2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız bekleme süreçleriniz nasıl geçiyor
hamişler dua edin bizlereeee
negatif sonuç alanlarr allah yardımcınız olsunnn inş doğalla hamile kalın ben aralık adetimi bekliyormmm
bu arada ben bi kaç defa girdim yazdıklarıma hiç cvp alamadımmm e2 99 yasmin kulanıyormmm nekadar düşer dedimmm bişey yazmadınızz

v_damla çok sevindim canım rabbim kucağına lamayıda nasıp etsin
rabbim suan bekleyen herkesi sevindirsin

kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm

pozitif haberler alman dileğiyleeee canım..iyi bak kendine..

canım bişey merak ettim..tüplerinin tıkalı olduğu nasıl tespit edildi..rahim filmiylemi bu kanıya vardılar..eğer öyleyse malesef rahim filminin tüpler konusunda yanılma payı çok yüksek..bunu en iyi yaşayan biriyim...ilk rahim filmimde 2 tüpümde açık çıkmıştı..o yüzden 1 sene yumurtlama takipleriyle boşa kürek salladım..sona laparoskopi oldum..meğersem tüplerim açılamayacak derecede kapalıymış...2 ay önce tekrar çektirdim tüplerde sıvı varmı diyeee bakmak için...ne ilginçtirki yine açık çıktı...sıvıda yokmuş....bunu önceden bikaç doktora sormuştum..rahim filminde tüplerin geçirgenliğinini anlamada yanılma payı oluyormuş..bizimkinde karın boşluğuna sızıntı yapmış dediler..buralardada çok okumuştum rahim filminde kapalı çıkıpta aslında tüpleri açık olan...

ama sizin tanı laparoskopi ile konduysa gerçekten mucizeymiş...tebriklerrrrrrrrrr...sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah...

canım benim hiç e2 ye bakılmadı..bu sefer sorucam nıe bakılmadı dıye

canım ohss ilaçlardan kaynaklanan bişeymi nedir hafiflediğine çok sevindimm. beklemek zor anlıyorum senii ahh ne zorduurr test gününü beklemekkk

walla kıslarr bende anlamadım..ilk tup bebek denememı amelıyatımdan hemen sonra yaptım aynı dr um devam ettı..belki oyuzdendır bana hiç e2 testı yapalım falan denmedı..ama benım çok fazlada şikayetım olmadı opudan sonra..
e2 yuksek olup tedavı olursa nasıl sonuçlanıyo..
benım 13 haftalıkken duştu acaba buyuzden olabılırmı..şimdi çok takıldım buna..

canım tüplerım tıkalı dıye fılım cektıler.Daha sonra laparoskopi + his. yapıldı neden tıklı oldugunu tespit edemediklerini ama başka sansım olmadıgı için tüp bebek dediler esimin degerleri düşük dediler. Gecenlerde bende yeniden rahım fılmı cektırdım tüpler acık dediler. Bende neden laparoskopı yaptınız dedım acıklama yapamadılar bu sefer esımın degerlerı dusuk oldugu ıcın tüp bebek dedıler yaklasık 4 yıldır raporlar ve tedavıyle ugrasıyorduk.Ama şükürler olsun bu haberı duydum gercı korkularım devam edıyor cunku dun dıs gebelık dedıklerı ıcın galıba kalp atısını duyana kadar korkularım devam edicek
Allahım herkese nasip eylesinn Duaların içinde teşekurler canımm Allahım inşallah sanada bu haberı duyurur

canım ohss ilaçlardan kaynaklanan bişeymi nedir hafiflediğine çok sevindimm. beklemek zor anlıyorum senii ahh ne zorduurr test gününü beklemekkk

evet canım iğnelerden kaynaklanıyor...yumurta olgunlaştırıcı iğneler yapıyor...yumurtalığın aşırı uyarılmasından sonra e2 hormonunda artıyor tabi yumurta sayısıda artıyor mesela benim 19 yumurtam toplandı...bu yükselmiş değerlerin üzerine çatlatma iğnesi yapılınca ohss yi başlatmış oluyorsun ortaya çıkması genelde opu dan sonra oluyor...karında aniden bir şişkinlik,kilo artışı,mide bulantısı,nefes darlığı,ishal vs...aşırı uyarılmış yumurtalıklar normalin üzerinde büyüme yapıyor...karın boşluğuna sıvı birikiyor bu daha ileri boyutta oluyor...bu sıvı akciğere dolunca ölümle bile sonuçlanabiliyor o yüzden durumu takip etmek ve ilerlemesini engellemek için acil hastaye yatışım verildi 3 gün takip edildim..günlük idrar ve kan tahlilleriyle durumuma bakıldı..aldığın sıvı ile çıkardığının birbirine yakın olması gerekiyor 4 saatte bir ne kadar içtin ne kadar çıkardın diye bakılıyor...ilerleme belirtilerinden biri küçük tuvaletini yapamaman ya da az yapman...yüksek ateşte var tabi bunada aralıklarla bakılıyor...daha bir sürü şey işte...çok zor geçen bir süreç...aslında bu gibi durumlarda transfer iptal ediliyor...ama benim tek şansım akciğerime sıvı geçişinin başlamamış olmasıydı...o yüzden transferim yapıldı...en başta da anlattığım gibi bu durumu çatlatma iğnesi olan hcg hormonu başlatıyor...zamanla bu hormon vücuttan atılınca iyileşme görülüyor...tabi bu arada transfer yapılır ve gebe kalırsan tekrar hcg hormonun artmaya başlayacağından ohss artarak devam edebilirmiş....ben şu an gebe kalırsam tekrar aynı sıkıntıyı yaşama durumum var...biraz uzun ve karışık anlatmış olabilirim idare et artık şekerim...

sağol ervacım,darısı tüm isteyenlerin başına inş. dilerim eşinin gönlüne göre olur herşey ama bu durumda hepimiz birini ikisini düşünmüyoruz tabi sağlıkla doğsunlar inşallahta hiç önemi yok ikiz yada tek..darısı başına canım :))

hamile arkadaşların artması dileğiyle inşallahhhh :))

şaşırdım şaun doğusu..laparoskopi oldun kapalı çıktı...demekki yapışıklık falan vardı yada ciddi bir kapanma yoktu..o zaman niye açmadılar...benimki malesef açılamayacak derecede...enfeksiyon yüzünden kapandı...açılabilse bile işlev görmüyormuş...

ama senin adına çok sevindim açıkçası...böyle mucizeleri duymak bizleri dahada heyecanlandırıyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN

kuzum merak ediyorum seniiiiii.....ne yaptııınnnn?????...

haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyy Bugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür

tebriiiik ederim.Allah bu güzel duyguyu bizede nasip etsin inşallah....

haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyy Bugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür

oleeeeeeeyyyyyyyyy.hamişler artınca bizlerde umutlanıyoruz..çok sevindim tebrik ederim

Ohbguzel bir haber geldi sonuda. Yasasin . Tebrikler

Harika harika.. Super. Tebrikler guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…