşey normal mi doktorada soramadım.bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

şu an ohss olma durumun olamaz yumurtaların büyümesiyle ilgili bi durumdur canım o...bende de mide bulantısı olmuştu doktora sorduğumda şişlik arttıkça mideye baskı yapıyor o yüzden bulanıyordur dedi...tabi sen yinede sor doktoruna belki iğnenin yan etkisidir...

Egunalcim cok var di mi daha senin ogrenmene?
Listede artik eskisi gibi duzgun degik.
Takip edemiyorum.
Ben arada girip duzeltmeye calisiyorum ama kaciriyorum .

çok sağol.inanın doktordan geldiğimden beri kafamda bir sürü soru strese girmiştim.

Egunalcim cok var di mi daha senin ogrenmene?
Listede artik eskisi gibi duzgun degik.
Takip edemiyorum.
Ben arada girip duzeltmeye calisiyorum ama kaciriyorum .

aslında çok yok ama bana göre çooooooooookkkk var...yarın 7.günüm yani 5 gün kaldı test günüme...arada bir test yapıyım diye içimden geçiyo ama cesaret edemiyorum...zaten erken daha...

aminnnnnnnnnnn inşallah darısı başınıza. aslında benim hiç umudum yoktu çünkü 7. ve 8. gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı.sonra doktorum içime su serpti 10 günden önce çıkmaz dedi. çok şükür bugün kan testinde çıktı.çok mutluyummmm:)))

mrb kızlar bişey sorucam adetin kaçıncı günü tedaviye başlamak doğru bana doktor 2. yada 3. günü gel dedi ben kararsız kaldım kaçıncı günü gitmek doğru olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…